• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi hayalet çizgimi kuruma çizgisimi yardım

Maalesef kuruma çizgisi :KK43:
Ben uzman oldum artık
İlk 5 dakikada çıkması lazımdı
Eğer gebelik varsa da şuan çıkmaz daha erken
Bi 2 gün daha bekleyin yeniden yapın sabah ilk idrarla.
İnşaAllah vardır ♥️ Hayırlısı olsun🙏🏼
Bende gebelik var mı sizce

Eklentiler

• IMG_20221202_080418.jpg
    IMG_20221202_080418.jpg
    203,4 KB · Görüntüleme: 278
Kızlar merhaba 3 aydır ovulasyonla takip yaparak hamile kalmaya çalışıyorum sat 1 kasım 15 kasımda yumrutlama oldu yumurtlamadan 9 gün sonra cuma günü gebelik testi yaptım bi 15 dakika sonra bu şekli aldı fotoğraflarını çektim ben şaşı oldum artık bakmaktan bi çizgi var ama kuruma çizgisimi hayalet çizgimi anlayamadım bu konuda uzmalar bi bakabilirmi tekrar test yapmaya cesaretim yok 😬 adet ağrılarımda var bir haftadırEki Görüntüle 3167350
Bugüne kadar çok test yaptım bende hiç bir zaman bu şekilde kuruma çizgim olmadı açıkçası. İlk defa bugün testte benimde çok silik pembe çizgi çıktı. Gecikmenin 3.günü benim. 5 dakika beklemiştim ve ikinci çizgi göremeyince testi dolaba koydum ve 3 saat sonra tekrar baktığım da silik pembe çizgi gördüm. Ben bir hafta daha bekleyeceğim. Daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım ama adette olmadığım için içimde bir umut var.

Eklentiler

• 240C0DC8-C80B-49AB-89E2-5ED112EB28F9.jpeg
    240C0DC8-C80B-49AB-89E2-5ED112EB28F9.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 296
Yaa çok istiyorum 3 yıl korunduk ve 1 ay ovulasyon testi kullandim bu ay ve sonuç bu kan şimdi versem mi çıkar mi
Cikar tabi,once kana karışıyor sonra idrara🤗Allah gönlünüze göre versin 🤲🏻🤗 güzel haberler verin inşallah 🤲🏻

Kan testi vermeye gittim ilcedeyim merkeze uzağım almadılar sabah pazartesi gelin dediler testi sabah mi yapmaliyim yoksa şimdi yapsam olur mu gebelik testini
Çok başında olduğu için ilk idrarı tavsiye ederler ama sabahı bekleyemezseniz hemen yapın ama son idrarınızın üzerinden bi 2-3 saat geçsin. Özel hastane varsa onlar da yapıyor devlet hastanesi kanama olmazsa yapmıyor

Back
X