- 25 Ekim 2024
- 34
- 13
- 32
- Konu Sahibi birkizannesi0310
Evet hep bir ama gerçekten varsa eğer erken öğrenmek de sıkıntıHeyacanlan tabi ama yinede bekle belli olmuyor bazen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hep bir ama gerçekten varsa eğer erken öğrenmek de sıkıntıHeyacanlan tabi ama yinede bekle belli olmuyor bazen
Merhaba beta 33,75 çıktı .. düşük mü çok mu başları adete 4 gün varTabiki veririm
33,75 çıktı beta biraz düşük geldi umarım kimyasal değildirEn son yaptigin testtede var ilk yaptiginda da kan verip sonucu ile netlesir umarim
Yeni tutunma canım normal evham yapma hayırlı olsun ben 26 ile öğrenmiştim 5 gün kala ama sağlıksız oldu düşük yaptım tabii bende pcos ve diyabetten kaynaklı dilerim sen sağlıkla kucağına alırsın33,75 çıktı beta biraz düşük geldi umarım kimyasal değildir
Umarım öyledir. Kaç günde bir tekrar kan test vermem gerek acabaYeni tutunma canım normal evham yapma hayırlı olsun ben 26 ile öğrenmiştim 5 gün kala ama sağlıksız oldu düşük yaptım tabii bende pcos ve diyabetten kaynaklı dilerim sen sağlıkla kucağına alırsın
İnşallah yükselir degerin canim hayirli olsun33,75 çıktı beta biraz düşük geldi umarım kimyasal değildir
kesinlikle umarım yükselirİnşallah yükselir degerin canim hayirli olsun
Bu sira forumda cok kimyasal dis gebelik yazilari okuyoruz ister istemez hepimizde endise olusuyor
2 güne tekrarla sağlıklı ilerleme varmı bakUmarım öyledir. Kaç günde bir tekrar kan test vermem gerek acaba
Teşekkürler2 güne tekrarla sağlıklı ilerleme varmı bak
Evet dün verdim 33,75 çıktı 2 gün arayla vermem gerekiyor muş sanırım tekrar vercemhayırlı olsun kan verdiniz mi
hayırlısı zaten erken yapmıştın testi 2 gün sonra değerler artar inşallahEvet dün verdim 33,75 çıktı 2 gün arayla vermem gerekiyor muş sanırım tekrar vercem
İnşallah artarhayırlısı zaten erken yapmıştın testi 2 gün sonra değerler artar inşallah
Adete kaç gün vardı acaba ben 4 gün kala falan böyle çizgi gördüm kandada çıktı.Kıyaslamak doğrumu bilmem ama Var gibi duruyor sizindeKızlar gün içinde test yaptım ve 2 dakka içinde çift çizgiyi silik şekilde gördüm resmi aşağıya bıraktım freely markası testin ve tekrar yapsam çıkar mı yoksa kan mı veriyim
Adetime 5 gün vardı fazla belirtim de yoktu açıkçası göğüs ağrısı bide akıntım çoktu hatta bu ay umudum yok diyordum Rabbim nasip etti sağlıkla ilerler inşallahAdete kaç gün vardı acaba ben 4 gün kala falan böyle çizgi gördüm kandada çıktı.Kıyaslamak doğrumu bilmem ama Var gibi duruyor sizinde
İnşallah bende öyle diyordum umarım sağlıkla gelsinler sizin adete kaç gün kala beta kaç çıkmıştıAdetime 5 gün vardı fazla belirtim de yoktu açıkçası göğüs ağrısı bide akıntım çoktu hatta bu ay umudum yok diyordum Rabbim nasip etti sağlıkla ilerler inşallah
Adetime 5 gün vardı 69.04 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah sağlıkla ilerler bebişlerimizİnşallah bende öyle diyordum umarım sağlıkla gelsinler sizin adete kaç gün kala beta kaç çıkmıştı
inşallahAdetime 5 gün vardı 69.04 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah sağlıkla ilerler bebişlerimiz