- 27 Kasım 2022
- 64
- 14
- 33
Kızlar yumurtlama günümden önce ve sonra ilişkimiz oldu acaba bebek oldu mu çok merak ediyorum. Test yapmak için gün sayıyorum ama zaman geçmiyor. Benim gibi ol
Çatlamada ilişki yaptıysanız cinsiyet tahmını yapabılırımÇok teşekkür ederim aklıma takılan bir şey olurs soracağım
Ay nasıl olacak kiiÇatlamada ilişki yaptıysanız cinsiyet tahmını yapabılırım
Birlikte test yaparız o zaman :)Canım galiba benim de bat 15 değil de 20
çatlamadan emın olman lazım canısııı böyle bişey diyememAy nasıl olacak kiibizim epeyi ilişkimiz oldu garanti olsun diyr hangisi tutar ya da tutar mı bilmiyorum
Çatlamadan emin olmak ovulasyon testinin pozitif gelmesi ise 7/8 mayıs tarihiydi kırmızı pozitif geldiçatlamadan emın olman lazım canısııı böyle bişey diyemem
1 mayısÇatlamadan emin olmak ovulasyon testinin pozitif gelmesi ise 7/8 mayıs tarihiydi kırmızı pozitif geldi
yok canım yumurtanın catlaması ovulasuon takıbıÇatlamadan emin olmak ovulasyon testinin pozitif gelmesi ise 7/8 mayıs tarihiydi kırmızı pozitif geldi
Tuttu da cinsiyeti kaldıÇatlamada ilişki yaptıysanız cinsiyet tahmını yapabılırım
tutsun ınsallah gonlundekı kucagına gelsınTuttu da cinsiyeti kaldı
İnşallah canım sağoltutsun ınsallah gonlundekı kucagına gelsın
Sonucum çktı cnm 3.01 adetime 5 gün kaldkBizim sağlık ocağı hastanenin laboratuvarina yolluyordu o yüzden geç de olsa çıkıyordu belki değişiyordur inşallah çıkar bugün beklemek çok can sıkıcı
Aa canım nasıl bu değer normal mi açıkçası pek bilgim yok ama sanırım yükselmesi lazım değil mi git gide?Sonucum çktı cnm 3.01 adetime 5 gün kaldk
Bende şaşırdım ya pazartesi tekrar veriyim diyorum. Normalde 0 çıkar demeAa canım nasıl bu değer normal mi açıkçası pek bilgim yok ama sanırım yükselmesi lazım değil mi git gide?
Hiç bilmiyorum ki canım ya bilen biri daha iyi cevap verir herhaldeBende şaşırdım ya pazartesi tekrar veriyim diyorum. Normalde 0 çıkar deme
Nyse beb beklym adetm gecerse hamileymdr çünkü normlde geçmez cnm haber verirmHiç bilmiyorum ki canım ya bilen biri daha iyi cevap verir herhalde
Canım 0-5 arası negatif diye biliyorum ben ama senin değerin artadabilir daha 5 gün var diyosun.Bende şaşırdım ya pazartesi tekrar veriyim diyorum. Normalde 0 çıkar deme
Birşey söyleyim gerçekten beklemeyin. Çünkü beklemediğin aklından bile geçirmediğin bir zamanda oluyor. Örnek olarak ben bir kızım var ve eşimle ikinci bir çocuk istiyorduk ama ben eşimin durumu yüzünden bağlarım aldırmamıştım. Bir ara eşimle çok büyük bir tartışma yaşadık ve boşanma aşamasına geldik. 1 ay boyunca annemgilde kaldım. Adetim geçikmişti ve bu beni korkutuyordu çünkü bağlıydım ve olma ihtimali sıfır Dı. Meğersem spirel kaymış ve ben hamile kalmışım. O kadar zor durumda kaldım ki inanın beklemeyin.Kızlar yumurtlama günümden önce ve sonra ilişkimiz oldu acaba bebek oldu mu çok merak ediyorum. Test yapmak için gün sayıyorum ama zaman geçmiyor. Benim gibi olan var mı? Kader yoldaşlarım nasıl vakit geçiriyorsunuz kalbim yerinden çıkacak gibi :)
Bende hamilelik yoktu 1.6 mı ne çıkmıştı yani gebelik yoksa 0 olmuyor. 5in altında ki değerler negatif ama geç döllenme olduysa belki değer artışı olurBende şaşırdım ya pazartesi tekrar veriyim diyorum. Normalde 0 çıkar deme