Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
a.s. selam canim. Kiz 2 gündür benim migdem eksiyor bugün daha beter oldu. Hic böyle sikayetim olmamisti önceleri. Gebelikten olamaz dimi? Bugün kan testi verdim insallah yumurtlamisimdir :Saruboceq:
aradim doktorumu izine ayrilmis 10 gün sonra geliyormus zaten gelene kadar adet olurum. Test insallah haftaya cikar persembe isten erken cikacam gider alirim veya en erken carsamba. Ayy aslinda gebelik varsa progestoronda belli olur ama ben daha yumurtladigimi bile bilmiyomkaydirigubbakcemile3
Kızlar test yaptım::a015:: 2.Çizgi silik yarın sabahda yapcam 10 test kalcak:delikafadulden: bu arada göğüslerimde şişkinlik var bulantı yok ama aşerme gıbı şeylerim var:uhm:
kaydirigubbakcemile3ya bızım gece kusları nerde bugundenberı sıkıldım kımse yok ya yemek yarısmasını ızlemedek sonrada onların yaptıklarını gorup benım de evde yemek yemekten sıstım kariiii anam sımdı helva yapıyo onuda canım cektı yaptım sogumasını beklıyom bu gıdısle kapıdan sıgmıcamkaydirigubbakcemile3
3 gün gecikmem oldu ama pek sanmıyorum olacağımı elbette istiyorum off çok merak ediyorum ya 2.Çizgi silik olunc hamilemi olunuyor yarın çift görürsem iyi göğüs ağrım felanda vr ay çok konulştum neyse