Gebelik Testi-Çok Çok Silik ikinci Çizgi

Hamile miyim ?

• Evet

OY: 11 44,0%
  • Hayır

OY: 14 56,0%

• Ankete Katılan
    25
Merhaba bayanlar
Doktor banada klomen verdi sonrasında catlatma iğnesi vurdu. Mide bulantısı ateş kasiklarimda ağrı oluştu. Test yaptım 3unde silik çizgi çıktı 2sinde bişey çıkmadı. Kan testi yaptırdım sonuç negatif ama belirtilerim devam ediyor. 2 gün önce adet olmam gerekiyordu hala olmadım. Doktor 6 gün gecikirse tekrar kan testi yapalım dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı? Acaba erken diye mi kanda çıkmıyor?Yardımcı olur musunuz?

Bugün gittim kan vermeye sonuç bu düşük galiba hamilelik için ama işaretlediğim yerdeki rakamlar kafamı karıştırdı. 1-10 haftalık gebeliklerdede 1.20 yazıyor. Bilgisi olan var mı ?
hayırlısı olsun canım üzülmek yok benim hamile kalmadan önceki ay 1.20 çıkmıştı 25 gün falan sonra hamileydim.

Bugün gittim kan vermeye sonuç bu düşük galiba hamilelik için ama işaretlediğim yerdeki rakamlar kafamı karıştırdı. 1-10 haftalık gebeliklerdede 1.20 yazıyor. Bilgisi olan var mı ?
hayırlısı olsun canım üzülmek yok benim hamile kalmadan önceki ay 1.20 çıkmıştı 25 gün falan sonra hamileydim.

Slm arkadaslar sılık cızgı varmı banamınoyle gelıyor cevaplarsanız sevınırım

Eklentiler

• 545FA476-65E6-4FF7-B76E-B23558758F2A.jpeg
    19,1 KB · Görüntüleme: 997
  • 8BDFEB99-7F2F-4456-982D-34F445CAD5E4.jpeg
    18,5 KB · Görüntüleme: 1.057
Merhaba benim de testim şu şekilde çıktı, reglim 2 gün geçikti ancak kasık ağrısı regl olcakmış gibi bir ağrı var, silik olduğu için çok umutlanmıyorum sizce ihtimali var mıdır?

Eklentiler

• D5EC8B07-B488-4C69-AD97-E36172745130.jpeg
    205,8 KB · Görüntüleme: 540
Arkadaşım bugün testimin sonucunu aldım, değerim 39 çıktı, doktora görünemedim, ama oradaki hemşire 1 hafta sonra tekrar yaptırınca yükselmesi gerek dedi, muhtemelen çok yenidir 2 haftalıktır dedi. Bakalım inş olumlu yöndedir

Canım cok tebrik ederim Rabbim sağlıkla devam ettirsin kucağına almak nasip etsin inşallah.
Bence 1 hafta uzun bir zaman kafa karıştırıyor değerler 2gun sonra tekrar dene 2kat artması lazım sonra 1hafta sonra doktora gidip keseyo gorebilirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…