Gebelik testi kullananlar buraya

sekerler ben yıne test yaptım ama ucuz olandan ıkıncı cızgı cok sılık cıktı sımdı kan testı yaptırmaya gıdıyorum yoksa arada kalmaktan cıldırıcam gelınce sonucu yazarım

hihoyyyt hadi hayırlısı,güzel haberleri beklıyoruz...akşama girmeye çalışacam...burda da ben hamileyımmmmmmmmmmm yazarsın artık

offfffff ya testım 2.81 cıktı sabahtan berı su ucuz testlerden yapıyorum ıkıcızgı sılık cıkıyo dr.bu sonuca gore gebelık vardıyemeyız dıyo 1 hafta sonra tekraryap dedı

offfffff ya testım 2.81 cıktı sabahtan berı su ucuz testlerden yapıyorum ıkıcızgı sılık cıkıyo dr.bu sonuca gore gebelık vardıyemeyız dıyo 1 hafta sonra tekraryap dedı

Ben de aynı durumdayım :gitme:
Ucuz kıytırık test silik 2. çizgi çıkardı, ertesi gün yani bugün bir de predictor alayım dedim 31 TL baydım tek çizgi, test kısmı beyaz ötesi :çok üzgünüm:
Offff of bu ay da olmadı yaaaa :sinifsinif:

canım üzülme, henüz adet olmadın de mi? bir de hangi testi kullanmıştın?almayalım o testi...

canım üzülme, henüz adet olmadın de mi? bir de hangi testi kullanmıştın?almayalım o testi...

Testin adı Miratech canım. Henüz adet olmadım 5 gün geçti. Ama zaten normal periyodlarım da çok uzun (35 gün civarında) şu an 40. gündeyim, böyle böyle atıyor ve sonuç olarak ben nisan başında doğum kontrol hapını bırakmama rağmen şu an ağustosta hala 3. denememizin negatif sonucuyla birlikte adet olmayı bekliyorum. Daha adet başlayacak da yumurtlicam da falan filan işte öfff ne zormuş bu işler yaa
kafamçokkarıştı

kızlar nerdesınız yaaaaa yarın yıne yapsam oda pozıtıf cıkarsa baska yerdemı kantestı yaptırsam aceppp

vallaha anlamadım bu ısı yanı resmen solukta olsa cızgı bellı anneme arkadaslarıma gosterdım hepsı goruyo yanııı bıde dr.bu teslere guvenme dıyo anlamadım gıttııııı

vallaha anlamadım bu ısı yanı resmen solukta olsa cızgı bellı anneme arkadaslarıma gosterdım hepsı goruyo yanııı bıde dr.bu teslere guvenme dıyo anlamadım gıttııııı

Senin en azından silik çizgiler çıkmaya devam ediyo, ben bugün tekrarladım silik çizgi falan çıkmadı, şimdi kendimden şüphe ediyom acaba halisülasyonmuydu diye kaydirigubbakcemile3

bende oyle olmamak ıcın herkeze gosterdım valah ama herkez goruyo kantestı yok dıyo neyse yarın bakacım artık hayırlısı sen ne zaman dır ıstıyorsun canım cocugun varmı hıc ılkmı olacak nasıp olursa kı ınsallah olur tez zamanda

geçmiş olsun bebeğim ne bu hastalıklar yaw hep bizimi buluyor en kısa zamandaa iyileş bak geldim bende artık konuşacak çoooooook şey varopuyorumnanaktan

slm canlarım,ben çok kötü grip oldum,geberıyoum...nette girmezsem kızmayın bana...ama girmeye çalışacam

Coook gecmis olsun canim :teselli: hastalik birimizden cikip digerine geciyor kaydirigubbakcemile insallah tez vakitte eski haline gelirsin cnm

1 haftada unutulmuşuz desenizya:umursamaz: slm bile veren olmamış canınız sağolsun

güzelim ne bu sinir galiba tatil iyi yaramamis kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla bende bir kac gündür yoktum daha yeni yaza biliyorum. Ee nasil gecti balayiniz zemuszemus

ee peki bu silik neden ha bire cikiyor :uhm: halbuki kac gündür görüyorsun. Umudunu kesme sakin, kanda yanilma payida oluyor hic endiselenme

kuzucum ne biliyim birden eve tıkılınca kimsede bişey yazmayınca alındım azcık sankimmafoldumben tatil çok güseldi hiç gelmek istemedim Allahtan geleceğimiz gece geldi kırmızı:lepi:

ask olsun canik sen gezdin tozdun azicik bizde gezelim dedik o yüzden yazamadik :icecream: hadi ya o zaman yirtmisin bak ne güzel seni tatilde zora sokmamis gününü ayarlayip gelmiskaydirigubbakcemile3

evet kuzum ya doğum günü hediyesi olarak bebiş gelsin isterdim ama kırmızı geldi sositososito
naaaaapalım seneye bebişle kutlarız bizde dimi amayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…