• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi için gün sayanlar

benimde adetime 4 gün kaldı acaba normal gebelik testimi alsam erken gebelik testimi alsam sizce hangisi doğru sonuç verirki
Benım ki kaset ucuz testte sılık çıktı ama herkes bir olmayabılır istersen erken gebelık testi de al hatta ben ucuz testi sabah ilk idrarla yapmamaktayım öğlen mi ne yapmıştım

Korkulacak birşey yok hamilelik varsa da yoksada erken öğreniyorsun .acaba hamilemiyim deyip hergün kendimizi soru işaretleriyle sorgulamaktansa beklemektense yapıp öğrenmek mantıklı
Test yaptım negatif çıktı bu ayda erken gebelik testi yaptım ve bata 4 gün var

Bata 9 gun var 15 eylül beklemedeyim hayirlarla ınşallah hepimiz iyi güzel haberler aliriz inşallah aminnn
slm kızlar bende bekleyenlerden ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaparak denedim benımde 15 eylül tetst günüm inşallah tutunmuştur. bende sabırsız olanlardanım :D

slm kızlar bende bekleyenlerden ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaparak denedim benımde 15 eylül tetst günüm inşallah tutunmuştur. bende sabırsız olanlardanım :KK70:
Inşallah hepimizide

bende regli belirtisi gibi karın ağrısı başladı yaaa uff :S sizde durumlar nasıl kızlar kaç gün kaldı

hayırlı olsun canım tebrık ederim belirti yaşadın mı peki regli olacak gibi hayırlısı nile kesesıni de görüp kalp atışını da duy inşallah
İnş çok sağol canım göğüs hassasiyeti var bırde regl olcak gibi sancılar oluyor hafıf arada

Herkese merhaba 👋
Ben de gün sayanlardanım.Bata son bi hafta yumurtlama 5 Eylül son üç gündür inanılmaz kasık agrım oluyor.Kan testi yaptırmamak için kendimi sor tutuyorum🤦‍♀

İnş çok sağol canım göğüs hassasiyeti var bırde regl olcak gibi sancılar oluyor hafıf arada
peki canım göğüs hassasıyetının yumurtlamndan kaçgun sonra başladı yada regline kaçgun varken :D ya kusura bkma sen şuan tecrube edınce bu durumu tabı herkeste farklı ama :D benım 8 gun falan var reglime yenı yenı göğüslerim ağırmaya başladı :D

Back