- 2 Şubat 2024
- 406
- 127
Hadi inşallahAminn ben haftaya çarşamba test yapacağım yazarım umarım pozitif olur haber alan yazsın
İnşallah cnm tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Biz elimizden geleni yaptık. Gerisi allahinyok yok tedirgin olmayın hiç iyi düşünelim iyi olsun :)
Başka bir soruda gördüm sizin gibi olmuş sonra test yapmış hamile çıkmış. İsterseniz sizde bir test yapınYani hem 20. Gün hem 26. Gün pik oldu canım test sahibine yazdım iki kere yumurtlama olmuş dedi ama bilemedim. Ben değerlendirdim geçtim bakalım
Yaaa erken mi acaba negatif görürüm diye de korkuyorum ama çok da merak ediyorumBaşka bir soruda gördüm sizin gibi olmuş sonra test yapmış hamile çıkmış. İsterseniz sizde bir test yapın
Bence erken değil bat 15 Mayıs sizin yarın erken gebelik testi yaparsanız varsa çıkar bence :) umarım güzel haber alırsınızYaaa erken mi acaba negatif görürüm diye de korkuyorum ama çok da merak ediyorum
İnşallah hepimiz pozitif görürüz tabu ki yazarımBen bile merak ettim mutlaka yazın sonucu umarım pozitif olur :)
Neyse beklemişken bir gün daha bekle bari de yarın ilk idrarla yaparsın yaparsanYa ben cok merak ediyorum aslında bugün bile yapasım varda kaynanama gidicem akşam negatif görürsem hepten canım sıkılcak diye yarın yapmayı düşündüm
5 gün kala cıkarmı sence yoksa biraz daha mı beklesekNeyse beklemişken bir gün daha bekle bari de yarın ilk idrarla yaparsın yaparsan
Koca bir ay geçti de şu son günler geçmiyor ama sen erken gebelik yaparsan cıkar benceAdete 2 gün kaldı şeytan dürtüyor test al diye ama her ay belirti yaşayıp test yapıp negatif olduğu için yapmaya da korkuyorum 5 gün önce yapmıştım kaset test ama çok erken olduğu için çıkmadı tabiki
Şimdi alsam yapsam çıkar mı varsa acabaKoca bir ay geçti de şu son günler geçmiyor ama sen erken gebelik yaparsan cıkar bence
Erken olan testlerde çıkar bence varsa gününü çok yaklaşmış :)Şimdi alsam yapsam çıkar mı varsa acaba
Bence de zaten 2 gün kalmış silik bile olsa cıkar benceErken olan testlerde çıkar bence varsa gününü çok yaklaşmış :)
Yaparsan haberdar et canım inşallah vardırŞimdi alsam yapsam çıkar mı varsa acaba
Bence de çıkabilir canım benim arkadaşımın 3 gün kala silik çıkmıştı bazılarının 5-6 gün önce çıkıyor döllenme zamaniyla alakalı herhaldeAdete 2 gün kaldı şeytan dürtüyor test al diye ama her ay belirti yaşayıp test yapıp negatif olduğu için yapmaya da korkuyorum 5 gün önce yapmıştım kaset test ama çok erken olduğu için çıkmadı tabiki
Ya evet kafayı yicem normalde olsa zaman su gibi geçerKoca bir ay geçti de şu son günler geçmiyor ama sen erken gebelik yaparsan cıkar bence
Ya bende erken yapıp varsa bile negatif görmekten korkuyorum. Ama silik bile olsa en azından yarın kan veririm diye düşündüm. Benim ilk gebeliğim dış gebelik oldu negatif görmemek için test yapmamıştım o ay ilk kez. 3 gün geciktim adetim başladı sandım aslında kanamaymış iç kanama geçirdim ameliyat oldum falanYa evet kafayı yicem normalde olsa zaman su gibi geçerbence dayanabildiğimiz yere kadar dayanalım canım eşim test almıyor bilerek erken yaparım diye