- 13 Haziran 2024
- 61
- 6
- 1
- Konu Sahibi maviboncuk1111
-
Testin markası nedir,kaç dakikada çıktı önemli olan bunlar.Artık kimse testlere güvenemiyorrrSizce pozitif mi?
PregnAnt diye bir markaydı, 5 dakika bekleyin yazıyordu tam 5 dakika sonra baktım bu şekildeydi ama reglime 13-14 gün var anlam veremedim sevinemedimdeTestin markası nedir,kaç dakikada çıktı önemli olan bunlar.Artık kimse testlere güvenemiyorrr
İlk defa duydum markayı,ama ikinci çizgi gibi çıkmış.İnşallah vardır başka testle tekrar deneyin istersenizPregnAnt diye bir markaydı, 5 dakika bekleyin yazıyordu tam 5 dakika sonra baktım bu şekildeydi ama reglime 13-14 gün var anlam veremedim sevinemedimde
İki tane daha test aldım, sabah yapmayı düşünüyorum onlarıdaİlk defa duydum markayı,ama ikinci çizgi gibi çıkmış.İnşallah vardır başka testle tekrar deneyin isterseniz
Hayırlısı olur inşallahİki tane daha test aldım, sabah yapmayı düşünüyorum onlarıda
Belki gece yatmadan yaparım çok sabırsızlanıyorum bende, en az 3-4 saat WC’ye gitmeden bekleyip yaparsam olur galiba demiHayırlısı olur inşallahben olsam şimdiye hemen yapmıştım
İlla geceyi beklemen gerekmez eğer testin pozitifse zaten diğerinde de çıkar diye düşünüyorum yeniden yapabilirsinBelki gece yatmadan yaparım çok sabırsızlanıyorum bende, en az 3-4 saat WC’ye gitmeden bekleyip yaparsam olur galiba demi
Doğru beklemesemde olur 1 saat kadar sonra yapayım diğerinideİlla geceyi beklemen gerekmez eğer testin pozitifse zaten diğerinde de çıkar diye düşünüyorum yeniden yapabilirsin
İkinci çizgi hafif silik çıkmış pozitif gibi ama kesin yanıt için birkaç gün sonra tekrarlayabilirsiniz kuruma çizgisi de olabiliyor veya direkt kan vererek emin olabilirsiniz umarım gönlünüzce olurSizce pozitif mi?
2 tane test daha almıştım birisini az sonra yapacam birisinide yarın sabah yapacamİkinci çizgi hafif silik çıkmış pozitif gibi ama kesin yanıt için birkaç gün sonra tekrarlayabilirsiniz kuruma çizgisi de olabiliyor veya direkt kan vererek emin olabilirsiniz umarım gönlünüzce olur
Bence olur,yaparsanız bize de haber verinBelki gece yatmadan yaparım çok sabırsızlanıyorum bende, en az 3-4 saat WC’ye gitmeden bekleyip yaparsam olur galiba demi
Sonucu buraya yazın mutlaka2 tane test daha almıştım birisini az sonra yapacam birisinide yarın sabah yapacaminşallah
Bende mide bulantısı oldu dün ama gebeliğe yormadım bide 2 gündür inanılmaz derecede sinir var gene gebeliğe yormadım ama eczanenin önünden geçiyordum bi tane alayımda yapayım dedim, hiç beklemiyordum 5 dakika bekleyin yazıyordu tam 5 dakika bekledim inanamadım, az sonra tekrar yapacam ondada çizgi görürsem yine atarım burayaSonucu buraya yazın mutlakabenim de 15 gun var henüz erken diye yapmıyorum ama meraktan da duramiyorum 13-14 gun demişsiniz ben de test yapsam mı bilemedim
Umarım istediğiniz gibi bir sonuç çıkarBende mide bulantısı oldu dün ama gebeliğe yormadım bide 2 gündür inanılmaz derecede sinir var gene gebeliğe yormadım ama eczanenin önünden geçiyordum bi tane alayımda yapayım dedim, hiç beklemiyordum 5 dakika bekleyin yazıyordu tam 5 dakika bekledim inanamadım, az sonra tekrar yapacam ondada çizgi görürsem yine atarım buraya
Merhaba bu sekilde kız arkadaşım hamile kaldı, adet sandi meğerse gec döllenme olmuş ve yerleşme kanamasiymis isterseniz yakın bir sağlık kuruluşuna gidip kan testi verin içiniz rahat etmiş olurSelam kızlar aranıza yeni katıldım ben 6 marta adet oldum 16 marta kurudum 29 marta akşam kahverengi leke gördüm 30 Mart akşam kesildi sadece bir gün kan gördüm ilk kahverengi geldi sonra şeffaf kırmızı biraz gördüm ondan sonra şuana kadar hiç görmedim hala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı benim gibi yaşayıp ta hamile kalan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?