İçime sanki ılık bir su serptin canımopuyorumnanaktan, ALLAH ta senn ve benm gbi kist sorunu olanların içine şöööle şifalı bir su serpsin de tüm kistlermz temizlensin inş...:Saruboceq:
Bu arada kilo sorunum yok , hiç olmadı ama dikkat etmezsem almaya müsait yapıdayım...
O yüzden formumu koruyorum evlendiimden beri...
Başka nelere dikkat etsem?:uhm:
laubali sabah niye yardım ediyon evde hazır edipmi götürceksiniz bende dün doktora gittim polikistlerim duruyomuş doktor hormon tahlili ve eşimin sperm tahlilini istedi 2ay sonra bende boş durmuyorum bal tarçın çörekotu karışımı bide incir kürüne başladım kısmet artık bide benim yumurta akı gibi akıntım oldu regl bittikten sonra iki gün saol ebruli iyiyim bende maybe baby bende pkoluyum senin adetlerin düzenlimi benimki ilaçsız olmuyo
laubali sabah niye yardım ediyon evde hazır edipmi götürceksiniz bende dün doktora gittim polikistlerim duruyomuş doktor hormon tahlili ve eşimin sperm tahlilini istedi 2ay sonra bende boş durmuyorum bal tarçın çörekotu karışımı bide incir kürüne başladım kısmet artık bide benim yumurta akı gibi akıntım oldu regl bittikten sonra iki gün saol ebruli iyiyim bende maybe baby bende pkoluyum senin adetlerin düzenlimi benimki ilaçsız olmuyo
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kocisimi iyice havaya sokayim diye caniskom :asigim: erkekler bi yumurtlama döneminde bide sperm verecekleri zaman strese giriyor destek cikmam lazim dimi ama cokacimcoook
kimse yokmu ya yoksa benımle konusmakmı istemiyorsunuz.com