Gebelik Testi-Çok Çok Silik ikinci Çizgi

Hamile miyim ?

• Evet

OY: 11 44,0%
  • Hayır

OY: 14 56,0%

• Ankete Katılan
    25
Benim çizgim Şeffaf gibi birşey pembemsi bi renk bile değil ama geç döllenme olabilir mi acaba yoksa ben öyle görmek istiyorum diye mi gördüm bilemedim
yarın yine bi test yap bakalım canım geç döllenme olabilir. Ben oğlumu 8 ay bekledim testlere bakmaktan kör olacaktım çift çizgi görüyorum sanıyordum.

yarın yine bi test yap bakalım canım geç döllenme olabilir. Ben oğlumu 8 ay bekledim testlere bakmaktan kör olacaktım çift çizgi görüyorum sanıyordum.
Ben Görüyorum güya eşime gösteriyorum hani Diyo zorla gösterdim bak işte burda diye Yarın kesin belli olur umarım sonuçları pazartesiye atmazlar

Ben Görüyorum güya eşime gösteriyorum hani Diyo zorla gösterdim bak işte burda diye Yarın kesin belli olur umarım sonuçları pazartesiye atmazlar
Heyecan işte canım çok güzel duygu benim iki çocuğum olduğu halde hala o heyecan ilk günkü gibi. Yarın belli olunca yaz buraya inşallah miniğin gelmiştir

Bugün gittim kan vermeye sonuç bu düşük galiba hamilelik için ama işaretlediğim yerdeki rakamlar kafamı karıştırdı. 1-10 haftalık gebeliklerdede 1.20 yazıyor. Bilgisi olan var mı ?

Eklentiler

• 20171103_181415.png
    268,1 KB · Görüntüleme: 1.592
Bugün gittim kan vermeye sonuç bu düşük galiba hamilelik için ama işaretlediğim yerdeki rakamlar kafamı karıştırdı. 1-10 haftalık gebeliklerdede 1.20 yazıyor. Bilgisi olan var mı ?
5 mi cikti yani 5 ve uzeri gebelik diye biliyorum

Yok hayır 1.20 çıktı. Ama resmi paylaştım orayada bakarsanız sağ üstte işaretlediğim yerde 1-10 haftalık gebelik -1.20 falan yazıyor orayı anlayamadım
Bazi kisilerde gec dollenmeden dolayi beta dusuk basliyor sonradan katliyor onlar icin verilmis bir referans araligi diye dusunuyorum.Benim de yazin ayagim kirildi rontgenden once onlem amacli beta bakmışlardı 2.cikmisti hamile falan degildim maalesef.

Regl oldum zaten kanamam başladı 3 gün gecikmeylede olsa. Beni ümitlendiren adetimden 9 gün önce lekelenmem olmasıydı ama değilmiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…