- 6 Mayıs 2024
- 3.268
- 3.372
- 29
Benim bir tanıdığım pcos 44 yaşında hamile kaldı. Umutsuz olmak yokSenin iyi gene cnm ben 40 dan gün aldım oyuzden tedirgin im biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bir tanıdığım pcos 44 yaşında hamile kaldı. Umutsuz olmak yokSenin iyi gene cnm ben 40 dan gün aldım oyuzden tedirgin im biraz
Ya bi yandan merak ediyoruz havalara giriyoruz ister istemez negatifi görmek istemiyoruz pozitf cıkıcağını bilsem hemen yaparım meselaAy bende hemen günü gelsin yapayım istiyorum ama negatif olursa diye de korkuyorum anlıyorum o yüzden
Bende öyle gerçekten ama beklemek daha yorucu o yüzden ben günü gelince yapacağım hemen en azından bileyim oldu mu olmadı mıYa bi yandan merak ediyoruz havalara giriyoruz ister istemez negatifi görmek istemiyoruz pozitf cıkıcağını bilsem hemen yaparım mesela
İnşallah olmuştur da pozitifi görürüzBende öyle gerçekten ama beklemek daha yorucu o yüzden ben günü gelince yapacağım hemen en azından bileyim oldu mu olmadı mı
İnşallah insan iki tane çizgiyi görmeyi bu kadar bekler mi bekliyormuş…İnşallah olmuştur da pozitifi görürüz
Ay az kalmış sizin. Predictor test yapabilirsiniz :)Kızlar merhabalar benim de bat 15 şu an için biraz göğüs hassasiyetim ve arada sol kasığımda giren batmalar var
Geçen ay biraz erken yapmaya başladım biraz modum düştü zaten regl de oldum inşallah bu ay tutmustur ama ben biraz garip bir şey yaşıyorum ovulasyon testinde bu ay iki kere pik gördümAy az kalmış sizin. Predictor test yapabilirsiniz :)
Deryaa birlikte doğurucaz bu gidişle inşallahKızlar merhabalar benim de bat 15 şu an için biraz göğüs hassasiyetim ve arada sol kasığımda giren batmalar var
Aa bende de öyle oldu. Yani iki gün üst üste kırmızı oldu. Ne demek oluyor ki oGeçen ay biraz erken yapmaya başladım biraz modum düştü zaten regl de oldum inşallah bu ay tutmustur ama ben biraz garip bir şey yaşıyorum ovulasyon testinde bu ay iki kere pik gördüm
Hahaha BATdasim seni gördüm ben de hemen damladim konu başlığınaDeryaa birlikte doğurucaz bu gidişle inşallah
Hahaha asla kaçırmamHahaha BATdasim seni gördüm ben de hemen damladim konu başlığına
Yani hem 20. Gün hem 26. Gün pik oldu canım test sahibine yazdım iki kere yumurtlama olmuş dedi ama bilemedim. Ben değerlendirdim geçtim bakalımAa bende de öyle oldu. Yani iki gün üst üste kırmızı oldu. Ne demek oluyor ki o
İnşallah cnm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı olsun inşallah benim kaldı 7 günüm aşılama olunca insanın başka türlü umutlaniyoBenim bir tanıdığım pcos 44 yaşında hamile kaldı. Umutsuz olmak yok
O gerçekten değişik olmuş iki kere mi yumurtladınız acaba. Olsun birinden biri turşunda öyle bakmak lazımYani hem 20. Gün hem 26. Gün pik oldu canım test sahibine yazdım iki kere yumurtlama olmuş dedi ama bilemedim. Ben değerlendirdim geçtim bakalım
Bence olur ya 7 gün sonra bende test yapacağım inşallah ikimizde güzel haber alırız dua edeceğim :)İnşallah cnm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı olsun inşallah benim kaldı 7 günüm aşılama olunca insanın başka türlü umutlaniyo
İnşallah canım benim Allahım güzel haberler almak nasip etsin hepimize mutlaka haber etsin herkes her gün güncelleme girelimO gerçekten değişik olmuş iki kere mi yumurtladınız acaba. Olsun birinden biri turşunda öyle bakmak lazım
İnşallah cnm benim. Yaş olarak sıkıntılı dönemdeyim. Eşimde de Sperm sıkıntısı var problem var ikimizde de sıkıntı olunca insan ümidini yitiriyor. Benim bilinen sıkıntım yok ama yaştan dolayı azcik tedirginimBence olur ya 7 gün sonra bende test yapacağım inşallah ikimizde güzel haber alırız dua edeceğim :)
yok yok tedirgin olmayın hiç iyi düşünelim iyi olsun :)İnşallah cnm benim. Yaş olarak sıkıntılı dönemdeyim. Eşimde de Sperm sıkıntısı var problem var ikimizde de sıkıntı olunca insan ümidini yitiriyor. Benim bilinen sıkıntım yok ama yaştan dolayı azcik tedirginim
Aminn ben haftaya çarşamba test yapacağım yazarım umarım pozitif olur haber alan yazsınİnşallah canım benim Allahım güzel haberler almak nasip etsin hepimize mutlaka haber etsin herkes her gün güncelleme girelim