- 12 Eylül 2018
- 303
- 198
- 23
- 26
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Aynen ole sanırım İnşallah sağ salim alırız kucağımızaBenimde sık sık yasamaya basladim ozellikle bir is yapinca hemen batiyor kasiklarim.. sanirim rahim buyuyor ve vucut bebegi kabul etmeye calisiyor yer hazirliyor bence
bende kasık ağrısı hafif var vede göğüslerim şiş bulantım çok az progestron verdi doktorumSelam gamze benim de muhtemel dogum 3 temmuz dedi dr sanirim ayni ay bebekleri olacak insallahmide bulantisi yasiyormusun birde kasik agrin varmi benim kasigim agriyor
amin canım inşallahGuzel yukselmis canim allahin izini ile saglikla dogur gayet iyi masallah
Amin canımm keseyi gördünmü senBenim de sat 28 eylül. We kasık ağrısı war. İlk hamileliğimde de nerdeyse 4 ay ağrım olmuştu ara ara. Rahim büyüdüğü için oluyomuş. İnş hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza.
Keseyi gördünüzmü ya benim cuma günki değer 382 ydi doktor iyi yükselmiş 1 hafta sonra kese için gel dediAyni 27 eylul
Benim dr vermedi acaba kasik agrisina veriliyormi ptogestronbende kasık ağrısı hafif var vede göğüslerim şiş bulantım çok az progestron verdi doktorum
Benim degerim 1848.1 cikti ben sanirim henen adet sonrasinda hamile kalmisim 2 si gibiKeseyi gördünüzmü ya benim cuma günki değer 382 ydi doktor iyi yükselmiş 1 hafta sonra kese için gel dedi
Ewet canım gördüm cuma günü gittim. Göründü kese. Baya bi idrara sıkışık gittim. Tawsiyem ilk aylarda kontrolünüze hep idrara sıkışık gidin. Net görünüyor o zmnAmin canımm keseyi gördünmü sen
Hayır progestron ağrı kesici değildir. Zaten ilk 3 ay ağrı kesici önerilmiyorBenim dr vermedi acaba kasik agrisina veriliyormi ptogestron
Bende cuma gidicem İnşallah görürüm bendeEwet canım gördüm cuma günü gittim. Göründü kese. Baya bi idrara sıkışık gittim. Tawsiyem ilk aylarda kontrolünüze hep idrara sıkışık gidin. Net görünüyor o zmn
progestron genelde düşük olmasın diye veriyor canımBenim dr vermedi acaba kasik agrisina veriliyormi ptogestron
progestron genelde düşük olmasın diye
Hergebeye verilmesi gerekiyormuki acabaprogestron genelde düşük olmasın diye veriyor canım
Evet skşip gidin kesinlikleBende cuma gidicem İnşallah görürüm bendezaten sık sık çişim geliyo bende ole gidiyim
çarşamba çağırdı beni sizce keseyi görürmüyüm çok heyecanlıyımBenim 2.gebeligim aslinda ben unutmusm ozaman kucukmusm diyorum suan yeni yeni kafamda otueuyor ne ne icin oldugu ama insan unutyormus zamanla sanirm
Betahcg 5in üzerindeyse gebelik wardır canım. Bence 2-3 gün sonra tekrar bi baktırınMerhaba arkadaslar ben 21 ekim de catlatma ignesi oldum bugun adet gunum beta hcg 0,38 cikti. Gebelik yok adetimi bekliyorum yalniz bugune gelene kadar cokk stresliydim geceleri uyuyamadim. Benim gibi olup gebe olan varmi
Kızlar dün beta ma bakıldı 408.75 den 843 yükseldi inşallah daha da artar kesemizde belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?