Gebelik testi kullananlar buraya

ebrulicim burdada o hassaslardan yoktu normallerinden vardı ama cesaret edemediim korktum çıkmazsa die çünkü çok umutluyum bu ay ondan korkuom ama beklemekte çok zor ama wala

bende umutlu değildım,yaptım negatif çiktı,rahatladım,boyle stresle olmuyor,insan duramıyor

evet nerden bildin gızzzzz,gittim bir gömlek ve bir yetek aldım süperler,ramazan gelıyor,boyle kotla falan gezmeyım sok.

Oo kendine bayram cicilerimi aldin kizzzz.. güle güle giyin... ben etek giymeyi sevmiyom ya kilolarimi cikariyor etek kaydirigubbakcemile5

slm kıslar , bize dua edin , çünkü yarın adetmn 14. günü, ve yeni bir umut ayına başlıyoruz...:dance:
yumurtlamam olur mu bilmiom ama bir yerden başlamak gerek değil mi?CADIARZU
soğan kürü uyguluyorum 10 gün kadar oldu ,
işe yaradıysa yakın zamanda yumurtlama olblr diye düşünüyorum...
gün aşırı ilşki yeterlidr heralde ? ( ev de kalabalık bu ara,
nasıl becerces bilemiomkaydirigubbakcemile3)

tatile mi gitsek ki bir kaç günlüüne dios ama:uhm:

sizde durumlar nasıl?opuyorumnanaktan

Oo kendine bayram cicilerimi aldin kizzzz.. güle güle giyin... ben etek giymeyi sevmiyom ya kilolarimi cikariyor etek kaydirigubbakcemile5

bende giymem top topuna 2 eteğim var kaydirigubbakcemile3 ama aldım,altan biraz hava girsın değil mı :roflol:

Hayirlisi olsun insallah bu ay tutar :Saruboceq:

kız bol bol çalış ha,bak ben kaç gündür çalışıyom,aç karnına bile yedim kaydirigubbakcemile3 ne yapalım,çabuk bebiş gelsın artık

afiyet olsun bol bol vitamin yiyorsun haplara ne gerek protein yiye yiye sisersin birgün lülülülülülü

yeni evlendigimde annemin komsusu kiz sen nasil kilo almisin galiba esinin proteini yariyor demisti, ay bi kizarmistim utancimdan anlatamam

:roflol::roflol::roflol:
ayyhhh kıslar utandırmayın bakiim,
heralde yiycez bişeler ,-tatlicadiarzu-
eee yemek olmadan bebek olmaz demiş koca karı atalarımızzemuszemus

stresten uzak mıyım bunu nasıl test edeblirm acaba?
bu ara ev çok karışık , işler yoğun , bebek olur mu olmaz mı düşünecek vaktm bile yok...
acaba bu yeterlimidr , stres yok demeye ?

aslında kaç gün yapsak die kararsızım,
eşim bir süre sonra robotlaşmaya başlıo da...
hani zevkine yapmamız lazımmış ya,
e üst üste yapınca bir öncesine göre daha zevksz oluo,
ne yapablrm kıslar yhaa?
her gün ayrı fantezi bulsam mı ki?kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…