- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
Geç döllenme kaynaklı geç cıkıyor olabılırKızlar benimde 7 günüm var bu sabah yaptım. Ilk böyleydi. Kendi çizgisi olabilir diye su damlattim 2.3. Resim de sudan sonra.. sizce olabilir mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme kaynaklı geç cıkıyor olabılırKızlar benimde 7 günüm var bu sabah yaptım. Ilk böyleydi. Kendi çizgisi olabilir diye su damlattim 2.3. Resim de sudan sonra.. sizce olabilir mi
AminAllahim insallah bana da nasip eder senin gibi bu sekikde beklemeyi buyuk bi heyecanla allahim hakkinda hayirkisini nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin hayırlı evlatlar nasip etsin insallah![]()
Yarın kontrolüm vardı doktordan hcg testi de isterim bakalım hayırlısı olmazsa tedaviye başlayacağız bu ayÇok hafif daha başlangıç pembeliği görüyorum bi yarın tekrar deneyiniz bence bide kan verseniz daha net sonuç alırsınız hayırlısı diyelim![]()
Geç döllenme değil de erken test yapmış olabilirim 7 gün var adeteGeç döllenme kaynaklı geç cıkıyor olabılır![]()
İnşallah mucize gerçekleşmiştir ve müjdeli haberinizi yazarsınız yarın burayaYarın kontrolüm vardı doktordan hcg testi de isterim bakalım hayırlısı olmazsa tedaviye başlayacağız bu ay![]()
Çok erken dahaaGeç döllenme değil de erken test yapmış olabilirim 7 gün var adete![]()
Inşallah son şansım artık.. tüp bebek randevusu aldık regl olunca başlayacağız. Inşallah gerek kalmazİnşallah mucize gerçekleşmiştir ve müjdeli haberinizi yazarsınız yarın buraya![]()
Amin inşallah gerek kalmasınInşallah son şansım artık.. tüp bebek randevusu aldık regl olunca başlayacağız. Inşallah gerek kalmaz![]()
Benimde 9günüm var erken yapmisin bi kac gün daha beklersen iyi olurKızlar benimde 7 günüm var bu sabah yaptım. Ilk böyleydi. Kendi çizgisi olabilir diye su damlattim 2.3. Resim de sudan sonra.. sizce olabilir mi
Burda okudum da bi kaç arkadaş öğrenmiş 1 hafta kala.. Bende acaba olur mu dedim. Bendeki test biraz daha belirgin. Birde şu damlattim yine de görüyorum. Beklentim yok açıkçası tüp bebek için randevumuzu aldık 4 sene oldu negatif görmek beni üzmüyor artıkBenimde 9günüm var erken yapmisin bi kac gün daha beklersen iyi olur
Aradım hastane telefona bakmadıSiz yolu yarılamışsınız bence 27, 4 artar inşallah merak etmeyin. Bence kan testi verin idrar testi yerine artmış mı ona göre içiniz rahat eder. Benim yumurtlamanın 8. Günü bakalım daha çok var kısmet artık![]()
Hayirlisi olsun hakkimizda sabir ve tevekkülBurda okudum da bi kaç arkadaş öğrenmiş 1 hafta kala.. Bende acaba olur mu dedim. Bendeki test biraz daha belirgin. Birde şu damlattim yine de görüyorum. Beklentim yok açıkçası tüp bebek için randevumuzu aldık 4 sene oldu negatif görmek beni üzmüyor artık![]()
Ben çok sevıyorum bana salı günü tüm sevdıgım şeylere yasak dediKahve içmeyi seviyorsanız şuanlık içmemenizi söylerim kızlar biliyorsunuz kafein çok zararlı içeçeksenizde kafeinsiz için söyleyim aklımda kalmasınkahveci olduğum için doktor bu konuda yasak getirdi bana gebe daha değilim daha 5 gün var
![]()
Gittim verdım bakalım 5 de sonucu alıp dr a gideceğimSiz yolu yarılamışsınız bence 27, 4 artar inşallah merak etmeyin. Bence kan testi verin idrar testi yerine artmış mı ona göre içiniz rahat eder. Benim yumurtlamanın 8. Günü bakalım daha çok var kısmet artık![]()
Ben çok sevıyorum bana salı günü tüm sevdıgım şeylere yasak dedidaha kesınlesmeden
[/QUOTE
Çok zorr![]()