- 4 Ocak 2017
- 173
- 93
- 98
- Konu Sahibi Bilmesendeolur
-
Ama sizinkinde yinede belli benimki bu kadarda değilOğlum da böyleydi hatta siteye eklemiştim
yarın yine bi test yap bakalım canım geç döllenme olabilir. Ben oğlumu 8 ay bekledim testlere bakmaktan kör olacaktımBenim çizgim Şeffaf gibi birşey pembemsi bi renk bile değil ama geç döllenme olabilir mi acaba yoksa ben öyle görmek istiyorum diye mi gördüm bilemedim
Allah sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Sağlıkla berekekle gelsin inşallahBenimde geç döllenme olmuş. Çok silik çıkmıştı.ama hamileymisim
İlk yaptığım sanki seninki gibiydi regl günümün gecesi yaptım bunu o zaman net çıktıAma sizinkinde yinede belli benimki bu kadarda değil
Ben Görüyorum güya eşime gösteriyorum hani Diyo zorla gösterdim bak işte burda diyeyarın yine bi test yap bakalım canım geç döllenme olabilir. Ben oğlumu 8 ay bekledim testlere bakmaktan kör olacaktımçift çizgi görüyorum sanıyordum.
Hepimiz yanılmıyoruzdur umarım. Biran önce sabah olsunSanki çoook silik bir şey gördüm gibi.
Hayırlısı :)
Amin inşallahÇok karanlık çıkmış göremedim.. İnşallah gönlünüze göre versin Rabbim:)
Heyecan işte canım çok güzel duygu benim iki çocuğum olduğu halde hala o heyecan ilk günkü gibi. Yarın belli olunca yaz buraya inşallah miniğin gelmiştirBen Görüyorum güya eşime gösteriyorum hani Diyo zorla gösterdim bak işte burda diyeYarın kesin belli olur umarım sonuçları pazartesiye atmazlar
İnşallah gelmiştir çok teşekkür ederim. Güzel haberlerle gelirim umarımHeyecan işte canım çok güzel duygu benim iki çocuğum olduğu halde hala o heyecan ilk günkü gibi. Yarın belli olunca yaz buraya inşallah miniğin gelmiştir
5 mi cikti yani 5 ve uzeri gebelik diye biliyorumBugün gittim kan vermeye sonuç bu düşük galiba hamilelik için ama işaretlediğim yerdeki rakamlar kafamı karıştırdı. 1-10 haftalık gebeliklerdede 1.20 yazıyor. Bilgisi olan var mı ?
Yok hayır 1.20 çıktı. Ama resmi paylaştım orayada bakarsanız sağ üstte işaretlediğim yerde 1-10 haftalık gebelik -1.20 falan yazıyor orayı anlayamadım5 mi cikti yani 5 ve uzeri gebelik diye biliyorum
Bazi kisilerde gec dollenmeden dolayi beta dusuk basliyor sonradan katliyor onlar icin verilmis bir referans araligi diye dusunuyorum.Benim de yazin ayagim kirildi rontgenden once onlem amacli beta bakmışlardı 2.cikmisti hamile falan degildim maalesef.Yok hayır 1.20 çıktı. Ama resmi paylaştım orayada bakarsanız sağ üstte işaretlediğim yerde 1-10 haftalık gebelik -1.20 falan yazıyor orayı anlayamadım
Regl oldum zaten kanamam başladı 3 gün gecikmeylede olsa. Beni ümitlendiren adetimden 9 gün önce lekelenmem olmasıydı ama değilmiş demekkiBazi kisilerde gec dollenmeden dolayi beta dusuk basliyor sonradan katliyor onlar icin verilmis bir referans araligi diye dusunuyorum.Benim de yazin ayagim kirildi rontgenden once onlem amacli beta bakmışlardı 2.cikmisti hamile falan degildim maalesef.
Bazen yumurtlama zamani kanama olabiliyor ya da mevsimsel gecislerdenRegl oldum zaten kanamam başladı 3 gün gecikmeylede olsa. Beni ümitlendiren adetimden 9 gün önce lekelenmem olmasıydı ama değilmiş demekki
Olabilir belkide o sebeplerdendir daha önce hiç böyle olmadığı için acaba mı ki demiştimBazen yumurtlama zamani kanama olabiliyor ya da mevsimsel gecislerden
Olabilir belkide o sebeplerdendir daha önce hiç böyle olmadığı için acaba mı ki demiştim
Kimyasal ne oluyor tam olarak. Allah kolaylık versin sizede çok zordur eminim.Insallah baska zamana canim dua ve sabir en guzeli ben de 9 aydir istiyorum 8 ay once kimyasal gecirdim ve cok sancili bir sekilde kaybettim
Beta yükseliyor sonra dusuyor vucur atiyor iste parca parca sagliksiz döllenme ozetle sadece 2 gun hamileyim diye mutlu oldum sonra gittiKimyasal ne oluyor tam olarak. Allah kolaylık versin sizede çok zordur eminim.
Üzüldüm gerçekten şimdi var mı peki çocuğunBeta yükseliyor sonra dusuyor vucur atiyor iste parca parca sagliksiz döllenme ozetle sadece 2 gun hamileyim diye mutlu oldum sonra gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?