- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
Ah ah hiç sevmıyorum o tipleriAynen o kadar haklisin ki yeter diye bağırmak istiyorum artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah hiç sevmıyorum o tipleriAynen o kadar haklisin ki yeter diye bağırmak istiyorum artık
Ben cevap vereyim hamileyim 6+0 darısı isteyenler basınaKizlar test yapan varmi adetinize kac gun kaldi
Amin insallahBen cevap vereyim hamileyim 6+0 darısı isteyenler basına![]()
Salı günü adet başlangıcı görünüyor , yarın sabah test yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum.........Kizlar test yapan varmi adetinize kac gun kaldi
Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahBen cevap vereyim hamileyim 6+0 darısı isteyenler basına![]()
Kacinci gunun yumurtlamadan kac gun gectiSalı günü adet başlangıcı görünüyor , yarın sabah test yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum.........
Yumurtlamadan 11/12 gun gectiyse cikarSalı günü adet başlangıcı görünüyor , yarın sabah test yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum.........
İki kere test yaptım negatif çıktı. Zaten adetim 30 günde bir değil, düzenli hiç değil. Ama o test orda dururken ben normal hayatimma devam edemiyorum. Cok heyecanlı bir şey ama sonucu negatif olunca saatlerce ağladım. Eşimi de üzüyorum. Rabbim hakkıyla annelik yapabilecek hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın. Güzel sonuçlarınızı bekliyorum inşaallah.Bu aydan çok umudum var her an herkes için dua ediyorum rabbim bu ay nasip etsin bizlere sağlıklı hayırlı bir evlat
Seni çok iyi anlıyorum ama elbet bu günlerde geçecek Rabbim sabır versin hepimize psikolik olarak çok düşünüyoruz bende öyleyim aslında hiç takmasak belki her şey yoluna girecekte..İki kere test yaptım negatif çıktı. Zaten adetim 30 günde bir değil, düzenli hiç değil. Ama o test orda dururken ben normal hayatimma devam edemiyorum. Cok heyecanlı bir şey ama sonucu negatif olunca saatlerce ağladım. Eşimi de üzüyorum. Rabbim hakkıyla annelik yapabilecek hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın. Güzel sonuçlarınızı bekliyorum inşaallah.
Amin darısı isteyenlerin basınaRabbim kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben yaptımm adetime 2 gün varken negatif çıktı halbuki belirtilerim vardı ve çok canım sıkıldı bence erken yapmamk gerekKizlar test yapan varmi adetinize kac gun kaldi
Hayırlısı olsun ıns bı daha ki aya ve haklısın ne kadar erken yapmak o kadar stresli bı surecBen yaptımm adetime 2 gün varken negatif çıktı halbuki belirtilerim vardı ve çok canım sıkıldı bence erken yapmamk gerek![]()
Amin inşaallah kafamı başka şeylerle meşgul etmeliyim. Başarabilirsem ne belli ki Rabbim verecek belki. Bari hatim başlayayım Kuranim zayıf biraz. İçimi o ferahlatır. Öyle düşünüyorum.Seni çok iyi anlıyorum ama elbet bu günlerde geçecek Rabbim sabır versin hepimize psikolik olarak çok düşünüyoruz bende öyleyim aslında hiç takmasak belki her şey yoluna girecekte..
Inşallah Rabbim kalplerimizi ferahlatir
Ne güzel düşünmüşsün en güzelini yaparsın işte bende bazen namaz kildirkansonra oturup ağlıyorum içimi döküyorum beni rahatlatıyorAmin inşaallah kafamı başka şeylerle meşgul etmeliyim. Başarabilirsem ne belli ki Rabbim verecek belki. Bari hatim başlayayım Kuranim zayıf biraz. İçimi o ferahlatır. Öyle düşünüyorum.![]()
İnsan uzuluyo ya bende cikmayacagino bilerek yapoyorum ya cikarsa diye Rabbim buyukBen yaptımm adetime 2 gün varken negatif çıktı halbuki belirtilerim vardı ve çok canım sıkıldı bence erken yapmamk gerek![]()
Bol bol dua edelim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çift çizgiyi görüncede bitmiyo ki benim korkum artık ilk gebeliğim dış gebelikti ikincisi 2,5 aylık düşük oldu bakalım hayırlısıİnsan uzuluyo ya bende cikmayacagino bilerek yapoyorum ya cikarsa diye Rabbim buyuk