Gebelik testi kullananlar buraya

Haklisiniz arkadaslar, üzülsekte elden bisey gelmedigi icin moralimi yüksek tutmaya calisiyorum. Herseyde bir hayir var diyorum ve kendimi tamamen allahima biraktim o bizim icin iyiyide kötüyüde en iyisi bilendir. Yarin tüp bebek konusmam var belki adetimin bu kadar gecikmesinde hayir var nedenmi? Cünkü hastanenin kapatisesi hazirsa belki hemen basliya biliriz tedaviye . Hayirlisi olsun.

ôzlemcano dedigin dogru bende öyle düsünüyorum, zaten adet gecikmesi hamilelige hazirlamasi gibi bir duyuru bende isitmistim. Insallah öyledir.

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
TOPIGIMIZIN HAMISLERI

15978.jpg

:nazar: Bozkurt15 :nazar:
:nazar: Fatima_38 :nazar:
:nazar: Figen_Figen :nazar:
:nazar: _Nur_ :nazar:
:nazar: buket18 :nazar:
:nazar: Footsool :nazar:
:nazar: Butterflyfds :nazar:

dua.jpg

BEKLEMEDE OLANLAR
Ebruli22_____20 temmuz kan testi 2,00--> beklemede :Saruboceq: sorun: sebepsiz ---- isteme süreci: 6 yil

UMUDUNU AGUSTOS AYINA TASIYANLAR
Maybebaby__15-20 agustos turkbayragi sorun: Pko gibi ? isteme süreci: 2 ay
Adana1301__19 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süresi: 11 ay
Fusyamanya___29 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Ozlemcano__25-29 agustos turkbayragi sorun Pko--> isteme süresi 8 yil
Tuane02 turkbayragi sorun Pko--> isteme süresi 8 yil
Eslos turkbayragi sorun: ? --> isteme süresi: 1 yil
Pretty___ turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Demetzeynep turkbayragi
Tugceee turkbayragi sorun: bilinmiyor --- isteme süreci: 4 ay

UMUDUNU TEMMUZ AYINA TASIYANLAR
Laubali turkbayragi sorun: Endometriose --- isteme süreci: 6 yil

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar :icecream::icecream::icecream:
good_luck_comment_graphic_06.gif

NOT: adet tarihlerinizi lütfen belirlemeyi unutmayin zemuszemus

Son düzenleme:
innnnşallah birgün bizimde adımız yazacak bu topiğimizin hamişlerinde laubaliciğim.Listeyi görünce içim bi burkuluyorbenneyaptımki

Rabbimden tek dilegim bu. Biraz önce esime dedimki allahimdan en cok neyi istediysem onu en sona birakti. Herseyimiz var alabiliyoruz hatta fazlasida var, bunlari ben olsun istemedim su olsun bu olsun demedim simdiye kadar ama imkanlarimiz el verdi sükür hepsine sahip olduk elimiz gücümüz yettigi icin alabildik dedim ama benim en cok hatta genc kiz iken bile hayal kurdugum sey her zaman genc anne olmakti cok istiyordum, evlendim aradan yillar gecti halada hayalimde ve hasretimde:CüvCüv: keske zamaninda bu kadar istemeseydim belki o zaman kendiliginden aniden olu verirdi.

Rabbimden tek dilegim bu. Biraz önce esime dedimki allahimdan en cok neyi istediysem onu en sona birakti. Herseyimiz var alabiliyoruz hatta fazlasida var, bunlari ben olsun istemedim su olsun bu olsun demedim simdiye kadar ama imkanlarimiz el verdi sükür hepsine sahip olduk elimiz gücümüz yettigi icin alabildik dedim ama benim en cok hatta genc kiz iken bile hayal kurdugum sey her zaman genc anne olmakti cok istiyordum, evlendim aradan yillar gecti halada hayalimde ve hasretimde:CüvCüv: keske zamaninda bu kadar istemeseydim belki o zaman kendiliginden aniden olu verirdi.

