- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 35
- Konu Sahibi Cicekkk123
-
Canim sende durumlar nasil?Ben aksama gıdecem ancak sanırım kayınvalıdem burda emın olmadanda soyleyemem onun ıcın gıtmesını beklıcem
Canım hamileyim ben şuanda. Ama ara ara regl sancisina benzeyen sancilar yasiyorum ama kisa sureli. Cok şiddetli degilse belki hamile olabilirsin. Ben adete 5 kala ogrendim. Sizin sabriniza hayranim valla
[/QUOTE
aslında hiç olabileceğim aklıma gelmedi hala da adet olacağımı düşünüyorum. Sabah baya baya adet oluyorum dedim ama olmadı şuanda ince sızı şeklinde sizde de böyle mi olmuştu?Canım hamileyim ben şuanda. Ama ara ara regl sancisina benzeyen sancilar yasiyorum ama kisa sureli. Cok şiddetli degilse belki hamile olabilirsin. Ben adete 5 kala ogrendim. Sizin sabriniza hayranim valla
Durumlar pek ıyı degıl bundada bır hayır vardır emınım cuma gunu kan testı yaptırdım testım 9.46 cıkdı evet dusukdu ama hamıleydım gec dollenmedır vesaıre dıye umit ederek havalara uctum 12 aydır bu gunu beklıyordum cunku doktorum ıkı gun sonra bı test daha yaptır cok yenı daha net konusamayız ıkıncı testı gormeden dedı ama ben umutluydum deger yukselecekdı ıyı olacakdı her sey ben ıkı gundur hamıleyım dıye gezınıyorum ortalıkda dogumunu bıle hesapladım esıme suprız hazırladım ogrendıgımde sevıncden hungur hungur agladım bugun bır test daha yaptırdım degerım artacak derken 7.30 a dusmus ben yıkıldım doktor kımyasal dedı degerın yukselmez dedı bugunde aksama kadar bunun ıcın agladım ınsallah tekrar hamıle kalırım bu kez saglıkla kucagıma alırım ınsallah bebegım erken veda ettı banaCanim sende durumlar nasil?
Canım hic aglama uzulme anlattiklarinin aynisini mayis ayinda yasadim. Deger 12 den 7 ye dustu ben ailelere haber ettim o sevincle esime surpriz yaptim falan. Kimyasalin ardi cabuk gelir derlerdi bak ben hamile kaldim sukur. Omepa q10 e basla geciktirmeden folik asit ic ari sutu bal polen ye. Ve kendini motive eden seylerle ilgilen yeni bi dizi kitap vs gibi. Esine de keciboynuzu pekmez icir her sabah. Insallah olacak. Bu bir surec. Sakin üzme kendini her şeyde bi hayir var. Allaha sigin bol bol dua etDurumlar pek ıyı degıl bundada bır hayır vardır emınım cuma gunu kan testı yaptırdım testım 9.46 cıkdı evet dusukdu ama hamıleydım gec dollenmedır vesaıre dıye umit ederek havalara uctum 12 aydır bu gunu beklıyordum cunku doktorum ıkı gun sonra bı test daha yaptır cok yenı daha net konusamayız ıkıncı testı gormeden dedı ama ben umutluydum deger yukselecekdı ıyı olacakdı her sey ben ıkı gundur hamıleyım dıye gezınıyorum ortalıkda dogumunu bıle hesapladım esıme suprız hazırladım ogrendıgımde sevıncden hungur hungur agladım bugun bır test daha yaptırdım degerım artacak derken 7.30 a dusmus ben yıkıldım doktor kımyasal dedı degerın yukselmez dedı bugunde aksama kadar bunun ıcın agladım ınsallah tekrar hamıle kalırım bu kez saglıkla kucagıma alırım ınsallah bebegım erken veda ettı bana
Üzme kendini en azından hamile kalabiliyorsun bunu öğrenmiş oldun. Belki bunun peşine hemen hamile kalırsınDurumlar pek ıyı degıl bundada bır hayır vardır emınım cuma gunu kan testı yaptırdım testım 9.46 cıkdı evet dusukdu ama hamıleydım gec dollenmedır vesaıre dıye umit ederek havalara uctum 12 aydır bu gunu beklıyordum cunku doktorum ıkı gun sonra bı test daha yaptır cok yenı daha net konusamayız ıkıncı testı gormeden dedı ama ben umutluydum deger yukselecekdı ıyı olacakdı her sey ben ıkı gundur hamıleyım dıye gezınıyorum ortalıkda dogumunu bıle hesapladım esıme suprız hazırladım ogrendıgımde sevıncden hungur hungur agladım bugun bır test daha yaptırdım degerım artacak derken 7.30 a dusmus ben yıkıldım doktor kımyasal dedı degerın yukselmez dedı bugunde aksama kadar bunun ıcın agladım ınsallah tekrar hamıle kalırım bu kez saglıkla kucagıma alırım ınsallah bebegım erken veda ettı bana
Yok canim ben adet zamanina kadar sanci cekmedim. Simdi de ara ara adeti andiran ama daha hafif sanci yasiyorum çabuk geciyor masallahaslında hiç olabileceğim aklıma gelmedi hala da adet olacağımı düşünüyorum. Sabah baya baya adet oluyorum dedim ama olmadı şuanda ince sızı şeklinde sizde de böyle mi olmuştu?
