- 30 Mart 2022
- 5.291
- 3.000
- 103
- Konu Sahibi Narcicegimm
Ay kesin var kesin tebrik ederimEki Görüntüle 3170699
Bebişim geliyor mu şuan bir embriyo daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kesin var kesin tebrik ederimEki Görüntüle 3170699
Bebişim geliyor mu şuan bir embriyo daha
Yaaaa çok değişim inşallah hepimiz bu duyguyu yaşarızAy kesin var kesin tebrik ederim
İnşaAllah ben de bir günYaaaa çok değişim inşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız
Siz ne zamandır isityorsunuz eşinizde veya sizde bı sorun var mı benim eşim varikosel ve hidrosel ameliyatı geçirdi tüp bebek dediler ama biz istemeidk tüp bebek ve 3 yıl korunduk bu seferde ovulasyon testi yaparak ilk seferde kaldım doktor eşime e vitamini ve çinko verdi 2 aydır kullanıyor bende 3 aydır folik asit kullanıyorum bende pcos şüphesi vardi bana Letu diye ilac verdi sonra klomen verdi sorun yok yumurtn oluşuyor dedi geçen ay şimdi de hamileyim en kısa zaman sende hamile olursun inşallah kuzumİnşaAllah ben de bir gün
İnşaAllahSiz ne zamandır isityorsunuz eşinizde veya sizde bı sorun var mı benim eşim varikosel ve hidrosel ameliyatı geçirdi tüp bebek dediler ama biz istemeidk tüp bebek ve 3 yıl korunduk bu seferde ovulasyon testi yaparak ilk seferde kaldım doktor eşime e vitamini ve çinko verdi 2 aydır kullanıyor bende 3 aydır folik asit kullanıyorum bende pcos şüphesi vardi bana Letu diye ilac verdi sonra klomen verdi sorun yok yumurtn oluşuyor dedi geçen ay şimdi de hamileyim en kısa zaman sende hamile olursun inşallah kuzum
Aynen öyle stres yapma canım ya allah isterse her türlü veriyor ovulasyon testi kullanıyor musunİnşaAllah
Rabbim verecek olduktan sonra ne sperm der ne yumurta.
Bende pcos dışında sorun yok. O da ileri seviye değil çabalayınca yumurta oluyor şu son 1 ay hariç.
Eşimde hiç sorun yok sperm testi çok iyi çıkmıştı.
Sanırım en büyük sorun benim stresim
Evet kullanıyorumAynen öyle stres yapma canım ya allah isterse her türlü veriyor ovulasyon testi kullanıyor musun
Tevekkül et Allah Büyük kaç kg sunEvet kullanıyorum
Her yolu denedim bugüne kadar. Sadece Rabbime teslim olup stresi bırakmayı beceremedim
Aynen umudum hep var çok şükür..Tevekkül et Allah Büyük kaç kg sun
Bende 168 im 60dim 68 oldum ama boyuna göre biraz 10 kg versen çok iyi olur eminim pcos zaten kiloyu sever doktorum bana tatlı yeme dedi azalt dedi gittiğim deAynen umudum hep var çok şükür..
170 boy
90 kiloyum
Dışarıdan belli olmasa da fazlam var
Aynen zaten 80 kilo ile evlendimBende 168 im 60dim 68 oldum ama boyuna göre biraz 10 kg versen çok iyi olur eminim pcos zaten kiloyu sever doktorum bana tatlı yeme dedi azalt dedi gittiğim de
yanlis tespit kistler yalanci cizgi cikartabiliyor erken donem gebelikte testlerde çıkamayabiliyor kisiden kisiye testten testte degisebiliyor bunlarÇok arada kaldım bu şekilde kuruma çizgisi olan çok kişi var birkaç gün geçsin eğer adet olmazsam yapacağım tekrardan teşekkür ediyorum
Merhabalar acaba testimi atsam bakabilir misinizMaalesef kuruma çizgisi
Ben uzman oldum artık
İlk 5 dakikada çıkması lazımdı
Eğer gebelik varsa da şuan çıkmaz daha erken
Bi 2 gün daha bekleyin yeniden yapın sabah ilk idrarla.
İnşaAllah vardır Hayırlısı olsun
Merhaba en hassas gebelik testi adet gecikmenizden sonra yapılandır. En erken 3 gün gecikme, en hassas 12-14 gün gecikme ile. Sabah ilk idrarınız ile yapılıp, kullanılan kite göre 3-5 dk bekletme ile gördüğünüz sonuç anlamlıdır. Burada 15 dk bekletmişsiniz ancak band yok Göremezsiniz zaten çok erken daha embryo anneye implant bile olmadı. Adetten bir yada 2 gün önce olur, gelişmeye başladıktan sonra beta HCG üretmeye başlar. Müjdeli haberleriniz olsun.Kızlar merhaba 3 aydır ovulasyonla takip yaparak hamile kalmaya çalışıyorum sat 1 kasım 15 kasımda yumrutlama oldu yumurtlamadan 9 gün sonra cuma günü gebelik testi yaptım bi 15 dakika sonra bu şekli aldı fotoğraflarını çektim ben şaşı oldum artık bakmaktan bi çizgi var ama kuruma çizgisimi hayalet çizgimi anlayamadım bu konuda uzmalar bi bakabilirmi tekrar test yapmaya cesaretim yok adet ağrılarımda var bir haftadırEki Görüntüle 3167350
Canım tebriklerrr muhtemelen hamilesin çizgi bariz ben burdayım diyor adet gecikince mi yaptınız rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kesin emin olmak için birde kan verin umarım vardır bence var da herşey gönlünüzce olsunBende gebelik var mı sizce
Hamileyim canım 6 ya gircez SAT a göre bakalım darısı başınızaCanım tebriklerrr muhtemelen hamilesin çizgi bariz ben burdayım diyor adet gecikince mi yaptınız rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kesin emin olmak için birde kan verin umarım vardır bence var da herşey gönlünüzce olsun
Bişey da sora bilirmiyim16 aralik cumartesi hasta oldum acaba kacinda adet olacam cevap verseniz sevinirimMaalesef kuruma çizgisi
Ben uzman oldum artık
İlk 5 dakikada çıkması lazımdı
Eğer gebelik varsa da şuan çıkmaz daha erken
Bi 2 gün daha bekleyin yeniden yapın sabah ilk idrarla.
İnşaAllah vardır Hayırlısı olsun