- 4 Ocak 2017
- 173
- 93
- 98
- Konu Sahibi Bilmesendeolur
-
Evet ilk idrarla yaptım ama sonradan okuduğum bi bilgiye göre idrarın ortalarına doğru alınması gerekiyormuş ben onu yapmamıştım.Ben de gördüm ama emin olamiyor insan.sabahın ilk idrariyla mi yaptiniz
İnşallah teşekkür ederim :)Bende çok silik görüyorum. Geç döllenmiş olabilir. Varsa da hayırlısı olsun inşallah tebrik ederim.
Malesef çizgi o kadar silikki fotoğrafta hiç belli olmuyor.Ben göremedim karanlık görünüyor. Oğlum da adet günümde yapmıştım silik çıkmıştı. Resmi bi kere daha çekseniz
Yarın test yaptırmaya gidicem ama kafamı kurcadı dayanamadım :)Ben de gördüm ama çok silik yarın kan tahlili yaptırın bence varsa çıkar hem de kesin sonuç alırsınız.
anladım canım heyecanını tahmin ediyorum inşallah gelmiştir bebeğin çok güzel heyecanlar ben gece kalkıp yapmıştım uyuyamamıştım heyecandanMalesef çizgi o kadar silikki fotoğrafta hiç belli olmuyor.
İlk gebeliklerdede çok silik çıkıyo diye duymuştum bende. Bilemiyorum inşallah öyledir. Kendi göz yanılmam değildirBenimde geç döllenme olmuş. Çok silik çıkmıştı.ama hamileymisim
Yaa ne güzel hemen sonucunu almakanladım canım heyecanını tahmin ediyorum inşallah gelmiştir bebeğin çok güzel heyecanlar ben gece kalkıp yapmıştım uyuyamamıştım heyecandankızımda adet günümü bir gün gece yapmıştım anında iki kırmızı çıkmıştı.
öyle değil hamile kaldığın süre ile alakalı bence çünkü toplam da üç defa hamile kaldım ilk testler çok kırmızı çıktı. Üçüncü hamileliğim oğlumda varla yok arası bi çizgi çıkmıştı.İlk gebeliklerdede çok silik çıkıyo diye duymuştum bende. Bilemiyorum inşallah öyledir. Kendi göz yanılmam değildir
Evet canım ilk gebelikti. Sen de inşallah alırsın sonuçYaa ne güzel hemen sonucunu almakİlk gebeliğiniz miydi hemen çizgiyi gördüğünüzde
İnşallahEvet canım ilk gebelikti. Sen de inşallah alırsın sonuç
Benim çizgim Şeffaf gibi birşey pembemsi bi renk bile değil ama geç döllenme olabilir mi acaba yoksa ben öyle görmek istiyorum diye mi gördüm bilemedimöyle değil hamile kaldığın süre ile alakalı bence çünkü toplam da üç defa hamile kaldım ilk testler çok kırmızı çıktı. Üçüncü hamileliğim oğlumda varla yok arası bi çizgi çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?