- 5 Haziran 2016
- 451
- 280
- 29
Benim de öyle yumurtlama zamani ilk defa çok ağrı hissettim sonra bitti şimdi göğüs hassasiyeti ve bugün kasiklarimda hafif dolgunluk şişlik var bakalım benim daha 6 gün var ama çok varYumurtlamadan sonra kasıklarımda ağrı oldu 3 gün önce de regl sancısı gibi ağrı çektim sonra birden kayboldu. Şu an ağrım yok şükür ama onun haricinde belirtim de yoksadece kasıklarımda bir baskı gibi bir his var o kadar
Zaman geçmiyor biliyorum :) ben 5 gün kala test yaptım negatif çıktı. Bugün 3 gün vardı tekrar yaptım hayalet çizgi gördüm. Büyük ihtimalle regli günüm yapsam daha koyu çıkardı. O yüzden acele davranmamak gerek sanırım ama ben tez canlıyım hayalet çizgiyi görür görmez eşimi hastaneye sürükledim hadi kan vereceğiz diyeBenim de öyle yumurtlama zamani ilk defa çok ağrı hissettim sonra bitti şimdi göğüs hassasiyeti ve bugün kasiklarimda hafif dolgunluk şişlik var bakalım benim daha 6 gün var ama çok var
UmarımZaman geçmiyor biliyorum :) ben 5 gün kala test yaptım negatif çıktı. Bugün 3 gün vardı tekrar yaptım hayalet çizgi gördüm. Büyük ihtimalle regli günüm yapsam daha koyu çıkardı. O yüzden acele davranmamak gerek sanırım ama ben tez canlıyım hayalet çizgiyi görür görmez eşimi hastaneye sürükledim hadi kan vereceğiz diyesanırım biraz sabır gerekli bu dönemde. İnşallah sizde çift çizgiyi görürsünüz
Canım nasılsın son durum ne ?Canım silik çizgi var gerçekten hadi hayırlısı olsun inşallah ben sana demiştimben de pazartesi kan vermeyi düşünüyorum nasipse
Canım ben testlerde pozitifi gördüm şükür bugün regl günüm dün kan verdim 47 çıktı bugünCanım nasılsın son durum ne ?
y canım çok sevindim hayırlı olsunCanım ben testlerde pozitifi gördüm şükür bugün regl günüm dün kan verdim 47 çıktı bugün
1 hafta geciktiniz mi doğru mu anladım? Bence artık test verinMerhabalar kızlar. Rabbim hepimize müjdeli haber nasip eylesin. Olmadığında da vardır bir hayır, vakti değildir tevekkülü nasip etsin.
Bu ay benim belim bir haftayı doldurdum aşırı ağrı ve krampla geçiyor. Ayakta duramıyorum artık. Azıcık dursam ağrıyor kramp giriyor. Aynı şekilde kasıklarım ağrıyor iğneleme oluyor. Bacağıma da vuruyor ağrılar. Beklemedeyim ben de. Gebelikten mi yoksa üşütmeden mi anlayacağım artık
Yok hayır regl günüm gelmedi. Bel ağrısı için bir haftayı doldurdum dedim. Aşırı rahatsızlandım geçmedi hala.1 hafta geciktiniz mi doğru mu anladım? Bence artık test verin
Benimde yumurtlamam 8 mayıştı bugün bat tarihim ama kanda çıktı. Bence varsa çıkar kan verebilirsinizBende bat bekliyorum. Benim yumurtlama 7-8 gibi oldu. Bugün beklenen regl tarihi. Ayın 16 sında tuvalet kağıdına gelecek kadar bi kahverengi lekelenmem oldu. Dün sabahta çok açık pembe yine aynı şekilde leke geldi regl oldum dedim ama devamı gelmedi. 1 haftadır bel ve şiddetli karın ağrısı yaşıyorum.İki gündür dr göğüslerimde sızlama var. Test 18 inde yapmıştım negatifti daha da yapmadım. Bu hafta regl olmazsam kan veririm diye düşünüyorum.
Bir kaç gün önce gebelik testi negatif gelince bekleyeyim boşuna gitmeyeyim dedim siz test yapmış mıydınızBenimde yumurtlamam 8 mayıştı bugün bat tarihim ama kanda çıktı. Bence varsa çıkar kan verebilirsiniz
Sizin bat tarihiniz ne zamandıBir kaç gün önce gebelik testi negatif gelince bekleyeyim boşuna gitmeyeyim dedim siz test yapmış mıydınız
BugünSizin bat tarihiniz ne zamandı
Cumartesi günü pozitifi gördüm ben. Perşembe günü negatifti amaBir kaç gün önce gebelik testi negatif gelince bekleyeyim boşuna gitmeyeyim dedim siz test yapmış mıydınız
Ben de ilk günü yaptım negatif çıkmıştı şimdi 5 gün gecikti ama negatif görmek istemediğim için yapamıyorum
Çok teşekkür ederim kuzum raabim devamını da getirsin inşallah senin değer kaçtı beta ya dün de verdin miy canım çok sevindim hayırlı olsun
Verdim canım 38.89 olmuş çok şükürÇok teşekkür ederim kuzum raabim devamını da getirsin inşallah senin değer kaçtı beta ya dün de verdin mi
ayy çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşaallahCanım ben testlerde pozitifi gördüm şükür bugün regl günüm dün kan verdim 47 çıktı bugün