canım geçmişteki yazılarınızdan adet söktürücü ile ilgili düşüklerinizi okudum inanın üzüldüm.ama yazmadanda geçemedim.benim dr.asla ve asla gebelik şüphem vardır gözünden kaçmışımdır diye adet söktürücü vermiyor.progestan diye bir hap var bana adet gecikmemde onu veriyor.bu hap aslında düşük tehlikesi olan gebelikte önleyici olarak veriliyormuş.ama adet söktürücü özelliğide var.yani gebeysen bebeğin rahime tutunmasını sağlıyor eğer gebe değilsen adet oluyorsun.ilacın bu güzellikleri yanında bir kötü tarafı var yan etkilerinden en az bir tanesini mutlaka yaşıyorsun.fakat ilk kullanışta sonra bedenin uyum sağlıyor.ilacın adını yazın ve korunmuyorsanız ve adetiniz geciktiyse bebişlerinizin hayatını tehlikeye atmayın.size o adet söktürücüyü veren dr.larıda burdan kınıyorum.

bilmem bilginiz varmı ama dr.um bana birde folicplus yazdı.gebeliği planlayan kadınların 3 ay önceden başlaması gerekiyormuş.ve gebe kaldıktan sonrada ilk 3 ay bunun içilmesi gerekiyormuş.bebeğin sinir sistemi ve omirilik gelişmesine faydası varmış.folicplus bulamazsanız folbiol de alabilirsiniz.dr.unuzuda bir an önce değiştirmenizi tavsiye eder,bebişlerinize tez zamanda kavuşmanız dileğiyle...

benim adım listede neden yok:KK43:arkadaslar progestan ilacını doktormu veriyo gidip eczaneden kendimiz alsak bi sakıncası olurmu bende bi düsük yptım ve bir daha aynı seyleri yasmaktan cok korkuyorum

benim adım listede neden yok:KK43:arkadaslar progestan ilacını doktormu veriyo gidip eczaneden kendimiz alsak bi sakıncası olurmu bende bi düsük yptım ve bir daha aynı seyleri yasmaktan cok korkuyorum

canım ben dr.kontrolünde aldım.sana tavsiyem bu tür ilaçları kendi başımıza kullanmayalım ilerde başımız ağrımasın.dr.na git yada tel.açıp sor bana ultrasonla inceleyip verdi.şimdi ne desem yanlış olur ama netten ilacın prospektüsünü oku gerisi senin tercihin .k.i.bak canım

selam kızlar ben geldiiimmm hihoyyyt
laubalicim kırmızı kartı görmüşsün canım üzldüm çok...
eşim spermiogram verdi sonuçlar iyi çok şükür... benim hormonlarda bi problem yok bi kaç ay sonra tüplere bakılacak ama hala içime sinecek bi doktor bulamadım daha doğrusu izmirde yeni olduğumuz için iyi bi doktor bilmiyorum araştırıyorum... 1 yıldır çocuk istiyoruz ayrıca eklersen sevinirim canım...
yeni adet tarihim 19 ağustos bekliyorum bakalım bu ay ne olacak..
herkese sevgiler..

Son düzenleme:
slm kıslar... nasılsınız görüşmeyeli...
bugün benm adetmn gelebileceği en erken gündü veeee...
henüz gelmedi ama adet olacakmışım gbi kasık ve bel ağrıları başladı...
her an olabilirm ama olmak istemiyorum şimdilik...
anne olmak istiyorum..
.:sinifsinif:

laubalicim geçmiş olsun canım...
dedğin gbi ALLAH bizim için en hayırlısını verr...
ne kadar istesekte , kendimizi çok fazla üzmemeli,
illaki istiyorum diye hırs yapmamalıyız...
olacağı varsa olur inş O'nun izniyle...
olmazsa da , bizim de kaderimiz buymuş diyebilmeli,
eşlerimizle mutlu bir hayat geçirmeye devam edebilmeliyiz...
(kabullenmek zor olsada, en önemlisi önce kendi sağlığımız ve mutluluğumuz
bebek olsa da oluuurr, olmasa da olur diyebilmeliyiz )

bakalım ben de bekliyorum kırmızılar yola çıktı sanırım, sağlık olsun
:sinifsinif:

mrb kızlar adetim 9 gün geçikti aslında pazar günü test yapmaya karar vermiştim dün akşam başım felaket ağrıdı saat 9 da uyudum gece 4 kere lavaboya gittim dedim kesin sabah olurum sabah uyandım baktım olmamışım hemen test yaptım ama negatif moralim bozuldu tekrar uyudum sonra kahvaltıdan sonra aklıma geldi testin son kullanma tarihine baktım 1 ay önce bitmiş meğerse sinir oldum şimdi durumumu bilmiyorum eczaneyede çok kızdım içimden çünkü pzt almıştım testi ya kullanma tarihi geçtiği için pozitif çıksaydı. sizlerde dikkat edin mutlaka kullanma tarihine bakın benim akibetim belli değil pzt kadar olmazsam artık kan testi yaptırıcam.

