sizin için de çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlerVerdim canım 38.89 olmuş çok şükürhaftaya perşembe ultrasona gideceğim inşallah her şey yolunda gider
Çok teşekkür ederim kuzum raabim devamını da getirsin inşallah senin değer kaçtı beta ya dün de verdin mi
İkiniz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişleriniziVerdim canım 38.89 olmuş çok şükürhaftaya perşembe ultrasona gideceğim inşallah her şey yolunda gider
sizin için de çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler
Çook teşekkür ediyorum inşallahİkiniz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi
Ben 47 çıktı diye endişelendim acaba düşük mü diye ama arkadaşım önemli olan artması dediği için daha iyi hissediyorum doktor sana ne dedi kuzum ben de yarın gidicem nasipseVerdim canım 38.89 olmuş çok şükürhaftaya perşembe ultrasona gideceğim inşallah her şey yolunda gider
aslında endişelenecek bi durum yok arkadaşınız haklı sadece erken öğrendiniz, benim abimin eşi 23'ke öğrenmişti, doktor kese için biraz bekletti sadece, şimdi 1,5 yaşında çok şükürBen 47 çıktı diye endişelendim acaba düşük mü diye ama arkadaşım önemli olan artması dediği için daha iyi hissediyorum doktor sana ne dedi kuzum ben de yarın gidicem nasipse
Çok şükür Allah bağışlasın çok teşekkür ederim inanın tam sevinemiyorum bile endişe etmektenaslında endişelenecek bi durum yok arkadaşınız haklı sadece erken öğrendiniz, benim abimin eşi 23'ke öğrenmişti, doktor kese için biraz bekletti sadece, şimdi 1,5 yaşında çok şükür
kaç aydır deniyordunuz daha önce konuşmuştuk sanırım ama çıktı aklımdan, bir de bu ay için özel bişey yapmış mıydınızÇok şükür Allah bağışlasın çok teşekkür ederim inanın tam sevinemiyorum bile endişe etmekten
Benim bu ikinci ayım geçen ay nasip olmadı biraz da geç karar vermiştik zatenkaç aydır deniyordunuz daha önce konuşmuştuk sanırım ama çıktı aklımdan, bir de bu ay için özel bişey yapmış mıydınız
Ben sadece kan verdim canım ya henüz doktora gitmedim. Kesenin oluşmasını bekliyorum haftaya gideceğim doktora. Bence sonuç iyi önemli olan artış oranı. Ben perşembe tekrar kan vereceğim artış oranını gözlemlemek için şu an ultrasonda zaten görünmez o yüzden doktora gitmedimBen 47 çıktı diye endişelendim acaba düşük mü diye ama arkadaşım önemli olan artması dediği için daha iyi hissediyorum doktor sana ne dedi kuzum ben de yarın gidicem nasipse
Ayy çok sevindim ikizlik durumu belli mi peki rabbim sağlıcakla ilerletsin inşallahCanım ben testlerde pozitifi gördüm şükür bugün regl günüm dün kan verdim 47 çıktı bugün
Ayy çok sevindim ikizlik durumu belli mi peki rabbim sağlıcakla ilerletsin inşallah
Daha belli değil canım valla bu kan tahlili işi beni geriyor inşallah sağlıkla artarAyy çok sevindim ikizlik durumu belli mi peki rabbim sağlıcakla ilerletsin inşallah
İnşallah canım benim senin için cok sevindim haberleşelim geneDaha belli değil canım valla bu kan tahlili işi beni geriyor inşallah sağlıkla artarbu ay senin güzel haberini alacağız inşallah canım bekliyorum mutlaka
Gebelik olabilir bi test yap istersen yarın sabahArkadaşlar merhaba adetime 3 gün var ve ovülasyon testim böyle çıkıyor tekrar mı yumurtlama olacak acaba adetime 6 gün varken kaset test yaptım negatif çıkmıştı
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınızMerhaba benim de teste göre yumurtlamadan sonra 4.günüm var 10 gün nasıl bekleyeceğim bilmiyorum günler geçmek bilmiyor bu 5.ay artık olsun
İnşallah bekleyen herkes içinİnşallah olumlu sonuçlar alırsınız
Ben de yarın test yapacağım inşallah pozitif görürüzMerhaba benim de teste göre yumurtlamadan sonra 4.günüm var 10 gün nasıl bekleyeceğim bilmiyorum günler geçmek bilmiyor bu 5.ay artık olsun
Bat neydi sizin?Ben yarını belleyemedim yaptım maalesef tek çizgi çok kasık ağrım var o yüzden ümitlenmiştim