Gebelik testi kullananlar buraya

stresten uzak mıyım bunu nasıl test edeblirm acaba?
bu ara ev çok karışık , işler yoğun , bebek olur mu olmaz mı düşünecek vaktm bile yok...
acaba bu yeterlimidr , stres yok demeye ?

aslında kaç gün yapsak die kararsızım,
eşim bir süre sonra robotlaşmaya başlıo da...
hani zevkine yapmamız lazımmış ya,
e üst üste yapınca bir öncesine göre daha zevksz oluo,
ne yapablrm kıslar yhaa?
her gün ayrı fantezi bulsam mı ki?kaydirigubbakcemile3

bul bul,kamasutra yap
sexinpat.gif

o ne kıısss kamasutra, işe yarayacağını bilsem , 24 saat amuda bile kalkcam işlemden sonrakaydirigubbakcemile3

yha kıslar biliosunuz ben pko luyum ve pko annemzden geçen bozuk bir gen den kaynaklanıomuş,

evet annemde kist olmuş ama geçen sene bir kutu yasminle düzelmş güya...

ilk evlendiinden beri hiç karşılaşmamış bu sorunla

( şu an 32 yıllık evli anneciğim ve 4 tane boyundan büyük kızları var )

peki ben de annem gbi çocuk sahibi olablceğim diyebilrz değil mi?:Saruboceq:

iyi yorulmuyor seni,kalori harcıyarsın diye,kıyamıyor sana işte
sexinpat.gif
pratik pozisyon

kiz o resme taktin sende ha bire koyuyorsun.. Esim yarin sperm testi verecek insallah problem cikmaz.. ama onun öncesinde ona yardim etmeliyimki bosuna gitmesin calismasi kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız bakalım hep gece yazışıyosunuz bu sefer yakaladım sizisositososito

kiz o resme taktin sende ha bire koyuyorsun.. Esim yarin sperm testi verecek insallah problem cikmaz.. ama onun öncesinde ona yardim etmeliyimki bosuna gitmesin calismasi kaydirigubbakcemile3

hmmm 3 gün ilişki yok ozaman,sende rahat bırak adamı :eek:klava:

o ne kıısss kamasutra, işe yarayacağını bilsem , 24 saat amuda bile kalkcam işlemden sonrakaydirigubbakcemile3

yha kıslar biliosunuz ben pko luyum ve pko annemzden geçen bozuk bir gen den kaynaklanıomuş,

evet annemde kist olmuş ama geçen sene bir kutu yasminle düzelmş güya...

ilk evlendiinden beri hiç karşılaşmamış bu sorunla

( şu an 32 yıllık evli anneciğim ve 4 tane boyundan büyük kızları var )

peki ben de annem gbi çocuk sahibi olablceğim diyebilrz değil mi?:Saruboceq:

Orasini allah bilir.. Pko cok basit bir hastalik yani hamile kalmakta zorluk ceke bilirsin ama sonucta hamile kalacaksin buna inaniyorum ve biliyorum. Benim annemde kist olusmus, bendede malesef cikolata kisti var bu kistlerin en pis huylusu ve cok zor bir hastalik, endo hamile kalmami hem engelliyor hemde cook uzun süre ugrastiran kronik bir hastalik. Ama sen pko yemenle, icmenle ve kilona dikkat ederek kesinlikle atlata bilirsin.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Hepimizin olacak inş canım ...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Orasini allah bilir.. Pko cok basit bir hastalik yani hamile kalmakta zorluk ceke bilirsin ama sonucta hamile kalacaksin buna inaniyorum ve biliyorum. Benim annemde kist olusmus, bendede malesef cikolata kisti var bu kistlerin en pis huylusu ve cok zor bir hastalik, endo hamile kalmami hem engelliyor hemde cook uzun süre ugrastiran kronik bir hastalik. Ama sen pko yemenle, icmenle ve kilona dikkat ederek kesinlikle atlata bilirsin.

İçime sanki ılık bir su serptin canımopuyorumnanaktan, ALLAH ta senn ve benm gbi kist sorunu olanların içine şöööle şifalı bir su serpsin de tüm kistlermz temizlensin inş...:Saruboceq:

Bu arada kilo sorunum yok , hiç olmadı ama dikkat etmezsem almaya müsait yapıdayım...
O yüzden formumu koruyorum evlendiimden beri...
Başka nelere dikkat etsem?:uhm:

laubali sabah niye yardım ediyon evde hazır edipmi götürceksiniz bende dün doktora gittim polikistlerim duruyomuş doktor hormon tahlili ve eşimin sperm tahlilini istedi 2ay sonra bende boş durmuyorum bal tarçın çörekotu karışımı bide incir kürüne başladım kısmet artık bide benim yumurta akı gibi akıntım oldu regl bittikten sonra iki gün saol ebruli iyiyim bende maybe baby bende pkoluyum senin adetlerin düzenlimi benimki ilaçsız olmuyo

X