Canım benim bakma biz sabırsız davranıyoruz ama kendimiz için yanlış yapıyoruz.. Regl günümuz geçince yapmamız lazım hatta bazen insanlar onda bile göremiyorbazı insanlar erkenden görüyorlar diye bizim de mi öyle olacak sakın kendini kıyaslama regl gününde yapıcaz inşallah çift çizgiyi de gorucez
Evet orası da var tabi teşekkür ederimKesinlikle katılıyorum, insanlar regl 5-6 gün geçince anca görüyorlar çizgiyi, kadın vücudu herkeste farklı oluyor
Regl olmadan umut kesilmezolursan da inşallah önümüzdeki ay güzel haber alırsın
Canım benim bakma biz sabırsız davranıyoruz ama kendimiz için yanlış yapıyoruz.. Regl günümuz geçince yapmamız lazım hatta bazen insanlar onda bile göremiyorbazı insanlar erkenden görüyorlar diye bizim de mi öyle olacak sakın kendini kıyaslama regl gününde yapıcaz inşallah çift çizgiyi de gorucez
Kızlarr bir arkadaşımı hisleri çok kuvevtli uzun zamandır görüşmüyorduk bana hamile misin diye sordu bende şaşırdım seni hamile hissettim dedi evet batıl ama o arkadaşım ne hissetse çıkıyor mi acaba dedim bugün test yaptım sonuç böyle. Ben mi hayal görüyorum yoksa hayalet çizgi mi var?Kesinlikle katılıyorum, insanlar regl 5-6 gün geçince anca görüyorlar çizgiyi, kadın vücudu herkeste farklı oluyor
Ben de görüyorum hafif pembemsiKızlarr bir arkadaşımı hisleri çok kuvevtli uzun zamandır görüşmüyorduk bana hamile misin diye sordu bende şaşırdım seni hamile hissettim dedi evet batıl ama o arkadaşım ne hissetse çıkıyor mi acaba dedim bugün test yaptım sonuç böyle. Ben mi hayal görüyorum yoksa hayalet çizgi mi var?
Kalbim yerinden çıkacak gibiBen de görüyorum hafif pembemsi
Regle daha var sanırım regl gününüzde de tekrarlayin koyulasirsa kan verirsinizKalbim yerinden çıkacak gibi
3 gün kaldı bakalım artık hayırlısı ilk defa gördüm böyle elim ayağım titredi acaba olabilir mi dedimRegle daha var sanırım regl gününüzde de tekrarlayin koyulasirsa kan verirsiniz
İnşallah vardır ama var gibi3 gün kaldı bakalım artık hayırlısı ilk defa gördüm böyle elim ayağım titredi acaba olabilir mi dedim
Kızlar yumurtlama günümden önce ve sonra ilişkimiz oldu acaba bebek oldu mu çok merak ediyorum. Test yapmak için gün sayıyorum ama zaman geçmiyor. Benim gibi olan var mı? Kader yoldaşlarım nasıl vakit geçiriyorsunuz kalbim yerinden çıkacak gibi :)
Sizin adınıza çok sevindim kimsenin kucağı boş kalmasın kızınızla hayırlı ömrünüz olsunOvulasyon testleri benim için pişmanlıktan başka birşey değil..
3 yıl abartısız 3 yıl her ay her gün yaptım çatlamaydı, oydu buydu bir daha olacakmı derken ayın 21-25 günü test yapar hep hüsran ile karşılaşırdım .
Ultra pikler çatlamalar ayda 6-7 kere ultra pikler.. En son eşimden şüphelenme sonucunda tüp bebek merkezine gittiks, kısırlık sorununun bende olduğunu öğrendim tüp bebek merkezinde 3. Aşılama ile gebeyim şuan kızıma.
Üstelik 2. Aşılama sonrası sağ yumurtalığımda menopoz başlangıcı başladı. Herşey için geç kalacakken tedaviyle tüp bebek raporu aşamasında kızımın müjdesiyle yüreğimiz sıcakladı. 7 yılımı boşuna ziyan etmişim onu bunu deneyerek ..
Hepinizin gönlüne göre olsun herşey
Canım silik çizgi var gerçekten hadi hayırlısı olsun inşallah ben sana demiştimKızlarr bir arkadaşımı hisleri çok kuvevtli uzun zamandır görüşmüyorduk bana hamile misin diye sordu bende şaşırdım seni hamile hissettim dedi evet batıl ama o arkadaşım ne hissetse çıkıyor mi acaba dedim bugün test yaptım sonuç böyle. Ben mi hayal görüyorum yoksa hayalet çizgi mi var?
Ya ben kanda verdimCanım silik çizgi var gerçekten hadi hayırlısı olsun inşallah ben sana demiştimben de pazartesi kan vermeyi düşünüyorum nasipse
Değerin kaç canımYa ben kanda verdimama değişik bir sonuç çıktı bilemedim var mı yok mu pazartesi tekrar vereceğim sanırım
11.89 çıktı ama hastanenin referans aralığı farklı sanırım eminde olamadım 2 gün geçtikten sonra tekrar kan vereceğim. Takip etmek lazımmış artış var mı diyeDeğerin kaç canım
Daha yeni olduğu içindir canım inşallah artış gösterir sağlıkla sen merak etme11.89 çıktı ama hastanenin referans aralığı farklı sanırım eminde olamadım 2 gün geçtikten sonra tekrar kan vereceğim. Takip etmek lazımmış artış var mı diye
Evet bakalım pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah sende güzel sonuçlar alırsınDaha yeni olduğu içindir canım inşallah artış gösterir sağlıkla sen merak etme
İnşallah kuzum ikimiz de güzel. Sonuçlar alalım. İnşallah haberleselim. MutlakaEvet bakalım pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah sende güzel sonuçlar alırsın
Yaa cok sevindim canım inşallah yükselir bak erken yapmışsın demek ki yoktan üzüldün11.89 çıktı ama hastanenin referans aralığı farklı sanırım eminde olamadım 2 gün geçtikten sonra tekrar kan vereceğim. Takip etmek lazımmış artış var mı diye
EvetYaa cok sevindim canım inşallah yükselir bak erken yapmışsın demek ki yoktan üzüldün
Sizin belirtiler neydi ?Evetinşallah darısı size olur sizde pozitifi görürsünüz
Yumurtlamadan sonra kasıklarımda ağrı oldu 3 gün önce de regl sancısı gibi ağrı çektim sonra birden kayboldu. Şu an ağrım yok şükür ama onun haricinde belirtim de yokSizin belirtiler neydi ?