- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.350
- 398
- Konu Sahibi Bilmesendeolur
-
Hayır maalesefÜzüldüm gerçekten şimdi var mı peki çocuğun
Sizde en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp kucağınıza alırsınız unarımHayır maalesef
Insallah canim aminnSizde en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp kucağınıza alırsınız unarım
hayırlısı olsun canım üzülmek yok benim hamile kalmadan önceki ay 1.20 çıkmıştı 25 gün falan sonra hamileydim.Bugün gittim kan vermeye sonuç bu düşük galiba hamilelik için ama işaretlediğim yerdeki rakamlar kafamı karıştırdı. 1-10 haftalık gebeliklerdede 1.20 yazıyor. Bilgisi olan var mı ?
hayırlısı olsun canım üzülmek yok benim hamile kalmadan önceki ay 1.20 çıkmıştı 25 gün falan sonra hamileydim.Bugün gittim kan vermeye sonuç bu düşük galiba hamilelik için ama işaretlediğim yerdeki rakamlar kafamı karıştırdı. 1-10 haftalık gebeliklerdede 1.20 yazıyor. Bilgisi olan var mı ?
Değer sonrada mı yükselmiş yani 1.20 ikende hamilemiymişsinizhayırlısı olsun canım üzülmek yok benim hamile kalmadan önceki ay 1.20 çıkmıştı 25 gün falan sonra hamileydim.
Değer sonrada mı yükselmiş yani 1.20 ikende hamilemiymişsinizhayırlısı olsun canım üzülmek yok benim hamile kalmadan önceki ay 1.20 çıkmıştı 25 gün falan sonra hamileydim.
araya bayram girdi ben adet oldum çok geçmedi hamileymişim. Belki de vücut hamileliğe hazırlanıyor inşallah bu ay gelir bebeğin.Değer sonrada mı yükselmiş yani 1.20 ikende hamilemiymişsiniz
Ay inşallah gelir. Teşekkür ederim motivasyonun için umut oldunaraya bayram girdi ben adet oldum çok geçmedi hamileymişim. Belki de vücut hamileliğe hazırlanıyor inşallah bu ay gelir bebeğin.
Nurgulurhan M Melikedndr kızlar testler bozuk değilse hamilesiniz inşallah, benim testim bakan göz görmek için kör olurdu o kadar silikti ama cok şükür doğruydu.
Sağlıkla ilerler inşallah.
Inşallah arkadasim, hayırlı haberlerini bekliyorum.Bakalım bugün aile hekimliğinde kan testi de yaptıracağım orada çıkar heralde, inşallah olumlu yöndedir
Canım cok tebrik ederim Rabbim sağlıkla devam ettirsin kucağına almak nasip etsin inşallah.Arkadaşım bugün testimin sonucunu aldım, değerim 39 çıktı, doktora görünemedim, ama oradaki hemşire 1 hafta sonra tekrar yaptırınca yükselmesi gerek dedi, muhtemelen çok yenidir 2 haftalıktır dedi. Bakalım inş olumlu yöndedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?