Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende oyle olmamak ıcın herkeze gosterdım valah ama herkez goruyo kantestı yok dıyo neyse yarın bakacım artık hayırlısı sen ne zaman dır ıstıyorsun canım cocugun varmı hıc ılkmı olacak nasıp olursa kı ınsallah olur tez zamanda
Kızlaaaaaaaarrr hamileyiiimmm!!! :sm_cool:
Az önce kan testi sonucumu öğrendim, inanamıyorum hala hihoyyythihoyyyt
Demek ki uyduruk dediğimiz 5 TLlik Miratech bilmiş 31TLlik Predictor bilememişşş :CüvCüv::CüvCüv:
kızlar bugun baska yere kan testı yaptırdım deger 10.36 sanırım hamıleyım dun ku de 2.81 dııı bır gunde yukselmıs paxartesı yıne yapılacak
evet dogry soyluyorsun benımkıde oyleydı ama bugun kandeyerım yukseldı hayırlı olsun canım
Gec döllenme olmus canim. Insallah saglicakla gelir bebegin. Benim atesim bugünde düstü tam adet ölcüsüne geldi yani 2 günden gelir benim kirmizilar :gitme: gerci bu ay hicte umutlu degildim bi tutturamadik ya tuhaf oldu
Sende yarin sabah vucut isini ölc bak onu yorumlaya bilirim bayaga belli olur.. Ayyy kiz ne ballisin ama allahim saglicakla almanida nasip etsin..