Bu mübarek günde Rabbım sesizimi duysun inşallah güzel haberler almak nasip olsun yarabbim hepimiz o çift çizgiyi görelimValla dövulup bı kendime gelme ihtiyaç im.var . İnşallah herşey yolundadır Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Güzel haberlerini alalım inşallah canım senin kaç gün var regline bir de belirtilerin var mıydıBende lan testi verdim onun için saatlerin gelmesini bekliyorum. 5 yıl oldu tekrardan heyecanlanma güzel
İnşallah cnm benim.birlikte alalım.guzel haberleri hep cnmBu mübarek günde Rabbım sesizimi duysun inşallah güzel haberler almak nasip olsun yarabbim hepimiz o çift çizgiyi görelim
Benim 5 günüm var cnmGüzel haberlerini alalım inşallah canım senin kaç gün var regline bir de belirtilerin var mıydı
Benim de normalde 5 gün var ama bu ay garip bir şekilde ovulasyon testimde iki kere pik oldu test yapmak için hangisini dikkate alayım hiç bilmiyorumBenim 5 günüm var cnmgögüslerim sızlıyor kendiliğinden meme ucu sıkınca acıyor. İlk kızımda da öle anlamıştım. İnş cnm senn kaç günü var
Bu arada bende de aynı şeyler var göğsüm acımıyor ama uçları acıyorBenim 5 günüm var cnmgögüslerim sızlıyor kendiliğinden meme ucu sıkınca acıyor. İlk kızımda da öle anlamıştım. İnş cnm senn kaç günü var
Canım ben hiç kullanmadım ovulasyon anlamıyorum açıkcası inşallah secdede vardır. Aynen meme ucu ya çok sızlıyor aynıyız desene bakalm nolucakBenim de normalde 5 gün var ama bu ay garip bir şekilde ovulasyon testimde iki kere pik oldu test yapmak için hangisini dikkate alayım hiç bilmiyorum
28nisan -1 mayıs arası pozitif cikti ovulasyon2 mayıs silik cıktı. Sanırım 1 mayıs gecesi çatladıCanım senin çatlama ne zamandı bu arada
İnşallah güzel haberler alırız yarabbim mutlaka haber edin merak ederizCanım ben hiç kullanmadım ovulasyon anlamıyorum açıkcası inşallah secdede vardır. Aynen meme ucu ya çok sızlıyor aynıyız desene bakalm nolucak
Aynn cnm bu sağlık ocağında sonuçlar kaçta çıkıyor saat 3 oldu halen çıkmadıİnşallah güzel haberler alırız yarabbim mutlaka haber edin merak ederiz
Sabahtan verdiyseniz 4-5 gibi çıkıyor amaAynn cnm bu sağlık ocağında sonuçlar kaçta çıkıyor saat 3 oldu halen çıkmadı
10kadar zaten kgn verme daha var o zaman 2 saat beklyrlem bakalm ne çkcakSabahtan verdiyseniz 4-5 gibi çıkıyor ama
Çıktı mı canım var mı bir haber10kadar zaten kgn verme daha var o zaman 2 saat beklyrlem bakalm ne çkcak
Yok cnm daha yeni baktm çıkmamış saat 16.30 olduÇıktı mı canım var mı bir haber
Hay Allah bekle bekle zaman geçmez valla ömrümüz beklemekle geçiyor buna da şükürYok cnm daha yeni baktm çıkmamış saat 16.30 oldu
Valalhi sorma saat 5 oldu halen çıkmadı daha bu saatten sonra sonuçlar çıkar miHay Allah bekle bekle zaman geçmez valla ömrümüz beklemekle geçiyor buna da şükür
Benim akşama doğru çıktığı çok oldu tahlil sonuçlarımınValalhi sorma saat 5 oldu halen çıkmadı daha bu saatten sonra sonuçlar çıkar mi
Ayy iyi bari çıkıyor deme sağlık ocağında ne biliyim 5 te kapanıyor lab belki bakmaz ondan dedim. Ama bekletmezler bence kanları off heyecan sardı bari net ogrenseydim var mı yok muBenim akşama doğru çıktığı çok oldu tahlil sonuçlarımın