merhaba kızlar , ben 17 ağustosta regl olacağım ama meraktan çatlamak üzereyim
dün (yani adetten 3 gün önce ) test yaptım negatif ama içimde hala bir umut var sanırım yarın sabah yine yapacağım..

yaa kıslar, ben kendimi bildim bileli hiç 28 günde adet olmadım ....
son 2 ayda 43 ve 57 günlük aralardan sonra bugün 28. günde adet oldum...
soğan kürü yapmıştm ve 2-3 kilo fazlalığım vardı, onları verdm,
normale mi dönüyorum dersiniz?
daha önceleri siklusum 34-36ydı...
son 3 aydır da bebek deniyoruz...
tam denemeye başladık , siklusum değişti...
metabolizmam şaştı, ne olacak benm halim bilmiyorum...
doktorlar pko olablr sende dediler, emin konuşmadılar...
oofff offf

aslında adet oldum mu tam emin değilim...
biz yumurtladığım ihtimali olan günlerde ilişkiye girdk...
ağustosun ilk günleriydi...
o zaman döllenme gerçekleşmişse, bugün 13-14. günde yerleşme kanaması yaşıo olabilir miyim?
yerleşme kanaması döllenmeden kaç gün soora olablr ki?
çünkü sabahtan beri kasık bel ağrılarım var ama ööle tam akış başlamadı...
2 kere pıhtı gibi kahverengi bişeler geldi, günlük pedde de bir kaç az miktarda kahverengi lekeler var...
normal adet vaktim de olmadıı için umutlanıo insan...
ama kendimi umutlandırmak istemiyorum...
kesin yarına devamı gelir...

merhabalar bişe sormak istiyorum
çok düzenli (28-30) gün aralıklarla olan reglim
2 aydır 1 hafta gecikmeli oldu b yüzden yumurtlama günümü hesaplayamıtorum internette doktor sitesinde bi sonraki adet gününde 14 gün önce yazıyor doktora telle sordum geçen ilk günden itibaren 12. 16. günler arası dedi ama bende gecikmeli oldum nasıl hesaplıcam belki bu ayda 1 hafta ileri atıcak offff :KK43:

merhabalar bişe sormak istiyorum
çok düzenli (28-30) gün aralıklarla olan reglim
2 aydır 1 hafta gecikmeli oldu b yüzden yumurtlama günümü hesaplayamıtorum internette doktor sitesinde bi sonraki adet gününde 14 gün önce yazıyor doktora telle sordum geçen ilk günden itibaren 12. 16. günler arası dedi ama bende gecikmeli oldum nasıl hesaplıcam belki bu ayda 1 hafta ileri atıcak offff :KK43:

bu kadar düşünme bence adetin bittikten 4 gün sonra başla çalışmalara adet oluncaya kadar (tabi inşallah 9 ay olmazsın bebişin sana gelir ) devam et gün aşırı çalışın kolay gelin :eek: vereliniortak

evet yarın devamı gelir demiştm ve bu sabah tam anlamıyla kırmızılar gelio...
umutlar ertelendi yine ...
ama mutluyum biraz da çünkü 28 günde adet oldum...
düzensizliğim ilerleyecek ve ilaçlara maruz kalacağım diye çok korkmuştm...
soğan kürünü bir kere yapmıştm geçen ay...
bu ay da yapayım bari...
öncelikle sağlıklı düzenli adet görebilmek istiyorm, gerisi de gelir belki ALLAH 'ın izniyle...

laubali , ebruli, fuşya .... v.s diğer ağustos umudu taşıyan arkadaşlarım
dilerim sizlerin bu ay umut ışıkları hiç sönmez ...

laubalicim benm yeni adet tarihi , eğer gecikme yapmazsa 13-18 eylül...

ben im agdetim dün bitti.bugun merak ettim bi test yaptım ilk defa tek cizgi cıkı ikinci bir gölge bile yoktu:)neyse yarın yapmıcam sonraki gün baslıcam düzenli yapmaya insallah eylülde agdet omam artıkın o kadar ugras sitres uf ya neyse sükürler olsun genede arkadaslar hic degilse umudumuz var umudu omayanlarda var

X