Canım kanda bile zor ki söylediğin Testin kullanım talimatını int okudum gebeliğin rahme yerleşmesinden 6 ile 10 dün sonra test yapılabilir diyor 5 günde rahme anca düşüyor zatenKizlar marhaba, 6-7 aydir bebek denemelerimiz var. Ancak, sans bu ya, koronaya yakalandim. Gebelik şüphem oldugu icin ne tomografiye girebiliyorum ne ilac kullanabiliyorum. Ovu testinin pik yaptigi gun iliski oldu. Yarin uzerinden 8 gun gecmis olacak. Elimde laboquick erken gebelik testi var. Hcg 5 degerini bile gosterir yaziyor icinde. Yani bu da yaklasik gebeligin olusumundan sonraki 5.gun oluyormus. Daha once gebeligi bu kadar erken ogrenen var mi? Yarin sabah testi yapmali miyim? Gebe olup olmadığımı hemen ogrenmem gerek.
Hamilesiniz Çizgi kaç dk da çıktıyüklenmemiş sanırım
HamilesinizKızlaaaar sizce ?
Ben regle 5 gün kala ögrenmısıtmKizlar marhaba, 6-7 aydir bebek denemelerimiz var. Ancak, sans bu ya, koronaya yakalandim. Gebelik şüphem oldugu icin ne tomografiye girebiliyorum ne ilac kullanabiliyorum. Ovu testinin pik yaptigi gun iliski oldu. Yarin uzerinden 8 gun gecmis olacak. Elimde laboquick erken gebelik testi var. Hcg 5 degerini bile gosterir yaziyor icinde. Yani bu da yaklasik gebeligin olusumundan sonraki 5.gun oluyormus. Daha once gebeligi bu kadar erken ogrenen var mi? Yarin sabah testi yapmali miyim? Gebe olup olmadığımı hemen ogrenmem gerek.
Kuzu bu Ovülasyon testiKaçıncı günü canım bence var
Canım bu Ovülasyon testiHamilesiniz ☺
Igneden 12 gün sonra değil keşke adetin geçince test yapsaydın doktor bana adetin geçerse test yap dedimerhaba canım bugun benım iğneden sonrakı 12.gün testim negatif çıktı malesefcanım çok çok skkın hiç bişey his edemiyorum rabbım gönüllerimize göre versin diyorum çok bekletmesın inşallah
Yaa ben normal kaset test sandım sevındım bi an inş idrar testi de güzel çıkarCanım bu Ovülasyon testi ❤
Malesef kan testi negatif çıktıııHamilesiniz Çizgi kaç dk da çıktı
Malesef kan testi negatif çıktııı
Canim prospektusu ekledim. Orda gebeligin baslangicindan 5-15 gun sonra tespit edilebilir yaziyor. Reglime su an 8-9 gun kaldi, supheli iliskinin uzerindense bugun 8 gun gecmis oluyor. Reglden bir hafta oncesinde bu testi yapip ogrenenleri biliyorum ama su an ben testi yapip negatifi gorunce rahatlamayacağım biliyorumCanım kanda bile zor ki söylediğin Testin kullanım talimatını int okudum gebeliğin rahme yerleşmesinden 6 ile 10 dün sonra test yapılabilir diyor 5 günde rahme anca düşüyor zaten
Evet bunu cok duyuyorum, hatta 7 kala ogreneni bile gordum ama bana daha 8-9 gün var. Bu kadar erken ogrenen yok herhaldeBen regle 5 gün kala ögrenmısıtm
benımkı 15 ınde yap dedi banaada erken geldi ama bakalım rabbım hayırlısını nasip etsin şimdi iğneden dolayı reglı gecıkırmı bılmıyorum normal tarıhım 19-20 arası bekleyip göreceğiz ama umudum yok genelde gebelık olursa 12.gun çıkıyor hayırlısı olsun artık yolumuza bakacağızIgneden 12 gün sonra değil keşke adetin geçince test yapsaydın doktor bana adetin geçerse test yap dedi
Klimanı daha önce kullanmış miydin birde benim iğnenin 3. Günü bugün sol tarafta ağrı hissediyorum bazenbenımkı 15 ınde yap dedi banaada erken geldi ama bakalım rabbım hayırlısını nasip etsin şimdi iğneden dolayı reglı gecıkırmı bılmıyorum normal tarıhım 19-20 arası bekleyip göreceğiz ama umudum yok genelde gebelık olursa 12.gun çıkıyor hayırlısı olsun artık yolumuza bakacağız
Igneni yazacaktım klima diye düzeltmiş telefonbenımkı 15 ınde yap dedi banaada erken geldi ama bakalım rabbım hayırlısını nasip etsin şimdi iğneden dolayı reglı gecıkırmı bılmıyorum normal tarıhım 19-20 arası bekleyip göreceğiz ama umudum yok genelde gebelık olursa 12.gun çıkıyor hayırlısı olsun artık yolumuza bakacağız
Klimanı daha önce kullanmış miydin birde benim iğnenin 3. Günü bugün sol tarafta ağrı hissediyorum bazen
Kızlar benimde 7 günüm var bu sabah yaptım. Ilk böyleydi. Kendi çizgisi olabilir diye su damlattim 2.3. Resim de sudan sonra.. sizce olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?