Gebelik testi icin uygun zaman nedir

Öyle mi ya çok hafif bir silik çizgi vardı aslında gözle görülüyordu ama burda gözükmedi mi neyse regldir o zaman teşekkür ederim :)
İlk görseldeki kuruma çizgisi olabilir diğerleri tam negatif tek çizgi isterseniz gelen kanamayı takip edin 1-2 günden uzun sürerse zaten negatiftir yerleşme kanaması genelde 1-2 gun oluyor

Yumurtlama dönemi iki günde bir ilişki yaşayıp tahmini çatlama gününden sonra idrarda en erken 12 günde çıkar. Bu yüzden net sonuç için adet gecikmesi beklenir. Ben çatlama gününü tahmin edebiliyordum ve tam 14. Tam âdet günümde kaset testte çıktı. Önceki ve sonraki birkaç gün de ilişki olmuştu ama çatlama gününü baz almak daha sağlıklı.

Yumurtlama dönemi iki günde bir ilişki yaşayıp tahmini çatlama gününden sonra idrarda en erken 12 günde çıkar. Bu yüzden net sonuç için adet gecikmesi beklenir. Ben çatlama gününü tahmin edebiliyordum ve tam 14. Gün kaset testte çıktı. Önceki ve sonraki birkaç gün de ilişki olmuştu ama çatlama gününü baz almak daha sağlıklı.
Tesekkur ederim 🙏

Eklentiler

• IMG_7649.webp
    IMG_7649.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 21
Merhabalar bende aranızda yeniyim 24 mart yumurtlama günümdü öncesi ve sonrası değerlendirdik o günden sonra belirtilerim var. Bugün 12. Günüm predictor test yaptım okuduğum kadarıyla en hassas test oymuş.malesef negatif.uygulama 6 gün gösteriyo regliye.yorumlarınız nedir.teşekkür ederim şimdiden

Merhabalar bende aranızda yeniyim 24 mart yumurtlama günümdü öncesi ve sonrası değerlendirdik o günden sonra belirtilerim var. Bugün 12. Günüm predictor test yaptım okuduğum kadarıyla en hassas test oymuş.malesef negatif.uygulama 6 gün gösteriyo regliye.yorumlarınız nedir.teşekkür ederim şimdiden
Merhaba ne kadar erken test yapılırsa negatif cikma ihtimali yüksek oluyor çünkü henüz beta hcg idrara göre yukselmemis oluyor veya geç döllenme durumları olabiliyor, çok merak ediyorsanız eğer adet tarihinizden 4 gun oncesi testi yapmak veya direkt kan vermek daha mantıklı

Merhaba ne kadar erken test yapılırsa negatif cikma ihtimali yüksek oluyor çünkü henüz beta hcg idrara göre yukselmemis oluyor veya geç döllenme durumları olabiliyor, çok merak ediyorsanız eğer adet tarihinizden 4 gun oncesi testi yapmak veya direkt kan vermek daha mantıklı
Evet aslında farkındayım ama merakta ediyorum.bisüredir deniyoruz 6 yıldır evliyim daha önce reglimin 3 günü kan testiyle öğrenmiştim ama malesef kimyasalmış

Evet aslında farkındayım ama merakta ediyorum.bisüredir deniyoruz 6 yıldır evliyim daha önce reglimin 3 günü kan testiyle öğrenmiştim ama malesef kimyasalmış
Geçmiş olsun öncelikle üzücü bir durum, umarım gönlünüzce hayırlısıyla olur istediginiz sonucu alirsiniz 🌸 ben de 1.5 yıllık evliyim ama tiroid hastalığım var bundan dolayı risklerim var ilk denememiz o yuzden çok heyecanlıyım ve maalesef beklemek daha stresli 🥹 inşallah istediğimiz sonuçları alır sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız 🙏

Geçmiş olsun, öncelikle üzücü bir durum, umarım gönlünüzce hayırlısıyla olur istediginiz sonuç alırsınız 🌸 ben de 1.5 yıllık evliyim ama tiroid hastalığım var bundan dolayı risklerim var ilk denememiz o yuzden çok heyecanlıyım ve umutla beklerim daha stresli umarım sonuçlar sonuçları 🥹 sağlıkla takip ettiğimiz şeyleri alırız🙏
INşallh en kısa zamanda güzel haberler alırız.sanırım bu ay doğru zaman değil benim için denemeye devam🙃

Back
X