Gebelik testi için gün sayanlar var mı?

Çatlamadan emin olmak ovulasyon testinin pozitif gelmesi ise 7/8 mayıs tarihiydi kırmızı pozitif geldi
1 mayıs
2 mayıs
5 mayıs
6 mayıs
8 mayıs ilişki tarihi
7/8 mayıs ovulasyon pozitif geldi. Tutar mj bilmiyorum

Bizim sağlık ocağı hastanenin laboratuvarina yolluyordu o yüzden geç de olsa çıkıyordu belki değişiyordur inşallah çıkar bugün beklemek çok can sıkıcı
Sonucum çktı cnm 3.01 adetime 5 gün kaldk

Birşey söyleyim gerçekten beklemeyin. Çünkü beklemediğin aklından bile geçirmediğin bir zamanda oluyor. Örnek olarak ben bir kızım var ve eşimle ikinci bir çocuk istiyorduk ama ben eşimin durumu yüzünden bağlarım aldırmamıştım. Bir ara eşimle çok büyük bir tartışma yaşadık ve boşanma aşamasına geldik. 1 ay boyunca annemgilde kaldım. Adetim geçikmişti ve bu beni korkutuyordu çünkü bağlıydım ve olma ihtimali sıfır Dı. Meğersem spirel kaymış ve ben hamile kalmışım. O kadar zor durumda kaldım ki inanın beklemeyin.

Bende şaşırdım ya pazartesi tekrar veriyim diyorum. Normalde 0 çıkar deme
Bende hamilelik yoktu 1.6 mı ne çıkmıştı yani gebelik yoksa 0 olmuyor. 5in altında ki değerler negatif ama geç döllenme olduysa belki değer artışı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…