• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi icin gun bekleyenler?

Her gun sabah idrariyla tekrarlamani oneriririm canim. Adetin gecikti mi
Normalde adetım gectı evet ama adet dongum 22 gun falandır fakat catlatma ıgnesı vuruldum femaera kullandım bunlardan dolayı uzamıs olabılır emın olamadım doktorum bugun ıcın kan testı ıstedı yaptırcam artık ıdrar testıne bakmakdan gözlerim şaşı olacak 😂

Sence hamılemıyım sevınemıyorum ama aylarca test yaptım boyle sılık cızgıyı saatler sonra bıle gorememısdım ama yıne uzulmekden korkuyo ınsan
Canim sakın stres yapma. Inan ki çok olumsuz etkiliyor insanı. Tevekkül et dua et. Bence var gibi. Insallah vardir. Hayirla saglikla gelir anneciginin kollarina😇 sen her sabah tekrarla testi ilk 10 dk yi dikkate al. Adetin geciktiyse kan ver. gecikmediyse testten takip et derim. Hakkinda hayirlisi olsun insallah🤲

umutlandırmak istemem ama olmasaydı hayal çizgi bile çıkmıyor. ben nerdeyse kırmızı kalemle çizecektim o derece sinir olmuştum :halay::KK50: cuma günü hürmetine inşallah vardır ve bence var

Canim sakın stres yapma. Inan ki çok olumsuz etkiliyor insanı. Tevekkül et dua et. Bence var gibi. Insallah vardir. Hayirla saglikla gelir anneciginin kollarina😇 sen her sabah tekrarla testi ilk 10 dk yi dikkate al. Adetin geciktiyse kan ver. gecikmediyse testten takip et derim. Hakkinda hayirlisi olsun insallah🤲
Doktorum kan ver dedı varsa cıkacakdır muhtemelen tesekkur ederım oyle guzel soyledınkı gözlerim doldu☺️Insallah annelık duygusunu tadarım bende o kadar ıstıyorum kı hepımız kavusuruz ınsallah yavrularımıza

umutlandırmak istemem ama olmasaydı hayal çizgi bile çıkmıyor. ben nerdeyse kırmızı kalemle çizecektim o derece sinir olmuştum :halay::KK50: cuma günü hürmetine inşallah vardır ve bence var
Bende aylarca yaptım evet cıkmıyordu ama olumsuz orneklerde olunca korkuyo ınsan

Benim betahcg adetten bir gun once cuma gunu 220 cikti masallah😇 adet olmadim ama tekrar olcturmedim degerimi tekrar testler koyu cok şükür hala. Sen de yapsana test
AA cok sevindim canımm sağlıkla kucagina alirsin insallah bebeğini. Ben bu ay pek umutlanmak istemiyorum normalde cok düzenlidir regl Günlerim ama gecen ay 5 gun gecikti cok umutlanmistim ama olmadi cok uzuldim tekrar ayni seyi yaşamak istemiyorum

AA cok sevindim canımm sağlıkla kucagina alirsin insallah bebeğini. Ben bu ay pek umutlanmak istemiyorum normalde cok düzenlidir regl Günlerim ama gecen ay 5 gun gecikti cok umutlanmistim ama olmadi cok uzuldim tekrar ayni seyi yaşamak istemiyorum
Amin insallah canimm. Darisi basina en kisa zamanda. Zaten ummadigin anda geliyorlar poncikler💓💃🙊

Amiiin insallah canim . Bu arada Seninbelirtilerin nelerdii
Adetten 10 gün önce karnimin altinda kucuk kramplar hissettim 2 gün boyunca. Sonra yine 10 gün kala göğüslerim hassaslasmaya başladı canim. Normalde adete 3 4 kala baslardi. Bunlar disinda bi sey yasamadim.

Kızlar selam benimde adetim 2 gün gecikti. Bugün 3. Günü ve hala olmadım eğer yarına kadar olmazsam öğlende test yapacağım. Benim çok fazla belirtim oldu ama şuan da regli belirtisinden başka hiçbir şey yok. Bu normal mi? Yoksa reglimi olacağım :110:

Kızlar selam benimde adetim 2 gün gecikti. Bugün 3. Günü ve hala olmadım eğer yarına kadar olmazsam öğlende test yapacağım. Benim çok fazla belirtim oldu ama şuan da regli belirtisinden başka hiçbir şey yok. Bu normal mi? Yoksa reglimi olacağım :110:
Canım hamileyim ben şuanda. Ama ara ara regl sancisina benzeyen sancilar yasiyorum ama kisa sureli. Cok şiddetli degilse belki hamile olabilirsin. Ben adete 5 kala ogrendim. Sizin sabriniza hayranim valla😇

Back