Ben bir kere şüphelenmiştim devlet hastanesinde kan tahlili verdim e nabızda girmeleri 2 gün sürdü. Eğer akşam çıkmazda yarın tekrar doktorunuza gidin isterseniz bilgisayardan söyler sizlere sonucuAyy iyi bari çıkıyor deme sağlık ocağında ne biliyim 5 te kapanıyor lab belki bakmaz ondan dedim. Ama bekletmezler bence kanları off heyecan sardı bari net ogrenseydim var mı yok mu
Sağlık ocağı bu canm kapalı hafta sonu anca pazartesi acliyrBen bir kere şüphelenmiştim devlet hastanesinde kan tahlili verdim e nabızda girmeleri 2 gün sürdü. Eğer akşam çıkmazda yarın tekrar doktorunuza gidin isterseniz bilgisayardan söyler sizlere sonucu
Bizim sağlık ocağı hastanenin laboratuvarina yolluyordu o yüzden geç de olsa çıkıyordu belki değişiyordur inşallah çıkar bugün beklemek çok can sıkıcıSağlık ocağı bu canm kapalı hafta sonu anca pazartesi acliyr
Aynen cnm sorma belirsizlikte beklemek can sıkıcı yaBizim sağlık ocağı hastanenin laboratuvarina yolluyordu o yüzden geç de olsa çıkıyordu belki değişiyordur inşallah çıkar bugün beklemek çok can sıkıcı
Yarının hafta sonu olduğunu unutmuşum pardonSağlık ocağı bu canm kapalı hafta sonu anca pazartesi acliyr
O ay belki bu aydır ümitsizlik yoksaysakta her ay adet oldugumuz için bi anlamı yok
Sorma keşke hafta içi gitseydim. Herhalde pazartesiye kaldı ama saçma zaten erken alıyorlar 10 kadar neden yetiştirmiyorlar çok ta yoktu tüp anlamadm gittiYarının hafta sonu olduğunu unutmuşum pardon
Göğüste hassasiyet hatta uçlarında renk değişimi belirtiler arasında umarım güzel haber alırsınızKızlar benim göğüs uclarim aşırı acıyor bunun dışında bir belirtim yok şimdilik bir de sol kasığıma giren anlık sızilar
Maşallah inşallah güzel haberler gelir :)Benim de regle 8 gün var. 2. Ayım Klomen kullanıyorum , 2 gündür de duphastona başladım. Ovulasyon testi de yapıyorum 3 Mayısta pik gördüm değerlendirdik. Bir de birgebeningünlüğü sayfasından gynoseed fertilite jel almıştım onu da kullandım. Bu ay bütün tuşlara bastım artık merakla zamanın geçmesini bekliyorum. Allah tez zamanda evlat sahibi yapsın hepimizi :)
Az kalmış gününüz güzel haberler gelir inşallah :)Bende gün sayıyorum
Bu kez saymayacagim ,hiç tarih hesaplamayacağim dedim ama yapamadım.. Geçiremiyorum günleri..
Bat a 1-7 gün arasi kaldı
Ve her an regl olacak gibi karnim ağrıyor 5 gündür
Sağlık ocağında laboratuvar yok hastaneye gönderiyorlar zaten göndermeleri öğleni buluyor sonra test aşaması sisteme girmeleri felan epeyi uzun sürüyorSorma keşke hafta içi gitseydim. Herhalde pazartesiye kaldı ama saçma zaten erken alıyorlar 10 kadar neden yetiştirmiyorlar çok ta yoktu tüp anlamadm gitti
Özelde tek kan pahalı cnm yoksa oraya giderdim de şimdi belli olmayan birşey içinde o kadar para vermek istemiyorunSağlık ocağında laboratuvar yok hastaneye gönderiyorlar zaten göndermeleri öğleni buluyor sonra test aşaması sisteme girmeleri felan epeyi uzun sürüyoren kötü çıkmazsa imkan varsa yarın özel hastaneye gidebilirsiniz orada yarın saate çıkıyor sonuç
Aminn inşallah:) sizinde 5 gün kalmıştı dimiAz kalmış gününüz güzel haberler gelir inşallah :)
Yok benim henüz yolum varAminn inşallah:) sizinde 5 gün kalmıştı dimi
Evet beklenilmiyorYok benim henüz yolum varbat 21 Mayıs ama 15 mayısta erken gebelik testinden yapacağım dayanamam meraktan ben
Canım galiba benim de bat 15 değil de 20Yok benim henüz yolum varbat 21 Mayıs ama 15 mayısta erken gebelik testinden yapacağım dayanamam meraktan ben