Cumadan bu güne kadar değerin 30 50 arasında ancadır testlerde hassas değilse bu değeri algılamayabilir canım kalbini temiz tut inşAllah hamilesindirKızlar merhaba. Cuma günü akşam kan testinde 16,77 çıkmıştı. Bir daha da gitmedim hastaneye. Bugün hem sabah hem de az önce idrar testi yaptım ama negatif. Böyle olan var mi? Çok kafam takıldı
umarım ikinci seçenektirKımyasal gebelık veya testlerın hassaslıgı farklıdır
İnşallah öyledir , allah razı olsunCumadan bu güne kadar değerin 30 50 arasında ancadır testlerde hassas değilse bu değeri algılamayabilir canım kalbini temiz tut inşAllah hamilesindir
İnşAllah canımİnşallah öyledir , allah razı olsun
Kan sonucunuz kaç çıktı merak ettimİnşallah öyledir , allah razı olsun
30 çıkmış. Cuma akşam 16 çıkmıştı pzts Sabah 30Kan sonucunuz kaç çıktı merak ettim
Artış var ama az Dr ne dedi30 çıkmış. Cuma akşam 16 çıkmıştı pzts Sabah 30
Perşembe gideceğim doktoraArtış var ama az Dr ne dedi
Perşembe gideceğim aslonda ama bi özele gitsem de ne yapacağımı da bilmiyorum YaO zaman bi artış var doktora göründünmü
Şu an çoğu çalışan size özeniyor. Ben de..
Evde kışın o kadar güzel zaman değerlendirilir ki..
Netflix veya netten kahve; çay eşliğinde film dizi izlenir. Kitap okunur. Pasta yapılır. Yeni yemek tarifleri denenir. Bir hobi öğrenilir. Ders çalışılır. Yeni dil öğrenilir. Yapmak isteyene aktivite çok..
Bekarken calısıyordum. Simdi cocugum var ev hanımıyım ilk zamanlar o dediklerin süper keyif verirdi zamanla sıkılmaya başlıyorsun bende gurbetteyim belki arkadaşlarım ailem yanımda olsaydı sıkılmazdım ama belli Bi yerden sonra aynı şeyler sıkıyor haaaaa vaktin var mı dersen cocuktu yemekti iş güç vakit kalmıyor her Allahım günü pastamı da yapıyorum eşimle filmde izliyorum ama gurbette hep bir yanın eksik
Dr a gittiniz mi ne dediPerşembe gideceğim doktora
Bhcg Pazartesi 30du bugün 74 olmuş. Şimdi doktorun gelmesini bekliyorumDr a gittiniz mi ne dedi
Bizede haber verirsin inşallah güzel haberler alrsınBhcg Pazartesi 30du bugün 74 olmuş. Şimdi doktorun gelmesini bekliyorum
İnşallah inşallahBizede haber verirsin inşallah güzel haberler alrsın
Doktor ilerleme iyi olmuş dedi. 2 hafta sonra gel kese var mi bakalım dediBizede haber verirsin inşallah güzel haberler alrsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?