• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi için gün sayanlar

Şunu yapan tek ben değilmişim aşırı mutluyum şu an 😂 çocuk düşünmediğim zaman bile ara ara bakıyordum geleceğe yatırım diye 😁
Ama ne yapalım yani sonuçta bebek istiyoruz dimi araştırmaya başlamak iyidir 🤣 aynen bende cocuk düşünmezken mağazalarda bebek reyonlarına bakmak çok hoşuma giderdi. 😂

Canım niye moralini bozuyorsun ki geçtikten sonra bile testi negatif çıkan ama aslında hamile olanlar var
Negatifi görünce ister istemez moralim bozuldu bu ay kendimi çok farklı hissetmiştim. Sanırım adet oncesi testte çıkanlar erken yumurtlayanlarmis ben döngünün tam ortasında yumurtladım. Bakalım cuma yi bekleyeyim. Bat cuma günü. Cuma eğer varsa çıkar mı canım cumartesi mi yapsam?

Negatifi görünce ister istemez moralim bozuldu bu ay kendimi çok farklı hissetmiştim. Sanırım adet oncesi testte çıkanlar erken yumurtlayanlarmis ben döngünün tam ortasında yumurtladım. Bakalım cuma yi bekleyeyim. Bat cuma günü. Cuma eğer varsa çıkar mı canım cumartesi mi yapsam?
Bende bu ay farklı hissediyorum ama bakalım hayırlısı benim her sene Eylül Ekim gibi gecikiyor.
Bchg konsantrasyonuna bağlı pozitif çıkıp çıkmaması. Doktorlar genelde 4-5 gün bekleyin diyorlar, hormon ilk zamanlar testte çıkmayacak kadar düşük olabiliyormuş, kişiden kişiye değişiyormuş ve sabah ilk idrarla test yapmak daha iyiymiş
Testler genelde 20 ve üstünü görüyor baksana beşinci haftada bile hcg 20 olabiliyor

Eklentiler

• 09A44E58-1D9E-4223-A1DD-D6625F5021E5.webp
    09A44E58-1D9E-4223-A1DD-D6625F5021E5.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Bende bu ay farklı hissediyorum ama bakalım hayırlısı benim her sene Eylül Ekim gibi gecikiyor.
Bchg konsantrasyonuna bağlı pozitif çıkıp çıkmaması. Doktorlar genelde 4-5 gün bekleyin diyorlar, hormon ilk zamanlar testte çıkmayacak kadar düşük olabiliyormuş, kişiden kişiye değişiyormuş ve sabah ilk idrarla test yapmak daha iyiymiş
Testler genelde 20 ve üstünü görüyor baksana beşinci haftada bile hcg 20 olabiliyor

En iyisi beklemek evet bugun test alsam almasam cok ikilem de kaldim varsa bile cikmayacaktir bekle dedim de iste ...bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızda hayirlisiyla bebeklerimiz tutunmuştur:) senin bat ne zaman canim

En iyisi beklemek evet bugun test alsam almasam cok ikilem de kaldim varsa bile cikmayacaktir bekle dedim de iste ...bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızda hayirlisiyla bebeklerimiz tutunmuştur:) senin bat ne zaman canim
Amin 🤲🏻 Uygulama yarın gösteriyor ama benim değişken biraz 26-38 arasında değişiyor genelde

6 gün öncesinden vermiştim 8 haftalık bebeğimi 3 gün önce kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum
Basınız sağolsun sağlıklı değilmiş öyle düşünün bu daha ki sefere inşallah tez zamanda sağlıklı bebeğiniz olur sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏

Ah su aşırı koku hassasiyeti ve mıde bulantıları başladı bir de bizde hıc bısey yiyemiyorum en sevdıgım şeylerin kokusuna tahammülüm yok dün full tüm gün bulantı oldu kusma yok ama olsa rahatlayacağım keske bulantı İçin hap kullanabılsem 🙇‍♀️

Ah su aşırı koku hassasiyeti ve mıde bulantıları başladı bir de bizde hıc bısey yiyemiyorum en sevdıgım şeylerin kokusuna tahammülüm yok dün full tüm gün bulantı oldu kusma yok ama olsa rahatlayacağım keske bulantı İçin hap kullanabılsem 🙇‍♀️
Allah kolaylık versin. Kaç haftalıksın canım sen?

dun çok ağrım oldu akşam artık doğrulamıyordum sabah doktora geldim.. Yumurtan çatlamış dediki 10 gun oncede çatladı demişti ve değerlendirmiştik bu süreci 14 ünde 2 yumurta görmüştü 19 unda nirtanesi çatlamış demişti. Şu anda hamilesin diyemem dedi yumurtan çatlamış.. Ama hamile olsam vajinal kontrol etti görürdü mutlaka diyorum. Bekle dedi hamile olup olmadıgın için ama pekte umutlu konusmadı. Ama bir kaç belirti yaşıyorum..İster istemez moralimde bozuldu..bilemiyorum ..Sizce nedir

Bugün bat gunu test yaptım silik çizgi cıktı ama çok dikkatli bakınca belli oluyor inşallah halüsinasyon gormuyorumdur. Fotoğrafını çektim buraya atmak icin ama fotoğrafta hiç çıkmadı .

Bugün bat gunu test yaptım silik çizgi cıktı ama çok dikkatli bakınca belli oluyor inşallah halüsinasyon gormuyorumdur. Fotoğrafını çektim buraya atmak icin ama fotoğrafta hiç çıkmadı .
İnşallah vardır 🙏 konunuzu gördüm var gibi de duruyor

Back