- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 35
- Konu Sahibi Cicekkk123
Her gun sabah idrariyla tekrarlamani oneriririm canim. Adetin gecikti miSabahki 10 dakıka olmadan cıkdı evet ama yıne cok silikEki Görüntüle 2288107
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gun sabah idrariyla tekrarlamani oneriririm canim. Adetin gecikti miSabahki 10 dakıka olmadan cıkdı evet ama yıne cok silikEki Görüntüle 2288107
Normalde adetım gectı evet ama adet dongum 22 gun falandır fakat catlatma ıgnesı vuruldum femaera kullandım bunlardan dolayı uzamıs olabılır emın olamadım doktorum bugun ıcın kan testı ıstedı yaptırcam artık ıdrar testıne bakmakdan gözlerim şaşı olacakHer gun sabah idrariyla tekrarlamani oneriririm canim. Adetin gecikti mi
Yani catlatma ıgnemın 13 günü normal bır donguye gore adetım yarın falan olmalı ama benım döngülerim normalde kısa hepHer gun sabah idrariyla tekrarlamani oneriririm canim. Adetin gecikti mi
Sence hamılemıyım sevınemıyorum ama aylarca test yaptım boyle sılık cızgıyı saatler sonra bıle gorememısdım ama yıne uzulmekden korkuyo ınsanHer gun sabah idrariyla tekrarlamani oneriririm canim. Adetin gecikti mi
Canim sakın stres yapma. Inan ki çok olumsuz etkiliyor insanı. Tevekkül et dua et. Bence var gibi. Insallah vardir. Hayirla saglikla gelir anneciginin kollarinaSence hamılemıyım sevınemıyorum ama aylarca test yaptım boyle sılık cızgıyı saatler sonra bıle gorememısdım ama yıne uzulmekden korkuyo ınsan
Doktorum kan ver dedı varsa cıkacakdır muhtemelen tesekkur ederım oyle guzel soyledınkı gözlerim dolduCanim sakın stres yapma. Inan ki çok olumsuz etkiliyor insanı. Tevekkül et dua et. Bence var gibi. Insallah vardir. Hayirla saglikla gelir anneciginin kollarinasen her sabah tekrarla testi ilk 10 dk yi dikkate al. Adetin geciktiyse kan ver. gecikmediyse testten takip et derim. Hakkinda hayirlisi olsun insallah
![]()
Bende aylarca yaptım evet cıkmıyordu ama olumsuz orneklerde olunca korkuyo ınsanumutlandırmak istemem ama olmasaydı hayal çizgi bile çıkmıyor. ben nerdeyse kırmızı kalemle çizecektim o derece sinir olmuştumcuma günü hürmetine inşallah vardır ve bence var
Hadi sen de kan ver bugunDoktorum kan ver dedı varsa cıkacakdır muhtemelen tesekkur ederım oyle guzel soyledınkı gözlerim doldu☺Insallah annelık duygusunu tadarım bende o kadar ıstıyorum kı hepımız kavusuruz ınsallah yavrularımıza
Vercem ınsallah canım sonucumu yazıcam hayırlı haberlerle gelırım ınsHadi sen de kan ver bugun![]()
İnsallah canımm ben de paylasirim buradan saat 10 gibi vermeye gidicem ben deVercem ınsallah canım sonucumu yazıcam hayırlı haberlerle gelırım ıns
Ben aksama gıdecem ancak sanırım kayınvalıdem burda emın olmadanda soyleyemem onun ıcın gıtmesını beklıcemİnsallah canımm ben de paylasirim buradan saat 10 gibi vermeye gidicem ben de
Benim betahcg adetten bir gun once cuma gunu 220 cikti masallahKızlar durumlar nasil varmi guzel haberler bugun regl.gunum ama hala tık yok.![]()
AA cok sevindim canımm sağlıkla kucagina alirsin insallah bebeğini. Ben bu ay pek umutlanmak istemiyorum normalde cok düzenlidir regl Günlerim ama gecen ay 5 gun gecikti cok umutlanmistim ama olmadi cok uzuldim tekrar ayni seyi yaşamak istemiyorumBenim betahcg adetten bir gun once cuma gunu 220 cikti masallahadet olmadim ama tekrar olcturmedim degerimi tekrar testler koyu cok şükür hala. Sen de yapsana test
Amin insallah canimm. Darisi basina en kisa zamanda. Zaten ummadigin anda geliyorlar ponciklerAA cok sevindim canımm sağlıkla kucagina alirsin insallah bebeğini. Ben bu ay pek umutlanmak istemiyorum normalde cok düzenlidir regl Günlerim ama gecen ay 5 gun gecikti cok umutlanmistim ama olmadi cok uzuldim tekrar ayni seyi yaşamak istemiyorum
Amiiin insallah canim . Bu arada Seninbelirtilerin nelerdiiAmin insallah canimm. Darisi basina en kisa zamanda. Zaten ummadigin anda geliyorlar poncikler![]()
Adetten 10 gün önce karnimin altinda kucuk kramplar hissettim 2 gün boyunca. Sonra yine 10 gün kala göğüslerim hassaslasmaya başladı canim. Normalde adete 3 4 kala baslardi. Bunlar disinda bi sey yasamadim.Amiiin insallah canim . Bu arada Seninbelirtilerin nelerdii
Canım hamileyim ben şuanda. Ama ara ara regl sancisina benzeyen sancilar yasiyorum ama kisa sureli. Cok şiddetli degilse belki hamile olabilirsin. Ben adete 5 kala ogrendim. Sizin sabriniza hayranim vallaKızlar selam benimde adetim 2 gün gecikti. Bugün 3. Günü ve hala olmadım eğer yarına kadar olmazsam öğlende test yapacağım. Benim çok fazla belirtim oldu ama şuan da regli belirtisinden başka hiçbir şey yok. Bu normal mi? Yoksa reglimi olacağım![]()