- 2 Şubat 2024
- 406
- 127
Aa geçmiş olsun canım öyle bir tecrüben varsa tabi yapman daha doğru olabilir senin için Allah korusunYa bende erken yapıp varsa bile negatif görmekten korkuyorum. Ama silik bile olsa en azından yarın kan veririm diye düşündüm. Benim ilk gebeliğim dış gebelik oldu negatif görmemek için test yapmamıştım o ay ilk kez. 3 gün geciktim adetim başladı sandım aslında kanamaymış iç kanama geçirdim ameliyat oldum falanşimdi aynı şey yaşamamak için beta takip etmem gerekiyor sırf bu yüzden yarın yapıcam negatif cıkarsada pazartesi bidaha yaparım artık
Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklısı olsun inşallah yarın yaparsam yazıcam hemenAa geçmiş olsun canım öyle bir tecrüben varsa tabi yapman daha doğru olabilir senin için Allah korusunben de normalde daha erken yapardım ama benim yumurtlama günü tam belli değil ya belki de yeni oldu yumurtlama o yüzden biraz daha geç yapayım dedim
Birazdan alıcam erken test akşam yapmış olucam inşallah bakalımYaparsan haberdar et canım inşallah vardır
Hadi inşallah hayırlı haberle gelirsiniz :)Birazdan alıcam erken test akşam yapmış olucam inşallah bakalım
Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklısı olsun inşallah yarın yaparsam yazıcam hemen
Güzel haberler alalım inşallahBirazdan alıcam erken test akşam yapmış olucam inşallah bakalım
Hadi bakalım bekliyoruzGüzel haberler alalım inşallah
Olsun henüz vakti değildir üzülmeyin diğer ay tekrar devamYaptım negatif yok olsaydı çıkardı heralde Allah size nasip etsin inşallah sizden güzel haberler gelir
Regl gününüzde daha net çıkabilir isterseniz o zaman da tekrarlayin benceYaptım negatif yok olsaydı çıkardı heralde Allah size nasip etsin inşallah sizden güzel haberler gelir
2 gün var adete pozitife döner mi 2 günde sizce ? bu ay çok umutluydum çünkü yumurtlama günü de dahil öncesi ve yumurtlamadan sonraki günü de değerlendirdik ama nasip işteRegl gününüzde daha net çıkabilir isterseniz o zaman da tekrarlayin bence
Bence bir daha yapın çünkü hiç belli olmuyor asıl adet gününü bekleyin diyorlar biz bekleyemedigimiz için erkenden yapıyoruz işte2 gün var adete pozitife döner mi 2 günde sizce ? bu ay çok umutluydum çünkü yumurtlama günü de dahil öncesi ve yumurtlamadan sonraki günü de değerlendirdik ama nasip işte
6 aylık evliyim hiç korunmadıkBence bir daha yapın çünkü hiç belli olmuyor asıl adet gününü bekleyin diyorlar biz bekleyemedigimiz için erkenden yapıyoruz iştekaçıncı denemenizdi
Bende tek çizgiyi görme korkusu yüzünden tutuyorum kendimiYa ben cok merak ediyorum aslında bugün bile yapasım varda kaynanama gidicem akşam negatif görürsem hepten canım sıkılcak diye yarın yapmayı düşündüm
Yaa inşallah nasip olur gerçekten ümit etmekten alıkoyamıyor insan gerçekten umarım regl günü çift çizgiyi görürsünüz6 aylık evliyim hiç korunmadık
Ben de öyleyim sürekli erteliyorum ama zaman da geçmiyorBende tek çizgiyi görme korkusu yüzünden tutuyorum kendimi
Evetttt ben cumartesi sabahı yapacağım çok sabırsızıım
Benimde 15 Mayıs bekliyorum :)15 mayıs. 2 gün önce sol kasığımda ağrı oldu. Bugün bel ağrısıyla uyandım hala da ağrıyor kasıklarım böyle sanki adet olucakmışım gibi hareketli. Bilmiyorum ki adete daha 7 gün var belki gene psikolojiktir hemen hamileyim moduna cabuk giriyorum o yüzden kendimi cok dinlememeye calışıyorum
Yarın aslında ama benim 28-30 gün arası oluyor reglim. Yarın 28. Günüm . 29 da yaparım ya daha fazla bekleyebileceğimi sanmamCumartesi regl gününüz mü sizin