- 13 Haziran 2024
- 117
- 24
- 13
- Konu Sahibi maviboncuk1111
-
Testiniz Negatif duruyorEki Görüntüle 3570672 Eki Görüntüle 3570673 Eki Görüntüle 3570674
Kizlar sizce bir şey var mı bakar mısınız ilk beş on dakikada çıktı silik çizgi bu arada kanamam var ama lekeyle karışık adet mi yerleşme mi anlamıyorum
Öyle mi ya çok hafif bir silik çizgi vardı aslında gözle görülüyordu ama burda gözükmedi mi neyse regldir o zaman teşekkür ederim :)Testiniz Negatif duruyor
İlk görseldeki kuruma çizgisi olabilir diğerleri tam negatif tek çizgi isterseniz gelen kanamayı takip edin 1-2 günden uzun sürerse zaten negatiftir yerleşme kanaması genelde 1-2 gun oluyorÖyle mi ya çok hafif bir silik çizgi vardı aslında gözle görülüyordu ama burda gözükmedi mi neyse regldir o zaman teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim öyle yapayımİlk görseldeki kuruma çizgisi olabilir diğerleri tam negatif tek çizgi isterseniz gelen kanamayı takip edin 1-2 günden uzun sürerse zaten negatiftir yerleşme kanaması genelde 1-2 gun oluyor
Tesekkur ederimYumurtlama dönemi iki günde bir ilişki yaşayıp tahmini çatlama gününden sonra idrarda en erken 12 günde çıkar. Bu yüzden net sonuç için adet gecikmesi beklenir. Ben çatlama gününü tahmin edebiliyordum ve tam 14. Gün kaset testte çıktı. Önceki ve sonraki birkaç gün de ilişki olmuştu ama çatlama gününü baz almak daha sağlıklı.
Negatif benceTabikii
Evet negatifNegatif bence
Amin inşallahEvet negatifhayirlisi olsun inşallah istediğiniz anda hayırlısıyla olur
Merhaba ne kadar erken test yapılırsa negatif cikma ihtimali yüksek oluyor çünkü henüz beta hcg idrara göre yukselmemis oluyor veya geç döllenme durumları olabiliyor, çok merak ediyorsanız eğer adet tarihinizden 4 gun oncesi testi yapmak veya direkt kan vermek daha mantıklıMerhabalar bende aranızda yeniyim 24 mart yumurtlama günümdü öncesi ve sonrası değerlendirdik o günden sonra belirtilerim var. Bugün 12. Günüm predictor test yaptım okuduğum kadarıyla en hassas test oymuş.malesef negatif.uygulama 6 gün gösteriyo regliye.yorumlarınız nedir.teşekkür ederim şimdiden
Evet aslında farkındayım ama merakta ediyorum.bisüredir deniyoruz 6 yıldır evliyim daha önce reglimin 3 günü kan testiyle öğrenmiştim ama malesef kimyasalmışMerhaba ne kadar erken test yapılırsa negatif cikma ihtimali yüksek oluyor çünkü henüz beta hcg idrara göre yukselmemis oluyor veya geç döllenme durumları olabiliyor, çok merak ediyorsanız eğer adet tarihinizden 4 gun oncesi testi yapmak veya direkt kan vermek daha mantıklı
Geçmiş olsun öncelikle üzücü bir durum, umarım gönlünüzce hayırlısıyla olur istediginiz sonucu alirsinizEvet aslında farkındayım ama merakta ediyorum.bisüredir deniyoruz 6 yıldır evliyim daha önce reglimin 3 günü kan testiyle öğrenmiştim ama malesef kimyasalmış
INşallh en kısa zamanda güzel haberler alırız.sanırım bu ay doğru zaman değil benim için denemeye devamGeçmiş olsun, öncelikle üzücü bir durum, umarım gönlünüzce hayırlısıyla olur istediginiz sonuç alırsınızben de 1.5 yıllık evliyim ama tiroid hastalığım var bundan dolayı risklerim var ilk denememiz o yuzden çok heyecanlıyım ve umutla beklerim daha stresli umarım sonuçlar sonuçları sağlıkla takip ettiğimiz şeyleri alırız
Rabbım hayirli oldugu zaman nasip etsin öncelikle ve bu ay olmazsa da pes etmek yok denemeye devamINşallh en kısa zamanda güzel haberler alırız.sanırım bu ay doğru zaman değil benim için denemeye devam
Hadi hayırlısı hayirli sonuçlarKan testi verdim kızlar sonuç yarın çıkacak
İnşallahHadi hayırlısı hayirli sonuçlar
Sonucum 0.3Hadi hayırlısı hayirli sonuçlar
Saglik olsun hayirlisi böyleymiş demek ki, hayirli olan vakitte gönlünüzce istediğiniz zaman olsun inşallahSonucum 0.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?