- 25 Mart 2024
- 695
- 461
sizin için de çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlerVerdim canım 38.89 olmuş çok şükür haftaya perşembe ultrasona gideceğim inşallah her şey yolunda gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin için de çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlerVerdim canım 38.89 olmuş çok şükür haftaya perşembe ultrasona gideceğim inşallah her şey yolunda gider
Çok teşekkür ederim kuzum raabim devamını da getirsin inşallah senin değer kaçtı beta ya dün de verdin mi
İkiniz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişleriniziVerdim canım 38.89 olmuş çok şükür haftaya perşembe ultrasona gideceğim inşallah her şey yolunda gider
sizin için de çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler
Çook teşekkür ediyorum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinİkiniz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi
Ben 47 çıktı diye endişelendim acaba düşük mü diye ama arkadaşım önemli olan artması dediği için daha iyi hissediyorum doktor sana ne dedi kuzum ben de yarın gidicem nasipseVerdim canım 38.89 olmuş çok şükür haftaya perşembe ultrasona gideceğim inşallah her şey yolunda gider
aslında endişelenecek bi durum yok arkadaşınız haklı sadece erken öğrendiniz, benim abimin eşi 23'ke öğrenmişti, doktor kese için biraz bekletti sadece, şimdi 1,5 yaşında çok şükürBen 47 çıktı diye endişelendim acaba düşük mü diye ama arkadaşım önemli olan artması dediği için daha iyi hissediyorum doktor sana ne dedi kuzum ben de yarın gidicem nasipse
Çok şükür Allah bağışlasın çok teşekkür ederim inanın tam sevinemiyorum bile endişe etmektenaslında endişelenecek bi durum yok arkadaşınız haklı sadece erken öğrendiniz, benim abimin eşi 23'ke öğrenmişti, doktor kese için biraz bekletti sadece, şimdi 1,5 yaşında çok şükür
kaç aydır deniyordunuz daha önce konuşmuştuk sanırım ama çıktı aklımdan, bir de bu ay için özel bişey yapmış mıydınızÇok şükür Allah bağışlasın çok teşekkür ederim inanın tam sevinemiyorum bile endişe etmekten
Benim bu ikinci ayım geçen ay nasip olmadı biraz da geç karar vermiştik zaten benim tiroid yüksekliğim vardi çok şükür ilaçla önce onu düşürdük. Detaylı kan tahlili verdim eksik bir şey varsa takviye almak için. Doktorum gebelik düşündüğüm için folik asit takviyesi verdi bir de demirim düşüktü ona başladım, tiroid ilacı zaten kullanıyorum onun dışında kadın doğuma gittim ve vajinal muayene oldum bir sıkıntı var mı diye düzenli gidiyordum aslında smear testi de vermiştim ağustosta çok şükür temizdi onun dışında her gün spor yaptım YouTube dan bakabilirsiniz leslie yaptım her gün mutlaka hareket etmeye çalıştım, yine her gün 2 litre su içtim paketli gıda VS hiç yememeye çalıştım sağlıklı yumurta gelişmesi için bunları yaptım meyve sebze tükettim bol bol avokado özellikle chia keten tohumu VS bunların kesinlikle etkili olduğunu düşünüyorum hareket bereket ya bir de ovulasyon testi kullandım geçen ay da kullanmıştım innovita test kesinlikle tavsiye ederim bence çok hassas kusura bakmayın uzun yazdımkaç aydır deniyordunuz daha önce konuşmuştuk sanırım ama çıktı aklımdan, bir de bu ay için özel bişey yapmış mıydınız
Ben sadece kan verdim canım ya henüz doktora gitmedim. Kesenin oluşmasını bekliyorum haftaya gideceğim doktora. Bence sonuç iyi önemli olan artış oranı. Ben perşembe tekrar kan vereceğim artış oranını gözlemlemek için şu an ultrasonda zaten görünmez o yüzden doktora gitmedimBen 47 çıktı diye endişelendim acaba düşük mü diye ama arkadaşım önemli olan artması dediği için daha iyi hissediyorum doktor sana ne dedi kuzum ben de yarın gidicem nasipse
Ayy çok sevindim ikizlik durumu belli mi peki rabbim sağlıcakla ilerletsin inşallahCanım ben testlerde pozitifi gördüm şükür bugün regl günüm dün kan verdim 47 çıktı bugün
Ayy çok sevindim ikizlik durumu belli mi peki rabbim sağlıcakla ilerletsin inşallah
Daha belli değil canım valla bu kan tahlili işi beni geriyor inşallah sağlıkla artar bu ay senin güzel haberini alacağız inşallah canım bekliyorum mutlakaAyy çok sevindim ikizlik durumu belli mi peki rabbim sağlıcakla ilerletsin inşallah
İnşallah canım benim senin için cok sevindim haberleşelim geneDaha belli değil canım valla bu kan tahlili işi beni geriyor inşallah sağlıkla artar bu ay senin güzel haberini alacağız inşallah canım bekliyorum mutlaka
Gebelik olabilir bi test yap istersen yarın sabahArkadaşlar merhaba adetime 3 gün var ve ovülasyon testim böyle çıkıyor tekrar mı yumurtlama olacak acaba adetime 6 gün varken kaset test yaptım negatif çıkmıştı
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınızMerhaba benim de teste göre yumurtlamadan sonra 4.günüm var 10 gün nasıl bekleyeceğim bilmiyorum günler geçmek bilmiyor bu 5.ay artık olsun
İnşallah bekleyen herkes içinİnşallah olumlu sonuçlar alırsınız
Ben de yarın test yapacağım inşallah pozitif görürüzMerhaba benim de teste göre yumurtlamadan sonra 4.günüm var 10 gün nasıl bekleyeceğim bilmiyorum günler geçmek bilmiyor bu 5.ay artık olsun
Bat neydi sizin?Ben yarını belleyemedim yaptım maalesef tek çizgi çok kasık ağrım var o yüzden ümitlenmiştim