Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi Beta HCG

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk ögrendiğimde 304 Dü nasibinde varsa Allahın izniyle kesede olur inşallah

Kese varmıydı peki

Canım öncelikle hayırlı olsun. Heyecanını anlıyorum ama bi sakin ol :) keseyi görebilmeniz için hcg nin biraz yükselmesi gerek. Ben keseyi 6. Haftada kalp atışlarını ise 7.haftanın sonunda duymuştum. Stres yapma şuanda önemli olan hcg değerinin 48 saatte en az %60 artmış olması. Kese için biraz sabırlı olmalısın. Sağlıkla gelsin inşallah.

Kanım yüksekti ama kese ve bebek görünmüyordu dış gebelık dıye yatş bıle yapıldı ama sonunda kese göründü sabret inşallah güzel haberler alırsn

Sağol canım akşama beta yapılacak kısmetse

Canim dun dr bana 1500 uzeri degerde kese gozukur dedi daha o degerlerde gozkmez 1 hafta sonra flan git gorursun keseni insallah

Ben
yükselir mi dersiniz eşimle ben çok heyecanlıyız ilk gebeliğim
Benimde 2 idi sonra uzuldm sonra 3 oldu 1.5 gun sonra 25 pozitif oldu cok sukur 2 gun oncede 1848.1 cikti ve netlwsti kesemixi gorduk dun allahin izini ile sagsalim ilerler insallah 2 uzeri ne saracoglu gebelik diyormus sen brnce hamilesin.. ama allah bilir icimden ole gecti

Tabi, kanda çıktıysa bir süre sonra görünür zaten. Sizin beta ya göre sanırım 4 haftalık falan hamilesiniz şuan, henüz görünmemesi normal yani
Selam gamze benim de muhtemel dogum 3 temmuz dedi dr sanirim ayni ay bebekleri olacak insallah mide bulantisi yasiyormusun birde kasik agrin varmi benim kasigim agriyor

Canım benimde geçen hafta pazar 1 gün gecikmeyle 42 çıktı cuma günü tekrarladık 382 ye yükselmişti bi sorun olmasa kese ne zman gözükür acaba

Canım benimde geçen hafta pazar 1 gün gecikmeyle 42 çıktı cuma günü tekrarladık 382 ye yükselmişti bi sorun olmasa kese ne zman gözükür acaba
Sat ne zamandi sizin ay neguzel insallah temmuz anneleri olacagiz. Dun ozel bir dr gittim kanal 7 ye flan cikiyor ozellikle sordum cunku kafamiza takilan bir soruydu bu 1500 uzeri bos kese gozukmesini bekleriz biz dedi yarim santim civari kadar anca olir dedi

Yaa ağrı dedinizde benim de kıramp giriyor rabimime günde 2 3 kere falan normal bu siizlerdede oluyormu
Benimde sık sık yasamaya basladim ozellikle bir is yapinca hemen batiyor kasiklarim.. sanirim rahim buyuyor ve vucut bebegi kabul etmeye calisiyor yer hazirliyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…