stresten uzak mıyım bunu nasıl test edeblirm acaba?
bu ara ev çok karışık , işler yoğun , bebek olur mu olmaz mı düşünecek vaktm bile yok...
acaba bu yeterlimidr , stres yok demeye ?
aslında kaç gün yapsak die kararsızım,
eşim bir süre sonra robotlaşmaya başlıo da...
hani zevkine yapmamız lazımmış ya,
e üst üste yapınca bir öncesine göre daha zevksz oluo,
ne yapablrm kıslar yhaa?
her gün ayrı fantezi bulsam mı ki?kaydirigubbakcemile3
ehh kocisimki bana iyi yariyor .. bol göbek yapiyo haha
sende daha fantazili ciksin merve ne marifetlisin tam pozisyondasin haaa
iyi yorulmuyor seni,kalori harcıyarsın diye,kıyamıyor sana iştepratik pozisyon
kiz o resme taktin sende ha bire koyuyorsun.. Esim yarin sperm testi verecek insallah problem cikmaz.. ama onun öncesinde ona yardim etmeliyimki bosuna gitmesin calismasi kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız bakalım hep gece yazışıyosunuz bu sefer yakaladım sizisositososito
o ne kıısss kamasutra, işe yarayacağını bilsem , 24 saat amuda bile kalkcam işlemden sonrakaydirigubbakcemile3
yha kıslar biliosunuz ben pko luyum ve pko annemzden geçen bozuk bir gen den kaynaklanıomuş,
evet annemde kist olmuş ama geçen sene bir kutu yasminle düzelmş güya...
ilk evlendiinden beri hiç karşılaşmamış bu sorunla
( şu an 32 yıllık evli anneciğim ve 4 tane boyundan büyük kızları var )
peki ben de annem gbi çocuk sahibi olablceğim diyebilrz değil mi?:Saruboceq:
hmmm 3 gün ilişki yok ozaman,sende rahat bırak adamıklava:
slm kızlar nasılsınız bakalım hep gece yazışıyosunuz bu sefer yakaladım sizisositososito
ne 3 günü 4. gün bu aksam :) sabah ben yardim edecem ya kocamabu arada benimde 21.gün yani progestorono baktiracam
Orasini allah bilir.. Pko cok basit bir hastalik yani hamile kalmakta zorluk ceke bilirsin ama sonucta hamile kalacaksin buna inaniyorum ve biliyorum. Benim annemde kist olusmus, bendede malesef cikolata kisti var bu kistlerin en pis huylusu ve cok zor bir hastalik, endo hamile kalmami hem engelliyor hemde cook uzun süre ugrastiran kronik bir hastalik. Ama sen pko yemenle, icmenle ve kilona dikkat ederek kesinlikle atlata bilirsin.