Gebelik testi kullananlar buraya

Dijtal olmuyanin hassasiyeti diger gebelik testlerinden farkli degil yani 25mlu. Belki HCG henüz o seviyeye cikmamistir. Insallah hamilesindir mutlaka buraya yaz bizide merakta birakma.

yok canim ne tükenmesi, gerci öyle diyoruz, ama cikmadik candan umut kesilmez. Bazen laflarin arkasina siginiyoruz ama oda fayda etmiyor kaydirigubbakcemile3 aslinda tedaviye hic baslamak istemiyorum ama esim son bi kez daha sans ver dedi. Insallah son olur.

kıslaaaarrr , çookk mutluyummmhihoyyythihoyyythihoyyyt
adetimin 3. günü (dün) farklı bir doktorda Eliza - İdrar - Hemogram tahlillerimi yaptırdım ve hiç bir hormonda yükseklik ya da anormallik görülmedi... ve doktor bana sen pko hastası değilsin, gayet sağlıklısın , denemeye devam, doğal yoldan olacağına inanıyorum dedi...
bakalım biz de bu ay 4. kez deneyeceğiz olmazsa yine yine yine...
uzunca bir süre deneyeceğim ...

diğer 2 doktor pko olablr deyip, klomen+iğne tedavisine başlamamı söölemişlerdi ve beni özel muayenehanelerine yönlendirmeye çalışmışlardı...
ama ben hiç bi zaman inanmadım pko olduuma , çünkü adet gecikmesi hariç diğer hiçbir belirti yok bende...
adet gecikmelerim de strese bağlı ya da bebek denemelerimizden kaynaklanıo, rahim hazırlık yapıo die düşünüyorum...
insan biraz da kendi kendisinin doktoru olabilmeli bu devirde...
( doktorlara güven kalmadı artık)

şimdiki ilacım bol dua:Saruboceq: , soğan kürü:içelim: , ovulasyon kitleri ...zemuszemus

Cok sevindim. Artik sende calismalari rahat kafayla yaparsin stres yapipta sanki elimize ne geciyorki daha önünde cok zaman var vakti gelince bebeginde gelecektir. Kendine farkli seyler bul evde disarda oyalanmak icin bahaneler yarat kendi kendini mesgul et. Bak demedi demeyin yil sonundan önce hamis haberini alacaz sırnaşık şey

canım benim çok sevindim:dance: :1hug:

kızlarrrrr ben geldimmmmmmmm,bugun int.bağlamışlar,geçen gün gittim ya,gerizekalı karı bana demedi,yeni nr.balantı yapmam lazım,form doldurmam lazım,dedi biz halederiz..
bekle babam bekle 1 hafta geçti ttnete tlf.açtım bana demezmı hala eski nr.bağlantınız var..
çildırdım vallah,ve dün direkt türktelekoma gittim,form doldurdum ve nihayet bugun nettim açildı

nerdesin kuzum yaaaaa çok ösledik senidelikafadulden

kızlarrr selamm bende hamile kalmaya calısıyorum dun test yaptım ikinci cizgi coook silik cıktı ne demekk fisfisfis

canım çok sağol yaa ne güzel şeyler yazmışsın...opuyorumnanaktan
inş bundan sonraki denemeler daha stressiz geçmesi için çaba göstericez... süprizzzzz
yılbaşından önce olabileceği ihtimali beni çok heyecanlandırdı...
(yılbaşına kadar hepimiz hamiş çıkalım inş bu topicten ve hamilelerden haberler bölümüne yepyeni bir topicle başlayalım:Saruboceq: )
ben daha uzun denemeleri bile göze aldım...
Allah sağlığıma yumoşlara rahmişe bi rahatsızlık vermezse, bu süreçte, inş gelir :ecrin_bebek:

tuuçecim teşekkür ederim canım...

ebrulicim sen de hoşgeldn tekrar...

ben de her gün girebilcem nete bundan sonra daha sık görüşebilmek dileğiyle
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

canımmmmm ne güzel olur dimi başka topicde bebişlerimizi konuşuruzzzz
ayyyyyyy heyecanlandımdelikafadulden

inşallah canım benim bu sefer kasık ve karın ağrımdan başka bişeyim yok bu ay da olmadı galiba:1no2:
senin nasıl geçiyor bekleyiş?günün ne zaman?

selam kızlar benim bu ay diğer aylardan değişik beliritiler var ama... mesela göğüslerim geçen adetimden sonra tamamen inmedi ve tam yumurtlama günlerinde uçları fecii sızladı sonra sızlama geçti ama hala uçlar acıyo ve göğüslerim dolgun ayrıca dün sabah minicik bir pıhtı şeklinde kan geldi normalde adetim kahverengi başlar ve zor sökülür bu sefer hiç bi belirti olmadı adetim başladı zannettim ama sonra da gün içinde koyu krem rengi ama az akıntım oldu adetim gelmedi ... bu gün adet günüm bakalım başka hamişlik belirtisi olcak mı eğer olursa test yapıcam ama olmazsa bi kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum kızlarrrr ayrıca dün ilk adet günüm gibi başım çok ağrıdı...hihoyyyt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…