Hiç acele etme canım sabırlı ol ılk dusuk cıkıyor tecrübe ettim bu sefer neden düşük diyorsunHerkese merhaba
Ben de gün sayanlardanım.Bata son bi hafta yumurtlama 5 Eylül son üç gündür inanılmaz kasık agrım oluyor.Kan testi yaptırmamak için kendimi sor tutuyorum
Ben su an gebeliğe yoruyorum ama acaba başka bir sıkıntı mı var diye düşünüyorum gerçi enfeksiyon olsa idrar sırasında sancım olurduHiç acele etme canım sabırlı ol ılk dusuk cıkıyor tecrübe ettim bu sefer neden düşük diyorsun
Sorun yok canım dilediğini sorabılırsın benım bı 10-15 gün kala regl etkileri erken başladı o yüzden şüphelendim zaten ama herkesın farklı döllenme süresi benım ki habersiz oldu bırazda süpriz ben erkenden etkiler başlayınca yoktur diyordum ama göğüs hassasiyeti erken başladı bırden ödem ile şişmeye başladım 36 idim 38 oldum bu kilomda 38 çok rahat 40 a çıktı beden kilodan çok vücudum su tutmaya başladı son 1 hafta kala da adet olcak gibi agrılar başladı o zaman test yaptım çıktı ama çok siliktipeki canım göğüs hassasıyetının yumurtlamndan kaçgun sonra başladı yada regline kaçgun varkenya kusura bkma sen şuan tecrube edınce bu durumu tabı herkeste farklı ama benım 8 gun falan var reglime yenı yenı göğüslerim ağırmaya başladı
Enfeksiyon olsa ağrı yada yanma olur bı sıkıntı yokturBen su an gebeliğe yoruyorum ama acaba başka bir sıkıntı mı var diye düşünüyorum gerçi enfeksiyon olsa idrar sırasında sancım olurduKafamda deli sorular
İnsallah bebektirEnfeksiyon olsa ağrı yada yanma olur bı sıkıntı yoktur
Benim 6 günüm geçti gelen yok ama testte negatifBenım salı günü cıkmıstı regl den 5 gün önce 7 Eylül regl di olmadım
İnş bebektir bence deİnsallah bebektir
Stres den olabılıyor gecikme yada geç döllenmedenBenim 6 günüm geçti gelen yok ama testte negatif
Benimde yarın 7. Gün dediğin gibi sonradan beliriyor çizgi nasip artıkKızlar merhaba bende gün sayanlardanım adetlerim düzensiz yani genelde gecikme yaşıyorum bu ayda 7 gün gecikti 2 gün önce test yaptım önce negatif saatler sonra silik çizgi çıktı biraz umutlandırdı beni yarın sabah tekrar yapıcam bakalım hayırlısı
Hayırlısı inş vardırKızlar merhaba bende gün sayanlardanım adetlerim düzensiz yani genelde gecikme yaşıyorum bu ayda 7 gün gecikti 2 gün önce test yaptım önce negatif saatler sonra silik çizgi çıktı biraz umutlandırdı beni yarın sabah tekrar yapıcam bakalım hayırlısı
Kızlar merhaba bende gün sayanlardanım adetlerim düzensiz yani genelde gecikme yaşıyorum bu ayda 7 gün gecikti 2 gün önce test yaptım önce negatif saatler sonra silik çizgi çıktı biraz umutlandırdı beni yarın sabah tekrar yapıcam bakalım hayırlısı
Şuan sizin dediğiniz bütün belirtilerin aynısı bende varBenım yumurtlamadan önce oldu tahmınen ve kendımce oo yumurtlamaya var daha mümkün değil şüpheli dıyorum ama yumurtlamadan önce olan megersem tutma şansı yüksek oluyormussancılar aralıkla oldu ama sıklastıgı evre son 1 hafta aralıklarla oluyor adet olacak gibi bı agrı genellikle sol taraf bazen ıkısı birden hıssedıyorum yumurtalık agrısı olduğunu
Merhaba tekrardan ya benimde sizin gibi nasıl desem adetime 14 gün var ama sol kasığımda ağrı adet olacakmışım gibi bir ağrı mide bulantısı ama bu sabahları değil genellikle gün içinde adetim biter bitmez ilişkiye girdim bir gün ara verdim tekrar girdim ama diyorum ki daha 14 gün var bu kadar çabuk belli eder miSorun yok canım dilediğini sorabılırsın benım bı 10-15 gün kala regl etkileri erken başladı o yüzden şüphelendim zaten ama herkesın farklı döllenme süresi benım ki habersiz oldu bırazda süpriz ben erkenden etkiler başlayınca yoktur diyordum ama göğüs hassasiyeti erken başladı bırden ödem ile şişmeye başladım 36 idim 38 oldum bu kilomda 38 çok rahat 40 a çıktı beden kilodan çok vücudum su tutmaya başladı son 1 hafta kala da adet olcak gibi agrılar başladı o zaman test yaptım çıktı ama çok silikti
Ha bide ödem var yüzüğüm olmuyor yaniMerhaba tekrardan ya benimde sizin gibi nasıl desem adetime 14 gün var ama sol kasığımda ağrı adet olacakmışım gibi bir ağrı mide bulantısı ama bu sabahları değil genellikle gün içinde adetim biter bitmez ilişkiye girdim bir gün ara verdim tekrar girdim ama diyorum ki daha 14 gün var bu kadar çabuk belli eder mi
Öncelikle meraba kizlar aranıza yeni katıldım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bugun reglime 7 gün vardı akşam üstü AL Bİ marka test yaptım negatif çıktı araştırdım biraz testin guvenirligininn az olduğunu gördüm siz ne diyorsunuz bu konudaHa bide ödem var yüzüğüm olmuyor yani
Yaa canım inşallah hamilesindir bende kullandım yarın iğne olcam sonucunu bana yazar mısın hamile olanları okudukça mutlu oluyorumslm kızlar bende bekleyenlerden ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaparak denedim benımde 15 eylül tetst günüm inşallah tutunmuştur. bende sabırsız olanlardanım
Bende miratech markanın güvenli olmadığınıokumuştum birde akşam üstü test yapmak yanıltabilir sabah ilk idrarınla yap bütün markalardaÖncelikle meraba kizlar aranıza yeni katıldım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bugun reglime 7 gün vardı akşam üstü AL Bİ marka test yaptım negatif çıktı araştırdım biraz testin guvenirligininn az olduğunu gördüm siz ne diyorsunuz bu konuda
Biraz erken de yapmış olabilirim adetime 2 gün kala kasık ağrılarım olurdu ama şuan kasık ağrılarım var belki de psikolojik oluyorBende miratech markanın güvenli olmadığınıokumuştum birde akşam üstü test yapmak yanıltabilir sabah ilk idrarınla yap bütün markalarda
Herhangi bir hastalığın var mı ne zamandır bebek düşünüyorsunBiraz erken de yapmış olabilirim adetime 2 gün kala kasık ağrılarım olurdu ama şuan kasık ağrılarım var belki de psikolojik oluyor ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?