• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi icin gun bekleyenler?

Ilacla hamıle kalmısdım pco var bende ama sımdı artık oluruna bırakmaya karar verdım tedavıyı bırakıcam sanırım
Bende gecen ay 5 gün gecikme yasadim ve hamileyim sandim doktora gittim ve pco oldugumu öğrendim bnde senin gibi 1 yillik evliyim basindan beri bi bebegim olsun istiyorum bak sen en azindan ilaçlarladaa olsa hamile kalabildin umutsuzluğunla bile umut verdin bize kendini en azindan bizden daha iyi hissetmeye calis biliyorum hayal kırıklığı yasadin cok üzüldün ama üzülme birgun hepimiz burdan bebeklerimizin cinsiyetini konusuyor olucaz

Bende gecen ay 5 gün gecikme yasadim ve hamileyim sandim doktora gittim ve pco oldugumu öğrendim bnde senin gibi 1 yillik evliyim basindan beri bi bebegim olsun istiyorum bak sen en azindan ilaçlarladaa olsa hamile kalabildin umutsuzluğunla bile umut verdin bize kendini en azindan bizden daha iyi hissetmeye calis biliyorum hayal kırıklığı yasadin cok üzüldün ama üzülme birgun hepimiz burdan bebeklerimizin cinsiyetini konusuyor olucaz
İnşallah dedıgın gıbı olur canım evlendıgınden berı adetlerım kesılmısdı dogru duzgun kanamam olmuyordu doktoruma mayısda basladım ve mayısdan berı sasede inofolic ve glifor kullanıyorum bu ıkısı bıle takrar adet olmama yettı onun ıcın doktora ara verıp hem bedenen hem ruhen dınlenmek bu aradada bu ıkısını kullanarak belkı kendılıgınden tekrar hamıle kalırım dusuncesıne kapıldım uc ay falan ara verıcem bakalım Allah yardımcımız olsun ve ınsallah bızde saglıklı hayırlı evlatlarımıza kavusuruz

İnşallah dedıgın gıbı olur canım evlendıgınden berı adetlerım kesılmısdı dogru duzgun kanamam olmuyordu doktoruma mayısda basladım ve mayısdan berı sasede inofolic ve glifor kullanıyorum bu ıkısı bıle takrar adet olmama yettı onun ıcın doktora ara verıp hem bedenen hem ruhen dınlenmek bu aradada bu ıkısını kullanarak belkı kendılıgınden tekrar hamıle kalırım dusuncesıne kapıldım uc ay falan ara verıcem bakalım Allah yardımcımız olsun ve ınsallah bızde saglıklı hayırlı evlatlarımıza kavusuruz
İnşallah canim bencede bi sure dinlen hem kendini motive et ilaclarinida duzenli kullan hamilemiyim diye dusunme bile hic ummadigin anda tekrar bu guzel duyguyu yasaticak rabbim bizlere de

Sabah test yapıp tokat gibi tek çizgiyi görmüş tüm günümü zehir etmiş biriyim şuan

Kızlar merhaba benımı 2 tane yumurtam catlayalı 6 gun oluyor yumurta catladıgı gunden berı hıc akıntım bitmedi böyle kremsı bır sekilde artarak devam ediyor vücut ısım yükseldi hafif hafif arada göğüs agrım var ve cok nadir batma hissediyorum adetıme 10 gun var ve akıntım her gecen dakıka daha da artıyor gebelık olustuysa bu kadar erken belirti olur mu

Günün geçti mi peki canim?
Yok canım yum geliştirici iğne kullandım ben 12.günden sonra etkisi geçiyor 13.gündem itibaren testler sonuç veriyor, bir sürü belirti de yaşatıyo malesef bu ilaçlar hamilelik hormonu yüklediği için vücuda, hiçbirine aldanmayıp test yapiyim dedim ama yine negatif, rahim filmi hatta tüp bebek yolları gözükecek bana belli oldu

Yok canım yum geliştirici iğne kullandım ben 12.günden sonra etkisi geçiyor 13.gündem itibaren testler sonuç veriyor, bir sürü belirti de yaşatıyo malesef bu ilaçlar hamilelik hormonu yüklediği için vücuda, hiçbirine aldanmayıp test yapiyim dedim ama yine negatif, rahim filmi hatta tüp bebek yolları gözükecek bana belli oldu
Kaç aydir deniyorsun ki. Cok stres yapma. Olumsuz etkilenirsin.

Test yapmadim bugun 15 temmuz malesf eczaneler kapali yardım yapicambakalim m
15 temmuz diye mi kapali 🤔 kac kisi soledi bunu.insllh tutmustr bu ay
Bide bnm bugun yogun bi sekilde yogun beyaz akintm var . Iki gun oncesine kdr kuruydum

Kaç aydir deniyorsun ki. Cok stres yapma. Olumsuz etkilenirsin.
1 sene olcak ağustosta, çok stres yapıyorum ya elimde değil başlarda bu kadar değildi gülüyodum geçiyodum ama artık sorun olduğunu düşünüyorum, bu çok dokunuyo kabullenemiyo insan

Back