Gebelik testi için gün sayanlar

Kızlar merhaba sizlere bi sorun olacak şimdi öncelikle şunu belirteyim pko luyum ilaçsiz adet olmuyorum olduğum zamanlarda çok nadirdir son adet tarihim 20 Ağustos ama ben geçtiğimiz cumartesi 12 Eylül adet döngümun 25. Gününden beri belli başlı belirtiler yaşıyorum yumurtladigimi düşünüyorum şiddetli bel ağrısı kasık batması uyku hali yorgunluk aşırı derecede sıvı tuketme ihtiyacı su nedir bilmeyen ben sürekli su içme isteği iştahsızlık meyve yeme isteği akıntı adet olacakmışim gibi hissettim hep bu gibi belirtiler vs vs işte bende tamam dedim yumurtluyorum pazar gecesi pazartesi gecesini değerlendirdik . Şimdi ben ne zaman test yapmalıyım kızlar yardımcı olur musunuz fikirlerinizi düşüncelerinizi alabilir miyim fazla uzun ve karmaşık olmuş olabilir kbkmayin çünkü gebelik yoksa ilaç icmem gerekiyor adet olmam için yanlış bişey yapmak istemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz telefona indirilen uygulamaya göre bugün adet olmam lazım ama gelen giden bişey yok şimdi geç yumurtladim eğer gebelik olursa da geç döllenme olur bu yüzden ne zaman test yapsam yanılmam acaba siz ne zaman yaptiniz test ?

Merhaba regliniz düzensiz oluyorsa bence ovülasyon testi kullanın.Hem yumurtlama tarihinizi görürsünüz hem de gebelik için test yapmanız gereken tarih az çok belli olur

Merhaba regliniz düzensiz oluyorsa bence ovülasyon testi kullanın.Hem yumurtlama tarihinizi görürsünüz hem de gebelik için test yapmanız gereken tarih az çok belli olur
Evet canım haklisin bende bu aydan sonra ovulasyon testi uygulamayi düşünüyordum kesinlikle bu ay ki sonucuma göre gebelik yoksa ilaç içip adet göreyim sonra da ovulasyon testi deneyeceğim bu seferde bakalım inşallah hiç gerek kalmaz ama bakalım yine de hayırlısı Allah'tan

İnsallah bir an önce çift çizgiyi görürsünüz

Arkadaşlar regl günüme 6 gün var test yaptım ama negatif, belirtiler var ama erken mi yaptım yada olsa çıkarmıydı testte silik dahi olsa

Güzel Hanımlar merhaba Yumurtlama dönemimde eşimle gün aşırı ilişkimiz oldu.evvelsi gün kasığımın soluna şiddetli bi kramp girdi 1 saat yatırdı beni hareket edemedim. Bugun de Sanki içim düşecek hareket ettikçe mini mini batmalar var.oturup kalkarken sezeryan yerim geriliyor.akıntım beyaz. Belimde de bi hassasiyet başladı.Adetime 12 gün falan var. Bu belirtilere benzer belirti yaşayıp gebe kalan var mı ? Rabbim izin ederse istiyoruz Rabbim olmayanlarada nasip eylesin inşallah sağlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…