- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
Amiinİnşallah gönlünüzde ki gibi sağlıklı bebişiniz olur
5-6 dadika da çıktıııçizgi 5 dk sonrasın da mı oluşmuştu
Kaç gün vardı sizin regl e belkı yenı olduğu için oluşmamıştır5-6 dadika da çıktııı
Bugün regl oldum zaten 13 gün gecikmeyle hep düzensiz oluyorum zaten pko var bende ama ilk defa çift çizgi gördümKaç gün vardı sizin regl e belkı yenı olduğu için oluşmamıştır
Ya üzüldüm inş bi dahaki ayaBugün regl oldum zaten 13 gün gecikmeyle hep düzensiz oluyorum zaten pko var bende ama ilk defa çift çizgi gördüm
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah canım benim. Aynı durumdan muzdaribim. 1 yıldır olmuyor. Pko var dedi doktor. Klomen verdi sonra catlatma iğnesi oldum. O ay değil ama bir sonraki ay hamile kaldim. Tabi o da nasip olmadı. Kalbi durdu. Kürtaj oldum.Aminn 1 yıldır girip araştırma yapmaktan yoruldum artık eşimde kızıyor kafana takma diye bak gece bu saat olmuş hala araştırma peşindeyim geçen hafta doktor sana ilaç vercem dedi klomen mı dedim nerden biliyosun kullandın mı hiç dedi hayır o kadar araştırma yapıyorum ki biliyorum artık dedim aslında çok araştırmakta iyi değil aklımdan çıkmıyor bebek düşüncesi
Hayırlısı olsun demekki sağlıklı bebek değilmiş bır sonraki hamılelığınız de inş sağlıklı bebişiniz olurRabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah canım benim. Aynı durumdan muzdaribim. 1 yıldır olmuyor. Pko var dedi doktor. Klomen verdi sonra catlatma iğnesi oldum. O ay değil ama bir sonraki ay hamile kaldim. Tabi o da nasip olmadı. Kalbi durdu. Kürtaj oldum.
Rabbim sana yeniden anne olmayı nasip etsin en kısa zamanda inşallah bak bu da bir umut hamile kalabilmişsin gönlünü ferah tut bende 6. Gunumdeyim bekliyorumRabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah canım benim. Aynı durumdan muzdaribim. 1 yıldır olmuyor. Pko var dedi doktor. Klomen verdi sonra catlatma iğnesi oldum. O ay değil ama bir sonraki ay hamile kaldim. Tabi o da nasip olmadı. Kalbi durdu. Kürtaj oldum.
Bugünkü testte T çizgisi koyulasmisti acaba niye böyle oldu biri bana söylesin zaten 1 tane yumurtam vardı ikinci yumurta oluyor desem yokKızlar bu ovulasyon testini dün yaptım catlatma iğnesinin 5. Günüydü yumurtam çatlamış diye sevindim bugün tekrar yaptım
Amin inşaallah çok zor ve stresli bir süreç. Ama sonunda bebişlere kavuşmak vaŕ. Sabredip göreceğiz o günleri.Hayırlısı olsun demekki sağlıklı bebek değilmiş bır sonraki hamılelığınız de inş sağlıklı bebişiniz olur
Rabbim güzel haberlerinizi almayı nasip etsin. Ama gönlünüzü ferah tutun, olacak inşaallah. Hiç takmadığım bi dönemde hamile olduğumu öğrendim. Ah şu beyinlerimizi rahat bırakabilsek... Bir de kurtajdan sonra daha da bi takıntılı hale geldim. Etrafımdaki herkes hamile. Yakında menapoza girmiş annem de ben hamileyim derse hiç şaşırmıcamRabbim sana yeniden anne olmayı nasip etsin en kısa zamanda inşallah bak bu da bir umut hamile kalabilmişsin gönlünü ferah tut bende 6. Gunumdeyim bekliyorum
Çok haklısın aslında ger önüne gelen sormasa hamile mısın diye inanki aklıma gelmeyecek ama çok soran oluyor içten içe çok üzülüyorumRabbim güzel haberlerinizi almayı nasip etsin. Ama gönlünüzü ferah tutun, olacak inşaallah. Hiç takmadığım bi dönemde hamile olduğumu öğrendim. Ah şu beyinlerimizi rahat bırakabilsek... Bir de kurtajdan sonra daha da bi takıntılı hale geldim. Etrafımdaki herkes hamile. Yakında menapoza girmiş annem de ben hamileyim derse hiç şaşırmıcam
Erken diyin gecın ilerde düşünüyoruz diyin ki sürekli sormasın kendımı hazır hissedince felan diyin geçiştirin soranlarıÇok haklısın aslında ger önüne gelen sormasa hamile mısın diye inanki aklıma gelmeyecek ama çok soran oluyor içten içe çok üzülüyorum
Demez olur muyum hep diyorum bu seferde 1 seneyi geçti bi de 9 ay beklemesi var falan deyip acele ettiriyorlar bulunduğum ortamda bebek konusu açılmasın diye içimden dua ediyorumErken diyin gecın ilerde düşünüyoruz diyin ki sürekli sormasın kendımı hazır hissedince felan diyin geçiştirin soranları
Millete dert olmus bekarsın evlen derler evlenırsın çocuk ne zaman derler yaparsın 2. Ne zaman kardeş lazım derler ağızları torba değil ki büzesinDemez olur muyum hep diyorum bu seferde 1 seneyi geçti bi de 9 ay beklemesi var falan deyip acele ettiriyorlar bulunduğum ortamda bebek konusu açılmasın diye içimden dua ediyorum
Üzülme kardeşim Rabbim bize de verecek inşallah. İnsanin kendi kendine yaptığını hiçkimse yapmazmış. Sabah akşam düşünüyoruz milleti takmaya meyilliyiz biraz da. En iyisi başka şeylerle meşgul olmak ama tedaviyi de elden bırakmamak... Nasıl olacaksa oÇok haklısın aslında ger önüne gelen sormasa hamile mısın diye inanki aklıma gelmeyecek ama çok soran oluyor içten içe çok üzülüyorum
Aynen o kadar haklisin ki yeter diye bağırmak istiyorum artıkMillete dert olmus bekarsın evlen derler evlenırsın çocuk ne zaman derler yaparsın 2. Ne zaman kardeş lazım derler ağızları torba değil ki büzesin
Bu aydan çok umudum var her an herkes için dua ediyorum rabbim bu ay nasip etsin bizlere sağlıklı hayırlı bir evlatÜzülme kardeşim Rabbim bize de verecek inşallah. İnsanin kendi kendine yaptığını hiçkimse yapmazmış. Sabah akşam düşünüyoruz milleti takmaya meyilliyiz biraz da. En iyisi başka şeylerle meşgul olmak ama tedaviyi de elden bırakmamak... Nasıl olacaksa o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?