Gebelik testi için gün sayanlar var mı?

Ben de 6 Mayıs'ta embriyo transferi oldum 18inde kan vercem, sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı şekilde hem test için gün sayıyor insan ama tutmiycak diye de korkuyor. Allah gönlümüze göre versin inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle tüm isteyenlere..

ay herkes nasıl heyecanlı yalnız olmadığımı biliyordum kızlar birde psikolojik mi bilmiyorum ama kasıklarımda bir baskı hissediyorum. Gaz sancısını gibi bir sancıda var böyle olan var mı aranızda?

Beni de ekleyin 15'e
Ben de 17 Mayısı bekliyorum zaman geçmiyor. Erken gebelik testi yapacak zaman bile gelmedi
Bende de inanılmaz gaz var sürekli hormon takviyesi verdi doktor ondan mı bilmiyorum ama inşallah Allah hepimizin kucağına sağlıkla sağlıklı bebişlerimizi nasip eder

Ben de gaz sıkıntısı yaşıyorum bir de göğüs uclarim arada sızlıyor özellikle diğerine göre daha küçük olan göğsümün ucu fena bazen de sol kasığımda batma hissediyorum regl ağrısı gibi değil ama batma

İnşallah cnm kardesim hayırlısı en kolaylikla olsun emeklerimizin karşılığını versin Allah bizi Umutsuz bırakmasın mucizemizi versin

Ya benimde şuan öyle biliyormusun. Zaten benim sol tüpüm açık acaba ordan yumurtladım da tuttumu diye iyice heycanlandım

Ya bi yandan merak ediyoruz havalara giriyoruz ister istemez negatifi görmek istemiyoruz pozitf cıkıcağını bilsem hemen yaparım mesela
Bende öyle kardeşim korkumdan hala yapmadim olumsuz göreceğim diye doktor 16 Mayıs da gel teste dedi ama ben pazar günü yapacağım anneler günü diye mucize belki gelir o gün

Kızlar benden kan geldi. Reglime daha 11 gün var. Regli kanı değil ağrımda var zaten. Olumsuz bir şey olabilir mi endişelenmeli miyim? Evi toparladım bugün ayakta kaldım bugün ama dinlenerek yaptım çünkü ağrı baskı hissediyordum çok uzun uzun çalışamadım. Hala da bir ağrı baskı var ama kan geldi aklıma bir sürü senaryo geliyor acaba zararlı bir şey mi yaptım niye kan geldi

Böyle şeyler de ben de endişeleniyorum ama sanmıyorum canım benim cunku bir hücreden ibaret olur daha hatta büyük ihtimal rahme bile düşmemiştir o hücre yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu bilmiyorum ama belki odur

Canım belki sivilce yara gibi bişeyden kaynaklı olmuştur bi kontrol et istersen 11 gün önce yerleşme kanaması duymadım hiç devamı gelirse bi doktora git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…