• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi icin gun bekleyenler

Merhaba arkadaslar test yaptim ama sonuc husran ya.malesef hamile deilim.kist kanamasiymis 3 damla kan.dogum kontrol gecapiylaer dedi ama artik bisey yapmicam ya yoruldum inaninki 7 ay geceli gunduzlu bebek beklemek ne zor ya.bilen bilir kizlar
Canim uzulme ama bak her seyin caresi var artik

yok hazır değilim adetim geçmeden yapmıcam :) geçenlerde yaptım erken gebelik testi negatifti
Cok tesekkurederim ilgin için canim benim
O kadar bekar erkek var bizimkiler gidiyo anlamiyorum.ben ilk dugun 15 gun tatil yaptik.sonra ay ayri kaldık.e simdi 2 sene olacak galiba insallah sorun olmaz ya ben cok perisn oluyorum onsuz

Selam kızlar. ben ilk defa bu topikte yazıyorum. erken gebelik testleri hakkında ne düşünüyorsunuz ben bugun yaptım negatif çıktı bat 6 gün var. 5 nisan o_Obu kadar erken yapıp pozitif gören var mı? neticede testte dollenmeden 6-15 gün sonra belli eder diyor.

adet günüme 4 gün kala erken gebelik testi yaptım çizginin izi bile yoktu, beklenen adet tarihimden 2 gün sonra eczaneden aldığım normal bi testle öğrendim hamile olduğumu boşuna onlara para kaptırma canım. yalan

adet günüme 4 gün kala erken gebelik testi yaptım çizginin izi bile yoktu, beklenen adet tarihimden 2 gün sonra eczaneden aldığım normal bi testle öğrendim hamile olduğumu boşuna onlara para kaptırma canım. yalan
Umut oldun bize, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım

Sabah 10bucukta kan vercem oglen 3te alcam sans dileyin banaa insallah kanda cikar
bu kadar idrar testleri hep pozitif olduğuna göre bence kan tahlilinde pozitif olcak şimdiden bebişin hayırlı uğurlu olsun

ayyyy ne güzel yaaa çok sevindim sizin adınıza :KK49:ama ben de hiç iz bile yok kaldı ki Karnım şişti regl alametleri başladı yani :(( umudu tamamen kestim yani :KK51:

Back