• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi için gün sayanlar

Bu aydan çok umudum var her an herkes için dua ediyorum rabbim bu ay nasip etsin bizlere sağlıklı hayırlı bir evlat
İki kere test yaptım negatif çıktı. Zaten adetim 30 günde bir değil, düzenli hiç değil. Ama o test orda dururken ben normal hayatimma devam edemiyorum. Cok heyecanlı bir şey ama sonucu negatif olunca saatlerce ağladım. Eşimi de üzüyorum. Rabbim hakkıyla annelik yapabilecek hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın. Güzel sonuçlarınızı bekliyorum inşaallah.

İki kere test yaptım negatif çıktı. Zaten adetim 30 günde bir değil, düzenli hiç değil. Ama o test orda dururken ben normal hayatimma devam edemiyorum. Cok heyecanlı bir şey ama sonucu negatif olunca saatlerce ağladım. Eşimi de üzüyorum. Rabbim hakkıyla annelik yapabilecek hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın. Güzel sonuçlarınızı bekliyorum inşaallah.
Seni çok iyi anlıyorum ama elbet bu günlerde geçecek Rabbim sabır versin hepimize psikolik olarak çok düşünüyoruz bende öyleyim aslında hiç takmasak belki her şey yoluna girecekte..
Inşallah Rabbim kalplerimizi ferahlatir

Seni çok iyi anlıyorum ama elbet bu günlerde geçecek Rabbim sabır versin hepimize psikolik olarak çok düşünüyoruz bende öyleyim aslında hiç takmasak belki her şey yoluna girecekte..
Inşallah Rabbim kalplerimizi ferahlatir
Amin inşaallah kafamı başka şeylerle meşgul etmeliyim. Başarabilirsem ne belli ki Rabbim verecek belki. Bari hatim başlayayım Kuranim zayıf biraz. İçimi o ferahlatır. Öyle düşünüyorum. En Büyük KK:KK200::KK48::KK14::KK48:

Amin inşaallah kafamı başka şeylerle meşgul etmeliyim. Başarabilirsem ne belli ki Rabbim verecek belki. Bari hatim başlayayım Kuranim zayıf biraz. İçimi o ferahlatır. Öyle düşünüyorum. En Büyük KK:KK200::KK48::KK14::KK48:
Ne güzel düşünmüşsün en güzelini yaparsın işte bende bazen namaz kildirkansonra oturup ağlıyorum içimi döküyorum beni rahatlatıyor

Kızlar pes etmek yok zamanı vardır ve inşallah o zamanlarda gelecek siz sadece stres yapmayın okuruna bırakın benım evli bir arkadaşım 2 sene evlılıkde 6 ay hiç korunmadı ama olursa olur olmazsa olmaz dedi olursa Allah’ın hedıyesı dedi ve sımdı bebeği var oldu büyüyor o yüzden stres yapmamak en iyisi ☺️

İnsan uzuluyo ya bende cikmayacagino bilerek yapoyorum ya cikarsa diye Rabbim buyuk
Bol bol dua edelim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çift çizgiyi görüncede bitmiyo ki benim korkum artık ilk gebeliğim dış gebelikti ikincisi 2,5 aylık düşük oldu bakalım hayırlısı

Allah hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı gebelık ve sağlıklı doğum 🤰 nasip etsin 🙏

Back