Gebelik testi kullananlar buraya

canım tebrık ederım ne mutlu sana dılerım bebegınıde sag salım kucagına alırsın darısı bızım basımıza ıns

ebrulı bugun fatıhteydım sen aklıma geldın haa kayınvalıdeme gıtmıstım onlar kadınlar pazarının orda oturuyorlar eskıden oyle dıyolarmıs sen nerde oturuyorsun

slm kızlar hiçbiriniz yoksunuz sanırım sizi çok özledim....kırmızı kart yedim bende çok üzgünüm

slm canlarım,ben çok kötü grip oldum,geberıyoum...nette girmezsem kızmayın bana...ama girmeye çalışacam

kızlar çift çizgi hamişim oley ayy çok heycanlıyımm:ecrin_bebek::CüvCüv:

canım tebrikler...
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin...
Bizi tüm gelişmelerden haberdar et ok ?

slm canlarım,ben çok kötü grip oldum,geberıyoum...nette girmezsem kızmayın bana...ama girmeye çalışacam

çok geçmiş olsun canım yha , dondurma mı yedin , çok mu soğuktu ?
Üzerine bir bardak ılık su iç canım , bişe yapmaz... bi de klima altında uyuma sakın?
tekrar geçmiş olsun tatlım...

sekerler ben yıne test yaptım ama ucuz olandan ıkıncı cızgı cok sılık cıktı sımdı kan testı yaptırmaya gıdıyorum yoksa arada kalmaktan cıldırıcam gelınce sonucu yazarım

selam kızlar, gebelik testinde sürekli aldığınız bir marka var mı, yoksa rastgeli mi alıyorsunuz?

arkadaşlar aranızda yeniyim fakat bir problemim var.ben sizin aksinize henüğz hamileliğe hazır değilim.iğne yöntemiyle korunmama ragmen bi halsizlik ve hafif adet dönemi geçirdim yanlız midem bulanıyor.öyle çok şiddetli değil.az fakat şüphelenip test yaptım ama negatif cıktı.iğne yöntemiyle korunmak sakıncalımıydı.jinekoloğum böyle istemişti halbuki.acil yorumlarınızı bekliyorum.
sevgilermafoldumben

1 haftada unutulmuşuz desenizya:umursamaz: slm bile veren olmamış canınız sağolsun

bu nasıl söz boyle klava: unuturmuyum ben hiç,ama hastayım grip oldum,sabah 4nde acile götürdüler beni,ateşim 40 çikmış mafoldumben yetmezmış gibi bide karantinaya aldılar beni,domuz gripi diye...eşim herkezle kavuga etti orda..allahtan kameralar çağırmadılar,gerizekalılar klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…