Gebelik testi kullananlar buraya

canım benim ya insan bilmeyince herşey yapar tabi.Çok seviyorum seni kısss.Benimde bu sefer çok koyu geliyo ama çok hiç böyle olmuyordu bitsin doktora gidicem zaten fabrika ayarlarına al beni dicem bi düzene girsinde az buçuk yumurtlamamı bileyim bende

caduuuuuuuuuuuuu bilgisayarin sarji bitiyooooooooo.. Hadi simdiden iyi geceler diyeyimde bi alinganlik daha yapma. Adetliya hormonlarin simdi en üst düzeydedit kaydirigubbakcemile3

aman dikkat et sende valla heran hersey olabilir yani ummadigimiz an birseylerle karsiliyor baskasina olan bize olmaz diyoruz. pazarda yumurta cok bizde niye yok :gitme: hayirlisi olsun ya vakti zamaninda gelir insallah bebisim. seni cok öpüyorumopuyorumnanaktan

inşallah canım bizim yumurta biraz farklı ondan bekliyo en güzeli olacak ya ondan:) bende çok öptüm güzel kuşum hadi uyuyalım artık bari opuyorumnanaktan

hadi canım çıktım artık son sigaramıda içip zıbarayım artık yoksa yarın uyanamıcam walla kapıda kalacak misafirler

hee bende simdi iciyom, sonra bi daha deniyelim uyumayi. -Bu arada test yapiyorum

test fabrikasi var benim evde kullan kullan bitmez :icecream: heee ayni yerden hihi bi kere deydirdik cubugu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…