Gebelik testi kullananlar buraya

hayirlisi olsun. Hersey keske her zaman istedigimiz gibi olsa ama malesef hayat bazen bize kazik atsada inadina pes etmeden yola devam edecez baska caremiz yok. isteyen mevlasinida bulurmus seyinide hehe

hhhmmmm sahi bu arada ben tatile gitmeden kan testi baktırdım bil bakalım yanlışlıkla ne bakmışlar???kaydirigubbakcemile3

ne bilim kiz ne bakmislar. Gerci orasi Türkiye herseye bakmis olabilirler sırnaşık şey

Hmm ne aptallar ya klava: eh onuda halletmis oldunuz erkek olmadigin ispatlanmistir :jeyyar: kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en zından öyle bi sorunum yokmuş anlamış olduk bari
hala umutluyum kız deli miyim ne kırmızı gördüm hala test yapasım var kaydirigubbakcemile3
özledim galiba çiş muhabbetinikaydirigubbakcemile3

ee ne duruyon yapsana ayol cisin israf edilmesin test yapilmasini özlemistir. 3 gündür yapiyom negatif. Umutlar tükeniyor adet yaklasti bence

bence böyle dediğin için çıkacak inşallah:)
ya yapıcamda bu testler yüzünden kocam iflas edecek yakında kaydirigubbakcemile3

hani hamiş olduğu halde adet lanlar varmış ya şimdide ona taktım illa bi pay çıkarıcam yani kendime bende:kedi:

TOPIGIMIZIN HAMISLERI

Bozkurt15
Fatima_38
Figen_Figen
_Nur_
buket18

UMUDUNU TEMMUZ AYINA TASIYANLAR
Ebruli22_____20 temmuz kan testi 2,00--> beklemede :Saruboceq: sorun: sebepsiz ---- isteme süreci: 6 yil
Butterfly_____30 temmuz--> test negatif :Saruboceq: sorun: ? ---- isteme süreci: ?

UMUDUNU AGUSTOS AYINA TASIYANLAR

Footsool________6 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Laubali_________7 agustos turkbayragi sorun: Endometriose (cikolata kisti) isteme süreci: 6 yil
Maybebaby__15-20 agustos turkbayragi sorun: Pko gibi ? isteme süreci: 2 ay
Fusyamanya___29 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Tuane02 turkbayragi sorun Pko--> isteme süresi 8 yil
Eslos turkbayragi sorun: ? --> isteme süresi: 1 yil
Pretty___ turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Nezooo turkbayragi
Demetzeynep turkbayragi
Figen_Figen turkbayragi
Tugceee turkbayragi sorun: bilinmiyor --- isteme süreci: 4 ay

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar :icecream::icecream::icecream:

NOT: adet tarihlerinizi lütfen belirlemeyi unutmayin zemuszemus

bence böyle dediğin için çıkacak inşallah:)
ya yapıcamda bu testler yüzünden kocam iflas edecek yakında kaydirigubbakcemile3

kuzucum internetten toplu al daha ucuz :roflol: ben bu ay 15 ovalusyon testi harcadim ama bi koyu rengi yakaliyamadim galiba yumurtlama olmadi lmaz: zemuszemus

yaaa deme öyle inanma testlere falan yaw hepsi yalancı onların.Hem yumurtlama günü çok farklı belki testlere başlamadan önce yumurtladın yada belki yeni yumurtluyorsun dimi ama bence kırmızıyı görmeden hatta görsen bile inanma hamiş olduğu halde 3 ay bile kırmızı gören insanlar varmış yaaa

O insanlardan biride bendim canikom zemuszemus 8 haftalik bebegimi üstüne görme oldugum icin düsürmüstüm ya, bilemedim benneyaptımki

kuzucum ben çıkayım artık çok yoruldum dünden beri işlerim bitmiyo yok çamaşırdı yok temizlikti bide yrın miafir gelicek bi dünya yatılı sefte bismillah eve adım attım ya gel de yardım et azcık bi el atyerimseniben

valla canim herkes kendi isini görsün :icecream: inan haftasonu hic evde oturmadim sonra bugün calistim yarinde izinliyim birak keyfini cikarayim aaaaaaaaaaaa.. Ama yakin olsaydik bi ara hu huuu demeye gelirdim lülülülülülü

valla canim herkes kendi isini görsün :icecream: inan haftasonu hic evde oturmadim sonra bugün calistim yarinde izinliyim birak keyfini cikarayim aaaaaaaaaaaa.. Ama yakin olsaydik bi ara hu huuu demeye gelirdim lülülülülülü

insan bi yorgunluk kahvesi falan yapayım der cadya bak sen huhuuuuuu dicekmişkaydirigubbakcemile3 dinlen sen kuzum zaten sen taaaaaa ordan gelene kadar ben apartmanı bilem temizlerimkaydirigubbakcemile3

bide nasıl oldu o canımcım ya hiçmi anlamadın??

Ilk adetimde testler negatif diyordu, 2 adetimin seklide degismisti yani hep koyu lekenme olmaya baslamisti sonra ufaktan belirtiler vardi gögsümde vs ama yine olamaz dedik cünkü adet oluyorum sanmistim. Dijital clearblue aldim süphe üzerine hamile yazdi esimle inanamadik 1 hafta sonrada dogurur gibi sancilandim gitti bebisim. O ay bizim sünnetimiz vardi cok oynamistim bide bayaga bi yardim etmistim temizlik vs demekki olacagi varmis

insan bi yorgunluk kahvesi falan yapayım der cadya bak sen huhuuuuuu dicekmişkaydirigubbakcemile3 dinlen sen kuzum zaten sen taaaaaa ordan gelene kadar ben apartmanı bilem temizlerimkaydirigubbakcemile3

apartaman yolu bizim buraya ugruyorsa gel bi zahmet bizim evin önünüde süpür :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…