• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi hayalet çizgimi kuruma çizgisimi yardım

Narcicegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2022
385
284
33
Kızlar merhaba 3 aydır ovulasyonla takip yaparak hamile kalmaya çalışıyorum sat 1 kasım 15 kasımda yumrutlama oldu yumurtlamadan 9 gün sonra cuma günü gebelik testi yaptım bi 15 dakika sonra bu şekli aldı fotoğraflarını çektim ben şaşı oldum artık bakmaktan bi çizgi var ama kuruma çizgisimi hayalet çizgimi anlayamadım bu konuda uzmalar bi bakabilirmi tekrar test yapmaya cesaretim yok 😬 adet ağrılarımda var bir haftadır
A6586021-2AE0-4597-B514-57A697534B8A.jpeg

Eklentiler

• 39407B96-12A3-4AA8-B570-A0178DD86523.jpeg
    39407B96-12A3-4AA8-B570-A0178DD86523.jpeg
    18,7 KB · Görüntüleme: 537
Kızlar merhaba 3 aydır ovulasyonla takip yaparak hamile kalmaya çalışıyorum sat 1 kasım 15 kasımda yumrutlama oldu yumurtlamadan 9 gün sonra cuma günü gebelik testi yaptım bi 15 dakika sonra bu şekli aldı fotoğraflarını çektim ben şaşı oldum artık bakmaktan bi çizgi var ama kuruma çizgisimi hayalet çizgimi anlayamadım bu konuda uzmalar bi bakabilirmi tekrar test yapmaya cesaretim yok 😬 adet ağrılarımda var bir haftadırEki Görüntüle 3167350
Maalesef kuruma çizgisi :(
Ben uzman oldum artık
İlk 5 dakikada çıkması lazımdı
Eğer gebelik varsa da şuan çıkmaz daha erken
Bi 2 gün daha bekleyin yeniden yapın sabah ilk idrarla.
İnşaAllah vardır ♥️ Hayırlısı olsun🙏🏼

Maalesef kuruma çizgisi :KK43:
Ben uzman oldum artık
İlk 5 dakikada çıkması lazımdı
Eğer gebelik varsa da şuan çıkmaz daha erken
Bi 2 gün daha bekleyin yeniden yapın sabah ilk idrarla.
İnşaAllah vardır ♥️ Hayırlısı olsun🙏🏼
Teşekkür ederim hiç böyle erkenden test yapmazdım bu ay klomen kullanmıştım umutlamdım yaptım böyle oldu merak ettim hiç böylede test görememiştim daha önce başıma gelmedi ama kuruma çizgisi gibi

Teşekkür ederim hiç böyle erkenden test yapmazdım bu ay klomen kullanmıştım umutlamdım yaptım böyle oldu merak ettim hiç böylede test görememiştim daha önce başıma gelmedi ama kuruma çizgisi gibi
heveslendirmek istemem ama ben yumurtala takibi yaptım çatlamadan sonra 12. gün test yaptım yarım saat filan bekledim evde hiç birşey çıkmadı. sonra dışarı çıktım akşam döndüğümde çokkk hafif çizgi olduğunu gördüm. şuan oğlum 1 yaşında:) ben kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum çizgi bana pembe gibi geldi. gene de hakkınızda hayırlısı gönlünüzden geçen olsun inşallah. bana kalırsa 2 gün sonra sabah ilk idrarla tekrar test yapın.9. gün çok erken çünkü hayırlısı olsun hakkınızda

heveslendirmek istemem ama ben yumurtala takibi yaptım çatlamadan sonra 12. gün test yaptım yarım saat filan bekledim evde hiç birşey çıkmadı. sonra dışarı çıktım akşam döndüğümde çokkk hafif çizgi olduğunu gördüm. şuan oğlum 1 yaşında:) ben kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum çizgi bana pembe gibi geldi. gene de hakkınızda hayırlısı gönlünüzden geçen olsun inşallah. bana kalırsa 2 gün sonra sabah ilk idrarla tekrar test yapın.9. gün çok erken çünkü hayırlısı olsun hakkınızda
Çok teşekkür ederim birazcık umut🥹 oldu hayırlısı olsun inşallah umarım erken olduğu için böyle çıkmıştır eger yarın adet olmazsam cesaretim gelirse yaparım bir test daha 😬