Bende aılem arkadaşlarım hepsıne soyledık esımın aılesıne de bu aksam soyleyecekdık gelecez dıye haber verdık o kadar ınanıyordum kı sonuca yolda bakdım ve napcagımı sasırdım gıtmem gerekdı beklıyorlardı gıdınce halımden bısey oldugunu anladılae durumu anlattık mecburen ıyı haber vermeye geldık ama kısmet buymus dedım yapacak bısey yok napalım bu ay zaten famera ve catlatma ıgnesı kullanmısdım annemde dıyorkı gıtme doktora artık zorla Allahdan bısey alınmaz olacaksa olur ama pco var napcam bılmıyorum allak bullak oldum hem maddı hem manevı yoruldum dınlenmekde ıstıyorum evlatta ıstıyorum bosluga dustum anlayacagınızCanım hic aglama uzulme anlattiklarinin aynisini mayis ayinda yasadim. Deger 12 den 7 ye dustu ben ailelere haber ettim o sevincle esime surpriz yaptim falan. Kimyasalin ardi cabuk gelir derlerdi bak ben hamile kaldim sukur. Omepa q10 e basla geciktirmeden folik asit ic ari sutu bal polen ye. Ve kendini motive eden seylerle ilgilen yeni bi dizi kitap vs gibi. Esine de keciboynuzu pekmez icir her sabah. Insallah olacak. Bu bir surec. Sakin üzme kendini her şeyde bi hayir var. Allaha sigin bol bol dua et
Evet ılacla da olsa 12 ay ardına hamıle kaldım ınsallah saglıkla tekrar olur Allah evlatsızlıkla kımseyı ımtıhan etmesınÜzme kendini en azından hamile kalabiliyorsun bunu öğrenmiş oldun. Belki bunun peşine hemen hamile kalırsın
Bu kımyasal neden oluyor kı halbukı famera ılacı kalıtelı yumurta yapıyor dıyolar acaba spermmı kalıtesızdı doktorlar bu konuda ne dıyorlarCanım hic aglama uzulme anlattiklarinin aynisini mayis ayinda yasadim. Deger 12 den 7 ye dustu ben ailelere haber ettim o sevincle esime surpriz yaptim falan. Kimyasalin ardi cabuk gelir derlerdi bak ben hamile kaldim sukur. Omepa q10 e basla geciktirmeden folik asit ic ari sutu bal polen ye. Ve kendini motive eden seylerle ilgilen yeni bi dizi kitap vs gibi. Esine de keciboynuzu pekmez icir her sabah. Insallah olacak. Bu bir surec. Sakin üzme kendini her şeyde bi hayir var. Allaha sigin bol bol dua et
Hmm benimde sürekli kasik batman oluyor ama ağrılı bsey degil ara ara ve cok hafif umarim hamisimdir yarinda gelmezse artik test yaparim dua et lütfen senin duaların kabul olur hamişsinnAdetten 10 gün önce karnimin altinda kucuk kramplar hissettim 2 gün boyunca. Sonra yine 10 gün kala göğüslerim hassaslasmaya başladı canim. Normalde adete 3 4 kala baslardi. Bunlar disinda bi sey yasamadim.
İnsallah hayirli haberler yazarsin canimHmm benimde sürekli kasik batman oluyor ama ağrılı bsey degil ara ara ve cok hafif umarim hamisimdir yarinda gelmezse artik test yaparim dua et lütfen senin duaların kabul olur hamişsinn
Vücut sağlıksız olacağını anladigi gebeliği sonlandiriyormus canim. Hakkinda hayirlisi olsun yaş kaç?kac yıllık evlisin?Bu kımyasal neden oluyor kı halbukı famera ılacı kalıtelı yumurta yapıyor dıyolar acaba spermmı kalıtesızdı doktorlar bu konuda ne dıyorlar
Bır yıllık evlıyım 25 yasındayımVücut sağlıksız olacağını anladigi gebeliği sonlandiriyormus canim. Hakkinda hayirlisi olsun yaş kaç?kac yıllık evlisin?
Canım o zaman niye bu kadar yipratip uzuyosun kendini daha cok gencsin ya. Hem de 1 yillik evlisin biz 4. yilimiz da ancak karar verdik yaş 28Bır yıllık evlıyım 25 yasındayım
Canım o zaman niye bu kadar yipratip uzuyosun kendini daha cok gencsin ya. Hem de 1 yillik evlisin biz 4. yilimiz da ancak karar verdik yaş 28sakin ol stres yaparsan sureci daha da uzatirsin
[/QUOTEevlendıgımden berı ıstıyorum olmadıkca daha da yogun ıstıyor ınsan bu olay dahada yıkdı benı
İnşallah kendımı toparlayıp tekrar saglıklı sekılde hamıle kalabılırımNeden yıkılıyorsun canım emin ol çoğu kadın yaşıyor bu durumu. En azindan hamile kalabiliyorsun buna sevinmelisin. Sabır her seyin bi zamani vardir
Canım benim çok uzulmussun ama sabırlı ol benim kardeşim de senin ki gbi bi gebelik yaşadı 1 yil önce ama simdi 1 ay sonra bebisimizi kucağınıza alicaz inşallah arkasında dediğim gibi en azindan hamile kalabiliyosun bide boyle düşünmeye calis insallahhh tez zamandq tekrar hamile kalir ve bebeğini kucagina alirsinMutlulugum ıkı gun sürdü
Ilacla hamıle kalmısdım pco var bende ama sımdı artık oluruna bırakmaya karar verdım tedavıyı bırakıcam sanırımCanım benim çok uzulmussun ama sabırlı ol benim kardeşim de senin ki gbi bi gebelik yaşadı 1 yil önce ama simdi 1 ay sonra bebisimizi kucağınıza alicaz inşallah arkasında dediğim gibi en azindan hamile kalabiliyosun bide boyle düşünmeye calis insallahhh tez zamandq tekrar hamile kalir ve bebeğini kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?