Gebelik testi için gün sayanlar var mı?

Bende lan testi verdim onun için saatlerin gelmesini bekliyorum. 5 yıl oldu tekrardan heyecanlanma güzel

Güzel haberlerini alalım inşallah canım senin kaç gün var regline bir de belirtilerin var mıydı
Benim 5 günüm var cnm gögüslerim sızlıyor kendiliğinden meme ucu sıkınca acıyor. İlk kızımda da öle anlamıştım. İnş cnm senn kaç günü var

Benim 5 günüm var cnm gögüslerim sızlıyor kendiliğinden meme ucu sıkınca acıyor. İlk kızımda da öle anlamıştım. İnş cnm senn kaç günü var
Benim de normalde 5 gün var ama bu ay garip bir şekilde ovulasyon testimde iki kere pik oldu test yapmak için hangisini dikkate alayım hiç bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20240508_212305_655.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 35
Benim de normalde 5 gün var ama bu ay garip bir şekilde ovulasyon testimde iki kere pik oldu test yapmak için hangisini dikkate alayım hiç bilmiyorum
Canım ben hiç kullanmadım ovulasyon anlamıyorum açıkcası inşallah secdede vardır. Aynen meme ucu ya çok sızlıyor aynıyız desene bakalm nolucak

bemim sat 5 nisandı bat da 5 mayıs olması gerekiyordu henüz daha adet olmadım bakalım mayısı değerlendirdik hayırlısı hakkımızda hiç belirti hissetmiyorum.

Benim akşama doğru çıktığı çok oldu tahlil sonuçlarımın
Ayy iyi bari çıkıyor deme sağlık ocağında ne biliyim 5 te kapanıyor lab belki bakmaz ondan dedim. Ama bekletmezler bence kanları off heyecan sardı bari net ogrenseydim var mı yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…