Bu tarz yorumlar umut bağlayıcı oluyor.
Siz zaten o ay hamile kalmışsınız ve öyle denk gelmiş kuruma çizgisi. Ben her ay hamileyim o zaman kuruma çizgisiyle.
Zaten arkadaş erken davranmış. Bir iki gün bekleyip yeniden test yaparsa doğru sonuca ulaşacaktır.

Bu tarz yorumlar umut bağlayıcı oluyor.
Siz zaten o ay hamile kalmışsınız ve öyle denk gelmiş kuruma çizgisi. Ben her ay hamileyim o zaman kuruma çizgisiyle.
Zaten arkadaş erken davranmış. Bir iki gün bekleyip yeniden test yaparsa doğru sonuca ulaşacaktır.
ben farklı birşey soylemedim zaten arkadaşa 9. günün erken olduğunu söyledim 2 gün sonra tekrarlarsa doğru sonuç alacağını yazdım. ayrıca kuruma çizgisi gri olur pembemsi olmaz.
hamile kalmaya çalışıyor ve her ay kuruma çizgisi görüyorsanız kist olma ihtimali var demektir.
özellikle pkolularda yaşanılan bir durum yumurta büyüyüp çatlamadığı ve kiste dönüştüğü için oluyormuş.
ben de ilk hamileliğimden önce o kuruma çizgilerini yaşadım her ay çizgi olurdu kist sebebiyleymiş. hakkınızda hayırlı olsun sizinde

ben farklı birşey soylemedim zaten arkadaşa 9. günün erken olduğunu söyledim 2 gün sonra tekrarlarsa doğru sonuç alacağını yazdım. ayrıca kuruma çizgisi gri olur pembemsi olmaz.
hamile kalmaya çalışıyor ve her ay kuruma çizgisi görüyorsanız kist olma ihtimali var demektir.
özellikle pkolularda yaşanılan bir durum yumurta büyüyüp çatlamadığı ve kist oluştuğu için oluyormuş.
ben de ilk hamileliğimden önce o kuruma çizgilerini yaşadım her ay çizgi olurdu kist sebebiyleymiş. hakkınızda hayırlı olsun sizinde
Teşekkür ediyorum bende de pcos var evet ama çizgilerim bariz pembe. 2 saat sonra beliren de oldu 2 dk içinde çıkan da oldu. Heveslendirmek istemem bende de böyle oldu ama diye söze başlayınca yazmak istedim. Her ay en az 2 test yapıyorum psikolojik. Kuruma çizgisi çıkınca yenisini yapıyorum bu sefer onda hiç çıkmayınca ikna oluyorum. Bu çok farklı bir psikoloji. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
İnşaAllah

Teşekkür ediyorum bende de pcos var evet ama çizgilerim bariz pembe. 2 saat sonra beliren de oldu 2 dk içinde çıkan da oldu. Heveslendirmek istemem bende de böyle oldu ama diye söze başlayınca yazmak istedim. Her ay en az 2 test yapıyorum psikolojik. Kuruma çizgisi çıkınca yenisini yapıyorum bu sefer onda hiç çıkmayınca ikna oluyorum. Bu çok farklı bir psikoloji. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
İnşaAllah
bende sizinle aynı durumu yaşadım hatta o çizgilerin sürekli çıktıgı zamanlar ilk gebeliğimi yaşadım maalesef bebeğimi kaybettim düşük yaşadım. her ay net çizgiler görürdüm. düşükten sonra orda bir doktorla görüşmüştüm yalancı çizgiler o nedenle olurmuş. tabiki bunun düşükle alakası yok sağlıksız oldugu için düştü ama demek istediğim yalancı çizgilerin sebebi kist olabiliyor kistte bebek oluşumunu engelliyormuş. ben hayıt tohumu kullanmıştım pcos için. iyi geldi Allahın izniyle

