- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
- 53
Her hangi bir sorunum yok adetlerim düzenli bu ilk denememiz biraz sabirsizm galibaHerhangi bir hastalığın var mı ne zamandır bebek düşünüyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her hangi bir sorunum yok adetlerim düzenli bu ilk denememiz biraz sabirsizm galibaHerhangi bir hastalığın var mı ne zamandır bebek düşünüyorsun
O yüzden heyecanlisin inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder bende hep heyecan yapiyodum nasip olmadı 1 yıldırHer hangi bir sorunum yok adetlerim düzenli bu ilk denememiz biraz sabirsizm galiba
Yaaa biran önce hamiş kalırsın inşallah haberini burdan alırız geceleri uyuyamıyorum artık ne kötü bir zamanmışO yüzden heyecanlisin inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder bende hep heyecan yapiyodum nasip olmadı 1 yıldır
Amin teşekkür ederim sende öyle:) ama daha ilk denemen niye bu kadar kafana takıyorsun strese girmeQ
Yaaa biran önce hamiş kalırsın inşallah haberini burdan alırız geceleri uyuyamıyorum artık ne kötü bir zamanmış
Bilmiyorum ki ilk defa oldu ya onun heyecanına kapıldım heraldeAmin teşekkür ederim sende öyle:) ama daha ilk denemen niye bu kadar kafana takıyorsun strese girme
Sakin kapılma inanki bende öyleydim karnıma sancı girse gece 3 te eşimi kaldırıp acile gidip kan verdiğim oldu hamile miyim diye.. ve 1 sene içinde o kadar yoruldum ki psikolojim çöktü belki de o yuzden olmuyorBilmiyorum ki ilk defa oldu ya onun heyecanına kapıldım heralde
Evet çoğu doktor stresin gebeliği onleyeblcgni söylüyor herşeyi oluruna birakmalisin inşallah en kısa zamanda gebe kalırsın doktor kontrolune gittin mi pekiSakin kapılma inanki bende öyleydim karnıma sancı girse gece 3 te eşimi kaldırıp acile gidip kan verdiğim oldu hamile miyim diye.. ve 1 sene içinde o kadar yoruldum ki psikolojim çöktü belki de o yuzden olmuyor
Inşallah evet adetlerim duzenliydievlendikten birkaç ay sonra düzenim bozuldu ihmal ettim hep gitmedim sonra 3 ay önce gittim ve pko olduğumu öğrendim bu ay klomen kullandım yarın doktora gidip çatlatma iğnesi olacağım inşallah Rabbim bu ay nasip eder.. adet düzenim bozuldu her ay test yapıp üzülüyorum doktorda dedi zaten stres yaparsan çok zor çocuğun olur diyeEvet çoğu doktor stresin gebeliği onleyeblcgni söylüyor herşeyi oluruna birakmalisin inşallah en kısa zamanda gebe kalırsın doktor kontrolune gittin mi peki
Ben 1 senedir hamile kalamıyorum pko varKuzular ilk denemede hamile kalan var dimi ?
İnşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürsün canım Allah yardımcın olsunInşallah evet adetlerim duzenliydievlendikten birkaç ay sonra düzenim bozuldu ihmal ettim hep gitmedim sonra 3 ay önce gittim ve pko olduğumu öğrendim bu ay klomen kullandım yarın doktora gidip çatlatma iğnesi olacağım inşallah Rabbim bu ay nasip eder.. adet düzenim bozuldu her ay test yapıp üzülüyorum doktorda dedi zaten stres yaparsan çok zor çocuğun olur diye
Aminn 1 yıldır girip araştırma yapmaktan yoruldum artık eşimde kızıyor kafana takma diye bak gece bu saat olmuş hala araştırma peşindeyim geçen hafta doktor sana ilaç vercem dedi klomen mı dedim nerden biliyosun kullandın mı hiç dedi hayır o kadar araştırma yapıyorum ki biliyorum artık dedim aslında çok araştırmakta iyi değil aklımdan çıkmıyor bebek düşüncesiİnşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürsün canım Allah yardımcın olsun
Mide bulantısı için çok erken ama agrı olabılır bende de erken başlamıştı en erken 3-5 gün kala bakarsınız varsa zaten suprız olur ve kendınızı strese sokmayın çok zararlıMerhaba tekrardan ya benimde sizin gibi nasıl desem adetime 14 gün var ama sol kasığımda ağrı adet olacakmışım gibi bir ağrı mide bulantısı ama bu sabahları değil genellikle gün içinde adetim biter bitmez ilişkiye girdim bir gün ara verdim tekrar girdim ama diyorum ki daha 14 gün var bu kadar çabuk belli eder mi![]()
7 gün çok var benımde negatif diÖncelikle meraba kizlar aranıza yeni katıldım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bugun reglime 7 gün vardı akşam üstü AL Bİ marka test yaptım negatif çıktı araştırdım biraz testin guvenirligininn az olduğunu gördüm siz ne diyorsunuz bu konuda
Aynen sabah hcg oranı fazla gün ıcınde sıvı tükettikçe seyreliyor o yüzden sabah ılk idrar en iyisiBende miratech markanın güvenli olmadığınıokumuştum birde akşam üstü test yapmak yanıltabilir sabah ilk idrarınla yap bütün markalarda
Haklisin canımAynen sabah hcg oranı fazla gün ıcınde sıvı tükettikçe seyreliyor o yüzden sabah ılk idrar en iyisi
Biri hafif bıraz daha belirgin ılk zamanlar demekki after ile baksam Yok çıkacak çok az olduğu ıcınYani kızlar söyle söyleyeyim ben elimde fazla olan testlerden oylesıne deneme yapmıştım marka farkediyormu kalıte felan hassaslık merak ettim ve gerçekten var
Aynı kap idrardan yapılan aynı dk testler biri daha belirgin iken biri daha hafif benım günümün geçtiği gün ki test bu tabı
İlk başlarda bebek oluşurken hcg miktarı daha da az oluyor göz önüne alırsak bunu demekki o yüzden bazen yok gibi cıkıyor
Sonradan mi pozitif çıktı7 gün çok var benımde negatif di