selam kızlar, gebelik testinde sürekli aldığınız bir marka var mı, yoksa rastgeli mi alıyorsunuz?
sekerler ben yıne test yaptım ama ucuz olandan ıkıncı cızgı cok sılık cıktı sımdı kan testı yaptırmaya gıdıyorum yoksa arada kalmaktan cıldırıcam gelınce sonucu yazarım
offfffff ya testım 2.81 cıktı sabahtan berı su ucuz testlerden yapıyorum ıkıcızgı sılık cıkıyo dr.bu sonuca gore gebelık vardıyemeyız dıyo 1 hafta sonra tekraryap dedı
Ben de aynı durumdayım :gitme:
Ucuz kıytırık test silik 2. çizgi çıkardı, ertesi gün yani bugün bir de predictor alayım dedim 31 TL baydım tek çizgi, test kısmı beyaz ötesi :çok üzgünüm:
Offff of bu ay da olmadı yaaaa :sinifsinif:
canım üzülme, henüz adet olmadın de mi? bir de hangi testi kullanmıştın?almayalım o testi...
kızlar nerdesınız yaaaaa yarın yıne yapsam oda pozıtıf cıkarsa baska yerdemı kantestı yaptırsam aceppp
vallaha anlamadım bu ısı yanı resmen solukta olsa cızgı bellı anneme arkadaslarıma gosterdım hepsı goruyo yanııı bıde dr.bu teslere guvenme dıyo anlamadım gıttııııı
bu nasıl söz boyleklava: unuturmuyum ben hiç,ama hastayım grip oldum,sabah 4nde acile götürdüler beni,ateşim 40 çikmış mafoldumben yetmezmış gibi bide karantinaya aldılar beni,domuz gripi diye...eşim herkezle kavuga etti orda..allahtan kameralar çağırmadılar,gerizekalılar klava:
slm canlarım,ben çok kötü grip oldum,geberıyoum...nette girmezsem kızmayın bana...ama girmeye çalışacam
1 haftada unutulmuşuz desenizya:umursamaz: slm bile veren olmamış canınız sağolsun
offfffff ya testım 2.81 cıktı sabahtan berı su ucuz testlerden yapıyorum ıkıcızgı sılık cıkıyo dr.bu sonuca gore gebelık vardıyemeyız dıyo 1 hafta sonra tekraryap dedı
Coook gecmis olsun canim :teselli: hastalik birimizden cikip digerine geciyor kaydirigubbakcemile insallah tez vakitte eski haline gelirsin cnm
güzelim ne bu sinir galiba tatil iyi yaramamis kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla bende bir kac gündür yoktum daha yeni yaza biliyorum. Ee nasil gecti balayiniz zemuszemus