Gebelik testi kullananlar buraya

Killanma, yani tüylenme bunlarada dikkat etmek lazimmis. Hormon bozuklugu yapiyor ve kiste sebep oluyormus, gerci bendede allaha sükür böyle sorunlar yok ama dedigin gibi benimde yapim kilo almaya müsait. Derler ya su icsem yariyo hehe..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kocisimi iyice havaya sokayim diye caniskom :asigim: erkekler bi yumurtlama döneminde bide sperm verecekleri zaman strese giriyor destek cikmam lazim dimi ama cokacimcoook

Haaa bu arada Pko´lu olanlar benim arkadasim ilk tüp bebek denemesinde 3´lere hamile kaldi. Yani takilacak bisey degil, kendisi bu konuda hem rahatti hemde genisti herseyi olacagina birakti ve asla kafaya takmadi simdi ne güzel allahim sabrinin karsiligini bol bebeklerle verdi

son 2 aya kadar düzenliydi tuanacıım, ne zaman ki bebek çalışmasına başladık, o ay kistler başlamış ve düzensizlik te başladı...

biri normal 43. günde geldi sonraki ilaçla 57. günde geldi...

yeni öğrenmiş oldm ben de pkolu olduumu..

eskiden de siklusum 33-34--- en fazla 36 olurdu... hiç daha fazlasına aksamamıştı...

beni düşündürüo bu durum tam bebek çalışmasına başladık bu sorunla karşılaştım...

şimdilk soğan kürü deniyorum...

olmazsa kafamdan bebek olayını atıp, kist tedavisine başlayıp,

daha sonra rahat kafayla denemek istiyorum şansımı...

bakalım , Rabbim bize neyi layık gördüyse , ona şükredeceğiz:Saruboceq:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kocisimi iyice havaya sokayim diye caniskom :asigim: erkekler bi yumurtlama döneminde bide sperm verecekleri zaman strese giriyor destek cikmam lazim dimi ama cokacimcoook

benimki verdi kurtuldu klava: bakalım artık,ben nasıl yumurtlıyecam da bebek olsun kaydirigubbakcemile3

iyi geceler canikom,tatlı ruyalar..bende yoğurt kutusu var onu süslemeye bitireyım bare kaydirigubbakcemile3

kıslar ii gecelr bize bir dua üfürüvermeyi unutmayın ok?

çok uykum mirmirmirmirgeldi, yatıorum benopuyorumnanaktan

laubali bende ilk tüpbebekte hamile kalmıştım doktor yumurtam gelişmiyo diye tam kesicekti tedaviyi ama mucize bi şekilde kavuşmuştum nasip değilmiş ikincisinde test yaptırcağım gün kanamam başlamıştı olmadığını anlamıştım olmadıda maybebaby bence düzene girer yine sakın kilo alma bende vermeye çalışıyorum 14kilo verdim dahada vermem lazım

tuanacıım , nasıl kilo aldn o kadar, ilaçların etkisi mi ki?
ne zamandr uğraşıosun canım ...
Allah yardımcın olsun en kısa zamanda inş

canım ben bekarkende kiloluydum evlendiğimde aldım verdim yapımda müsait bide tedavi filan aldım yani inşaallah verebilirim ben tam anlamıyla 2005te başladım ondan doktorlarda sadece teslerle vakit kaybım oldu işte

anladım canm inş sabırla vericeksn en kısa zamanda, herşey yoluna girecek
biz rahat olalım da, Allah en kanaatkar olduumuz vakt verecektr emiinm...
kıslar hade öptm hepiniZı
ALLAH rahatlık versn opuyorumnanaktan

slm kızlar nerelerdesınız bugun hayuuu kımse yok hayırdır.tabı butun gecemuhabbet etmıssınız gec kalkıp ıslerı yenı yapıyorsunuz tabı hımmmmmm

Selam kizlar. Eve yeni geldim. Ne var ne yok? Aksam misafire gidecem belki giremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…