Bu ay klomen kullandım yumurtlama erken oldu Eğer yumurtlamadan 14 gün sonra olursam 29 unda olmam gerekiyor normalde bat 1 aralık 30 günde bir regl oluyorum
Ben adete 3 gün kala öğrendim gebelik yoksa hiç birşey çıkmıyor ne kuruma çizgisi ne birşey yarın ilk idrardan yap ins çıkar

Ben adete 3 gün kala öğrendim gebelik yoksa hiç birşey çıkmıyor ne kuruma çizgisi ne birşey yarın ilk idrardan yap ins çıkar
Çok arada kaldım bu şekilde kuruma çizgisi olan çok kişi var birkaç gün geçsin eğer adet olmazsam yapacağım tekrardan teşekkür ediyorum 🌸

Elbette veririm ama kasık ağrım çok muhtemelen rgl olacağım test sizinde aynı şekildemi
Evet bu şekilde fotoğrafta pek belli olmuyor ama görüyorum büyük ihtimalle kuruma çizgisi benim adetim 18 gün gecikti olsaydı çıkardı diye düşünüyorum adet olacakmışım gibi

Eklentiler

• 20221128_181425.jpg
    20221128_181425.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 478
Evet bu şekilde fotoğrafta pek belli olmuyor ama görüyorum büyük ihtimalle kuruma çizgisi benim adetim 18 gün gecikti olsaydı çıkardı diye düşünüyorum adet olacakmışım gibi
Evet ben gördüm fotoğrafta çizgiyi eğer geç yumurtlama gördüyseniz o yüzden adetiniz gecikebilir benim adetim düzenlidir 30 günde bir regl olurum adetten 16 gün sonra yumurtlama olur 14 gün sonra regl olurdum tam ama Eylül ayında adet olacağım gün yumurtlama gördüm ovulasyon testi ile takip yapıyordum yumurtlamadan 14 gün sonra regl oldum sizde öyle olmuş olabilir tabi adetinizin düzenini bilmiyorum sık sık gecikirmi yinede uzun süredir gelmemesi sıkıntı tabi eğer dahada gelmezse bir doktora görünmenizde fayda var

Evet ben gördüm fotoğrafta çizgiyi eğer geç yumurtlama gördüyseniz o yüzden adetiniz gecikebilir benim adetim düzenlidir 30 günde bir regl olurum adetten 16 gün sonra yumurtlama olur 14 gün sonra regl olurdum tam ama Eylül ayında adet olacağım gün yumurtlama gördüm ovulasyon testi ile takip yapıyordum yumurtlamadan 14 gün sonra regl oldum sizde öyle olmuş olabilir tabi adetinizin düzenini bilmiyorum sık sık gecikirmi yinede uzun süredir gelmemesi sıkıntı tabi eğer dahada gelmezse bir doktora görünmenizde fayda var
Hep gecikiyor ama bilemedim teşekkür ederim yorumunuz için

Hep gecikiyor ama bilemedim teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim eğer adet olmazsanız birkaç gün içinde gebelik testini tekrar edebilirsiniz ben baya bi formda gezdim okudum ama bu bizim testler muhtemelen kuruma çizgisi yaşayan çok olmuş bir çoğuda hamile değil sadece birkaç vardı oda muhtemelen o ay zaten hamileymiş denk gelmiş diye düşünüyorum

Rica ederim eğer adet olmazsanız birkaç gün içinde gebelik testini tekrar edebilirsiniz ben baya bi formda gezdim okudum ama bu bizim testler muhtemelen kuruma çizgisi yaşayan çok olmuş bir çoğuda hamile değil sadece birkaç vardı oda muhtemelen o ay zaten hamileymiş denk gelmiş diye düşünüyorum
Hamilelik hiç ama hiç istemiyorum inşallah yoktur ya hazır değilim buna :(

Back
X