- 2 Şubat 2024
- 406
- 127
Ben de 6 Mayıs'ta embriyo transferi oldum 18inde kan vercem, sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı şekilde hem test için gün sayıyor insan ama tutmiycak diye de korkuyor. Allah gönlümüze göre versin inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle tüm isteyenlere..Bende 2 Mayıs ta aşılama oldum arkadaşlar. Bende gün sayıyorum hem o gün gelsin istiyorum çabucak hemde gelir diye korkuyorum tutmaz korkusundan. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bzen umudum kalmiyo gibi oluyorum. Değişik duygular içerisindeyim. Daha düne kadar hemen hemen her belirtiyi hisseden ben bugün hiç belirti kalmadı. Herhalde çatlatma iğnesi yüzündendendi. İğnenin etkisi geçmeye basladikca sanırım belirtiler kayboluyor
İnş hiç birimiz olmayızBeni de ekleyin 15'e
Of inşallah hepimizin pozitif göreceği günlerimiz gelsin yarabbimİnş hiç birimiz olmayız
Ben de 17 Mayısı bekliyorum zaman geçmiyor. Erken gebelik testi yapacak zaman bile gelmediBeni de ekleyin 15'e
Bende de inanılmaz gaz var sürekli hormon takviyesi verdi doktor ondan mı bilmiyorum ama inşallah Allah hepimizin kucağına sağlıkla sağlıklı bebişlerimizi nasip ederay herkes nasıl heyecanlı yalnız olmadığımı biliyordumkızlar birde psikolojik mi bilmiyorum ama kasıklarımda bir baskı hissediyorum. Gaz sancısını gibi bir sancıda var böyle olan var mı aranızda?
Ben de gaz sıkıntısı yaşıyorum bir de göğüs uclarim arada sızlıyor özellikle diğerine göre daha küçük olan göğsümün ucu fenaay herkes nasıl heyecanlı yalnız olmadığımı biliyordumkızlar birde psikolojik mi bilmiyorum ama kasıklarımda bir baskı hissediyorum. Gaz sancısını gibi bir sancıda var böyle olan var mı aranızda?
Yaa dur bakalım adetin gecikirse bidaha yaparsın canım rabbim tez vakitte kavuştursun inşallah bebeğineYaptım negatif yok olsaydı çıkardı heralde Allah size nasip etsin inşallah sizden güzel haberler gelir
İnşallah cnm kardesim hayırlısı en kolaylikla olsun emeklerimizin karşılığını versin Allah bizi Umutsuz bırakmasın mucizemizi versinBen de 6 Mayıs'ta embriyo transferi oldum 18inde kan vercem, sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı şekilde hem test için gün sayıyor insan ama tutmiycak diye de korkuyor. Allah gönlümüze göre versin inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle tüm isteyenlere..
İnşallah cnm Benim yapabildiğim kadar öyle yapmaya çalışıyorumOlumsuz düşünmeyin lütfenbu dönemde morali yüksek tutmak çok önemli stres baskılıyor çünkü. İyi düşünelim iyi olsun.
Ya benimde şuan öyle biliyormusun. Zaten benim sol tüpüm açık acaba ordan yumurtladım da tuttumu diye iyice heycanlandımBen de gaz sıkıntısı yaşıyorum bir de göğüs uclarim arada sızlıyor özellikle diğerine göre daha küçük olan göğsümün ucu fenabazen de sol kasığımda batma hissediyorum regl ağrısı gibi değil ama batma
Ya gerçekten insan umutlanıyor kendimi dinlemeyeyim diyorum ama imkansızYa benimde şuan öyle biliyormusun. Zaten benim sol tüpüm açık acaba ordan yumurtladım da tuttumu diye iyice heycanlandım
Bende öyle kardeşim korkumdan hala yapmadim olumsuz göreceğim diye doktor 16 Mayıs da gel teste dedi ama ben pazar günü yapacağım anneler günü diye mucize belki gelir o günYa bi yandan merak ediyoruz havalara giriyoruz ister istemez negatifi görmek istemiyoruz pozitf cıkıcağını bilsem hemen yaparım mesela
İnşallah canım yarın sabah yapamayabilirim dışarıda olucam öğleden sonra yapsam olurmuYa gerçekten insan umutlanıyor kendimi dinlemeyeyim diyorum ama imkansızumarım bu belirtiler iyiye işarettir bizdeki
Ayy inşallah çok güzel haber olur.Bende öyle kardeşim korkumdan hala yapmadim olumsuz göreceğim diye doktor 16 Mayıs da gel teste dedi ama ben pazar günü yapacağım anneler günü diye mucize belki gelir o gün
Olur kuzum sen yine birkaç tane al bence olur da çıkmaz ya da silik çıkarsa bir sonraki gün sabahtan yaparsınİnşallah canım yarın sabah yapamayabilirim dışarıda olucam öğleden sonra yapsam olurmu
Of sen ne zaman yapıcaksın şimdi negatif çıkarsa elenicem sjsjdjdndndnOlur kuzum sen yine birkaç tane al bence olur da çıkmaz ya da silik çıkarsa bir sonraki gün sabahtan yaparsın
Böyle şeyler de ben de endişeleniyorum ama sanmıyorum canım benim cunku bir hücreden ibaret olur daha hatta büyük ihtimal rahme bile düşmemiştir o hücreKızlar benden kan geldi. Reglime daha 11 gün var. Regli kanı değil ağrımda var zaten. Olumsuz bir şey olabilir mi endişelenmeli miyim? Evi toparladım bugün ayakta kaldım bugün ama dinlenerek yaptım çünkü ağrı baskı hissediyordum çok uzun uzun çalışamadım. Hala da bir ağrı baskı var ama kan geldi aklıma bir sürü senaryo geliyor acaba zararlı bir şey mi yaptım niye kan geldi
Canım belki sivilce yara gibi bişeyden kaynaklı olmuştur bi kontrol et istersen 11 gün önce yerleşme kanaması duymadım hiç devamı gelirse bi doktora git benceKızlar benden kan geldi. Reglime daha 11 gün var. Regli kanı değil ağrımda var zaten. Olumsuz bir şey olabilir mi endişelenmeli miyim? Evi toparladım bugün ayakta kaldım bugün ama dinlenerek yaptım çünkü ağrı baskı hissediyordum çok uzun uzun çalışamadım. Hala da bir ağrı baskı var ama kan geldi aklıma bir sürü senaryo geliyor acaba zararlı bir şey mi yaptım niye kan geldi