Gebelik testi icin gun bekleyenler?

Valla sabırlısın ben yumurtlamadan 5 gün sonra test yapmaya başlıyorum

İnşallah kelebeğini yarın öğrenirsin

Kızlar ya ben ıgnenın 13 uncu gunu test yaptım bısey cıkmamısdı dört saat falan sonra silik cızgı belırdı sızce ?

Normalde hıc boyle olmazdı kac saat beklersem bekleyeyım markası laboquick testın

Kızlar ya ben ıgnenın 13 uncu gunu test yaptım bısey cıkmamısdı dört saat falan sonra silik cızgı belırdı sızce ?
Dikkate alma canım onu. Yönergesinde de yazıyor testin. Ama yarın tekrar et. Hakkında hayırlısı olsun insallah

Normalde hıc boyle olmazdı kac saat beklersem bekleyeyım markası laboquick testın
Ben de laboquickle bata 5 varken ogrendim cok kaliteli bi test. Bak simdi acaba dedim. Canım ovulasyon varsa yapsana o fikir verir bize. Hcg dusuk ciksa da hamilelik varsa ovulasyon testi koyulasiyor

Ben de laboquickle bata 5 varken ogrendim cok kaliteli bi test. Bak simdi acaba dedim. Canım ovulasyon varsa yapsana o fikir verir bize. Hcg dusuk ciksa da hamilelik varsa ovulasyon testi koyulasiyor
Ovulasyon yok canım maalesef olsa yapardım ama cıkmadı dıye uzulmusdum tam atacakken bakdım cızgı belırmıs sasırdım ama azda olsa umutlandım sız daha oncede kullandım cıkmıyordu dıye hatırlıyorum

Benim de ayın 21 ama ayın 2sinde çatlatma iğnesi oldum gün aşırı değerlendiriyoruz ayın 17sinde 15. gün olacak test yapmayı düşünüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…